Sözlendim, erkek arkadaşım evlenince annesinin de bizimle birlikte yaşamak istediğini söylüyor?

Merhaba herkese ben Ocak ayında 8 ay önce sözlendim erkek arkadaşımı çok seviyorum aynı şekilde oda beni birbirimize çok değer veriyoruz seviyoruz birbirimizi. Şimdi şöyle ki erkek arkadaşımın annesi ile babası ayrı babası dünyalar tatlısı bir insandır. Ama annesi ise tam tersi. Biz erkek arkadaşımla 5 yıldır tanışıyor. İş ciddiye binince ilk olarak şöyle bir olay oldu erkek arkadaşımın annesi kapanmamı, tesettüre girmemi istedi. Ben istemedim. Bu arada lütfen yanlış anlamayın kapanmak asla kötü bir şey değil ama insanın içinden gelmesi gerektiğini düşünüyorum. Onu hallettik bir şekilde. Ama geçenlerde erkek arkadaşımla ev bakıyorduk ben 2+1 evin hem bütçemize hemde bize yeteceğini söyledim ama erkek arkadaşım çocuk olunca nerde kalacak dedi bende nasıl yani dedim e annem evlenince bizle yaşayacak öyle istiyor ne şimdi mi söylüyorsun felan tartıştık biraz bu arada linç etmeden söyleyeyim gerçekten hasta yatalak bakıma muhtaç olsa başımla beraber ama bizden daha dinç. Ve her şeye karışan patavatsız, üstüne düşmeyen şeylere karışmayı çok seven bir kadındır. şu an bile evlenince başıma gelenleri tahmin etmek istemiyorum. Her neyse ben biraz direndim erkek arkadaşımı ikna ettim sonra ise annesi aradı akşamında sen beni istemiyor musun ben dulum bir başıma nabacağım ayrıca benim tek oğlum var ondan ayrılamam diye bi şekilde kapattırdım konuyu ama erkek arkadaşım halen daha kalsın ne olacak diyor. Ben nabayım arkadaşlar annemle babamda kesinlikle olmaz diyor. Kadın takmış benim bir oğlum dünyada ondan ayrılmam. Bende evimin tek çocuğuyum başına benzer olay geçen ya da tavsiye yol gösterebilecek olan herkesten akıl bekliyorum büyük bir çıkmaza girdim
Sözlendim, erkek arkadaşım evlenince annesinin de bizimle birlikte yaşamak istediğini söylüyor?