AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
133Cevap
Ben evde kafayı yiyorum
Yürüyüşe cıksam ceza yiyecem
millet filistin ve şampiyonluk ayagına dışarıda nasıl oluyo anlamadım
Polis ne iş yapıyor anlamış değilim millet stadın yanında kutlama yapıyor nerde bu devlet🤣
Çok abartıldı böyle bir dönemde polis çağırmak zorunda kaldım
Ben kızmıyorum sokağa çıkmayın diyen Lebaleb toplantı yapıyorsa çok normal..
Bunlara ceza kesmesler gariban cebinde parasi olmayana keserler
2 hafta sonra ülkedeki beşiktaşlıların sayısı azalır merak etmeyin :D
Bir yasak varsa bunu her ne sebepten olursa olsun çiğnememek gerekir diye düşünüyorum.
Sahi bu yasaklar kime sadece dükkanları olanlara mı... anlam veremiyorum
Gebersinler futbol diye , o bir şey değil bizde tehlikedeyiz..
Tam bi fiyasko günlerdir bişeylerin düzelmesi için uğraşırken bi maç uğruna herşeyi heba etmesi
neredeyse 1,5 senedir boşa evde olduğumun resmi işte...
Saçma ve gereksiz buluyorum hele ki böyle bir zamanda.
ben bu yasakları bir türlü anliyamidim kime göre nelere göre yasaklar var diye
Kesinlikle hiç birine hakkım helal değil sadece bunun için virüsü yaymaları doğru değil
Nişan için aradım ona bile polis gelmedi herşey göstermelik
Ne diyebilirim ki? Bu tür kutlamalar hep sacma gelmiştir bana her zamanki gibi.
yani..
biz hiç bir şeyi ölçülü yapamıyoruz..
çıksak ne olacak.. evde de kutlayabilirlerdi
Yasağı bilmem ama 1 averaj puanla kazanıp şampiyon olmak da gülünç bir durum... gfdgfdgfd
Cok kızdım insanlara birilerinin cani yanarken birileri galibiyet uğruna sokaklardaydi. hic bir galibiyet virüsle mücadele ettiğimiz su gunlerde sevdiklerimizin canindan kıymetli değildi. Bunu ancak yaşayan bilir...
Hamamböceği gibidir insanlar. İlla çıkıp dolanacaklar.
Türkiyede olduğumu düşünüyorum. Ancak türkiyede böle bir karantina sistemi ve yönetim kontrolsüzlüğü olabilir
Bence normal belcikada bile boyleydik, polisler bi sure verdi sonra herkes dagildi
Ama
Salgin varsa baska
Yasak olmadigi zamanida biliriz. Virus varken millet kafelerde mekanlarda restaurantlarda maskesiz oturuyorlardi? Carsilarda yururken milletin maskesi cenesinin altindaydi. O zaman kimse birset demiyordu ama
Filistin için sokaklara koşunca birşey diyen yoktu ama
birisi can için diğeri kendi zevkleri eğlenceleri için? yani ikisi aynı şey değil bunu düşünemeyecek kadar mal olduğunu düşünmek istemiyorum üzülürüm
@sierravista uzulebilirsin cunku bu arkadas okadar "MAL"
yapacak birsey yok. ALLAH boyle yaratmis onuda.
Hadi işinize üstün zekalılar 🙋🏻♀️
İnşallah hepsi korona olup geberip gider ülke sorunsuz lardan temizlenir
Yanlış bişi çok yanlış. Çokmu gerekli bişi yani ölüm kalım meselesi gibi görüyo fanatikler
Bence iyi yapmışlar, Coronaya inanmayıp keyiflerine bakmışlar, zaten Corona falan hikaye hâlâ Corona diye ağlayan var 😂
Filistin için çıkılıyorsa, miting için çıkılıyorsa, kongre için çıkılıyorsa şampiyonluk için de çıkılır. Bence abartmamak lazım.
Bu Corona denilen illet böyle kutlamalara açılışlara, parti kongrelerine ugramiyor (!) Yalnızca küçük esnafın dükkanların geliyor.
Hala virüs saçmalığına inanıyormusunuz? Bence taraftarlar en iyisini yaptılar.
Bu virüs cidden öldürücü olsa Polisler her yeri tutardı kimseyi dışarı çıkarmazdı.
İşte onlar yüzünden evdeyiz yokso covid movid bitmişti
Yanlış tabi ki ama İtalya ve Fransa'da da aynısı oldu
Şampiyonluk kutlaması için dışarı çıktıklarını düşünüyorum
Filistin için sokağa dökülünce bunların hiçbirini soylemiyorsunuz ama nasıl olucak o zaman virüs bulasmiyor mu
Tamamen saygısızlık tüm evde kalanlara şu korona günlerinde devletin buna ses çıkarmaması da saçma keşke hepsine ceza kesilse akılsız insanlar
bu koronada iyi misiniz ya vakalar ust seviyede sonra neden vakalar azalmiyor bu kadar sorumsuzluk olmaz ama ya?
Bir Beşiktaşlı olarak bu insanlara sadece DANGOZLAR sürüsü diyorum.
Bana bu salgın döneminde çok saçma geliyor yani bu sezonu sezondan bile saymadım o ayrı konu tabi 🤗
Hahaha hala virüs diyolar, uyuyun ya siz. Bu kafayla 1 sene daha kapanırız biz.
bi takıma bu kadar bağlı olmak saçmalıktır hangi takım olursa olsun
Doğru değil ama insanların kutlama yapmaya ihtiyacı var demek ki
bizimde gezmeye ihtiyacımız var bu köpekler yüzünden dışarı çıkamıyoruz virüs bitmiyor hepsini gebertmek istiyom
Bana ne kızıyosun
kutlama ihtiyacı diye bişi olamaz
Ben DJ ne zaman eğleniyor muyuz diycek diye bekliyorum
Saçmalık baktım şimdi maskesiz bi dünya insan var aaammkk koyum şampiyonluğun sanki onları kurtaracak aktif vaka sayısında düşüş var ama tam yaza hazırlıkta bu salaklar yüzünden bütün emekler boşa gidecektir
Herkez israil kuddûs derken sokakta da kutlama yaptılar
Kudüs yürüyüşü için çıkılabiliyorsa şampiyonluk için de çıkılabilir!
Biri din ve acı biri tutku hangisi daha mantıklı
Üstelik yürüyüş ayrı üst üste sevinç gösterisi ayrı yok böyle bir şey ya
@Kanamesenpai kudüs yürüyüşü din mi? Ne içtin sen? Diyelim ki din, o genelge çıkarılırken "din için yürüyüş serbesttir" diye madde falan mı eklemişler?
@Diğerkâm1i size hiçbir şey anlatılmaz. Kudus için yürüyüşü serbest görüp şampiyonluğa yasak diyorsunuz. Allah belanızı versin sizin. Utanmazlar.
İnsanlar acı çekiyor. Öldürülüyor. Bir maç için tüm ülkenin maddi durumu riske atılırken bu mu sorun yani?
@EşofmamlıÇocuk anlatsanız dinlerim ama bu üslupla yalnızca sıyrılıyorsunuz.
Allah çok şükür kimin için ne hayırlıysa onu veriyor boşuna yormayın kendinizi.
Medyada görmesem haklısınız diyeceğim
@Kanamesenpai ülkenin maddi durumunu riske atan kim, ekonomiyi bitiren kim sen hâlâ anlamadıysan açlıktan gebermeyi hakediyorsunuz siz. Geberin açlıktan sefaletten. Aynen böyle devam, aynen devam!
Ne diyorsun kardeşim sen? Duyarsızlık diye bir kelime var. Bir tanımına bak. Ama tabii bu insanda olmayınca anlayamaz. Ya da anlayış vardır. Ona da bir bak. Ben bir maç için sokaklara dökülen ve bunu haklı gören acı çekip ölen insanları desteklemek için yürüyüş yapan insanlardan rahatsız olan seni kınıyorum. Belki ateistsindir belki değilsindir fakat düşmanlığın hiçbirimiz için bir yararı yok.
@Kanamesenpai şampiyonluk kutlayan insanlardan rahatsız olan seni kınıyorum ben de. Utanmaz.
Batsın maçınız koyun sürüsü Filistin için de yaptılar bu ülkeden vir cacık olmaz
Silah havai fişek falan atıldı mağara adamları ya.
Daha çoook devam etcek bu kapanmalar böylelerin saçma sorumsuzlukları sayesinde... kutlamasa ölcek sanki.
Bir beşiktaşlı olarak kutlamalar yanlış diyorum
bu gidişle bir halt olmaz bizden. artar yine vaka sayıları
Kötü bir şey degil aslinda ama herkes rahatsız oluyo
Kim olsa yapcakti bu cok net yani simdi biri neden yapiyolar dese kendi takimi olsa gene yapardi konu takim degil anliyorum ama boyle zorlu bir sezondsn sonra bu kutlama gayet olasi biseydi
Beyin yerine b o k var onlarda
Herşeyin suyunu çıkarıyoruz !
Aptallık. Başka açıklaması yok
İyi çıksınlar da virüsü birbirlerine bulaştirsinlar, tinerciler azalsın ülkede çoğu d*l israfı zaten👌
Eğer fenerbahçe olsaydı bunun 2 katı olurdu
Görmemiş gibi abartmak saçma gerçekten
Çıkan çok bende çıkıyorum :))
Allah akıl versin. Mantık işi değil bu.