Van'ın Erçiş ilçesine bağlı Ulupamir köyünde ki Kırgız Türklerine buralar bizim, gidin diyerek civarda ki Kürt köylerinden saldırılar yapılıyor. 3 bin Nüfuslu Ulupamir köyünün etrafında toplam 13 bin kişilik Kürt köyleri var. Kürt çobanlar sürekli Ulupamir köylüsünün tarlasına hayvanlarını sokuyor. Tek yakaladıkları Ulupamirliyi grup halinde dövüyorlar. Haberlerin detayı internette var..
Sormak istiyorum. Ankara 'nın Kürt ilçesi Haymana; Konya'nın Kürt ilçeleri Cihanbeyli, Kulu; Mersin'in Kürt ilçesi Akdeniz de bir gün olsun Türkler gelipte burası bizim gidin buradan diyerek saldırdı mı?
Yemin ederim trafikte bile bir Kürtle Türk kavga etse twitter de Kürtlere ırkçılık diye tag açılırdı ama Van'da ki bu ırkçı saldırılar kimsenin umurunda değil. Benim gibi insanlar Ulupamir'e destek olunca da ırkçı, faşist damgası yiyoruz..
Gerçekten Yazık...
Sormak istiyorum. Ankara 'nın Kürt ilçesi Haymana; Konya'nın Kürt ilçeleri Cihanbeyli, Kulu; Mersin'in Kürt ilçesi Akdeniz de bir gün olsun Türkler gelipte burası bizim gidin buradan diyerek saldırdı mı?
Yemin ederim trafikte bile bir Kürtle Türk kavga etse twitter de Kürtlere ırkçılık diye tag açılırdı ama Van'da ki bu ırkçı saldırılar kimsenin umurunda değil. Benim gibi insanlar Ulupamir'e destek olunca da ırkçı, faşist damgası yiyoruz..
Gerçekten Yazık...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu ülkede adalet beklemek hata arsız olursan daha göklere çıkartırlar bunlar gibi işte.
Anlayışla karşılamanı beklerdim. Onlar henüz ortaçağda kaldı anlayışlı ol
Demek istediğini anlayamadım
Cahille savaş en büyük savaştır diyorum. Eğer birine laf anlatamıyosan yorma kendi zaten o kişi lafı anlamaz
O zaman zeytinyağa gibi üste çıkıyorlar
Uğraşmaya degmezzz
Onlar kinci oluyor Van halkı
suriyelileri türkler kaç defa dövmedi mi
Hangi Suriyeliyi zorla Suriyeye git diyerek dövmüş Türkler? Burada Kürt diyor ki topraklar bizim gidin diyor. Bu ırkçılıktır.
adamlar haklı o topraklar onların türkler de suriyelilere diyor bu topraklar bizim defolun gidin kaç defa eylemler yapıldı kaç tane suriyeli öldürüldü hiç mi haber izlemiyorsun?
Samimi cevap vermeni istiyorum. Birgün olsun Batı da Kürtlerin en çok yaşadığı il İstanbul'da Türkler Kürtlere gidin burası bizim toprağımız diye saldırdı mı? Çünkü Kürtleri biz kardeş olarak görüyoruz. (PKK destekçileri hariç keza PKK'nın kurucularının yarısı Türk bkz. Duran Kalkan gibi)
Ya Suriyeliler geçici koruma kapsamında ülkeye kabul edildi. Suriyenin kuzeyine Kürdistan kurulmak isteniyor. Bu sebeple Suriyeliler Türkiye'ye itildi ama yavaş yavaş dönüyorlar. Esad öyle YPG felanda dinlemez. İktidar değişsin Suriyelilerin büyük bir kısmı YPG'nin işgalinde ki topraklarına döneceklerdir emin ol.
kürtleri kardeş olarak görüyormuş kime masal anlatıyorsun sokakta ben türk değilim ne mutlu kürdüm diyene desin bakalım kardeşlik kalıyor mu ortada madem bu kadar kardeşsin ya neden kendi öz kardeşinin dilini 2. resmi dil yapmıyorsun ülkende azerice kardeş dil ama kürtçe düşman dil nasıl kardeşlikse bu!
ypg işgalindeki topraklarmış esad kendi toprağında olan bir örgüte işgalci ya da terörist demiyor sen kendi ülkende hiçbir faaliyeti olmayan bir örgüte terör örgütü diyorsun lan ypgyi türkiyeden başka terör örgütü gören başka bir ülke var mı şimdi size göre ypgye terörist demeyen herkes de terörist o zaman size göre bütün dünya terörist bir tek siz terörist değilsiniz cidden bu ülkenin zeka seviyesi tam komedi
Kürtçe düşman dil değil. Ben kendimden biliyorum bizim okulda Kürtçe eğitim vardı. Yaşadığım yerin %25'i Kürt. Ama Kürtçe seçmeli dersi yeteri kadar seçilmediği için 2 sınıf dışında açılmadı. Sana yemin ederim. Kürtçe şu an İSMEK'te ders olarak veriliyor. Düşman olunsa Kürtçeye niye izin verilsin bulara?
YPG kaç kez Türkiye'ye saldırdı şehirlerimizi bombaladı. Biz YPG yi barış elçisi mi ilan edecektik?
tabi tabi ypg türkiyeye saldırmış devlet sırlarını youtubeden dinledik hep hakan fidan davutoğlu erdoğan ne konuşuyolardı oraya gidip kendi ülkemize füze attıralım bikaç insan ölsün sonra suriyeye girelim bu bahaneyle demiyor muydu?
ulan bari yalan atarken düzgün at da inanayım googleye youtubeye ypg türkiyeye saldırdı yazdım hiçbişey çıkmıyor
Susuyoruz maalesef.
Ya birde bunlar partisi Hdp barış elçisi, insan hakları savunucusu oluyor. Bana çok komik geliyor
Hepsi komik.
hdp tabanı ve hdp yöneticileri arasında çok fark var
@KimsedenKorkmuyorum HDP'nin batıda ki seçmeni daha marjinal sol iken doğuda ki seçmeni Kürt Milliyetçisi..
öyle tabi