Abi tamam sevdiğimiz bir takım şampiyon oldu da, herkes mi dışarıda olur ya.. Kaç saattir araba kornoları, bağırmalar susmuyor.. Ne hastalık kimin umurunda, ne de bu kadar kapanma..
Şu hale bakın. Yasaklar var herkes dışarıda diye polisi arayınca bile haberimiz var, sorun yok cevabı alan bir ülkeyiz.. Maskesiz,mesafesiz, yasaklarda kutlama yapıyorlar. Biri gereğini yapsın artık.@tcbestepe Ve siz de taraftarınıza sahip çıkın. @Besiktaspic.twitter.com/ViCtVkd7Ie— Kendi dalından, kovulmuş bi' peri (@winniethecakir) May 15, 2021
Sokağa çıkma yasağından beşiktaş taraftarı muaf sanırım . Bu yasaklar benle beraber sadece 3 kişiyi kapsıyor geri kalan herkes dışarıda. 😒— onlinemimar (@KubraTakanak) May 15, 2021
Galatasaray taraftarı olarak. Şampiyon olan Beşiktaş'ı Tebrik ederim. 😌😌 Çok güzel bir hava var dışarıda herkes çıkıp oksijen alsın bol bol🙃 pic.twitter.com/iTBDcT2Bg3— Ebru (@ryam81) May 15, 2021
İnsanların şampiyonluk kutlaması için dışarı çıkması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Bazı durumlar ön görülebilir şeyler bence. 20 yıla yakın iktidarda olup Ayasofya yı virüs zamanı açtılar yüzbinlerin geleceği çok belliydi. Yaklaşık 1 asırdır müze duruyordu 1 2 sene daha geç açılsa olmuyor sanki! Ya da daha önce akılları neredeymiş. Kongreler mitingler.
Şampiyonluk maçı ertelenmeliydi çünkü böyle bir şey yaşanacağı çok belliydi hangisi şampiyon olsa farketmiyordu olacaktı bu görüntüler kendi milletimizi bilmiyoruz sanki! Maçı erteleyebilirlerdi ama yapmadılar. Maçlar olacaksa bile güvenlik güçleri dışarıda olmalıydın kutlamalar olacağı çok belliydi.
Toplumumuz kötü ve evet suçlu ama bu virüsle mücadelede kötü yönetildiği gerçeğini değiştirmiyor.
Taraftarlar suçlu ama asıl suçlular bunun yaşanacağını bile bile gerekli önlemleri almayanlar asıl suçlulardır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Var ya yarın çıkıp kapanmayı uzattık derlerse allah bu dışarı çıkanların cümlesinin belasını versin hakkım da haram zıkkım olsun yarın önemli bir işim var çünkü Önlem alacaklarsa önce bi futbollu durdursunlar bence bu ne saçma bir şey öaç yapmak temel ihtiyaç galiba
Ben bir hafta evde oturayım çıkmayayım kıçıkırık bir lig de şampiyon olundu diye milşet dışarı fırlasın. Sanki ligde futbol var. Neyin sevinvi bu kadar?
Yok arkadaş açsınlar her yeri kendini korumak isteyen korusun geberende gebersin ağır laflar ederim de olmaz o kasar kızgınım.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çoğu maskeli zaten. Burada eleştirenlerin çoğu kendi takımları şampiyon olsa 'ya da kendi partileri kongre yapsa koşa koşa katılırlar.
40 hatayla lig tarifinin en uzun maratonunda ipi göğüsleyen taraftarın evde kalmasını kimse beklemez. Her ülkede buna benzer kutlamalar oluyor.
Resimde hiçbirinde maske yok. Şu görseldeki insanların beyni olduğunu hiç sanmıyorum tuttuğu takım şampiyon olmuş aman ne büyük olay çocuk sahibi olacağını öğrenince bu kadar sevinmiyor çoğu.
Selâm, hiçbirine hakkımı helal etmiyorum. Biz hiçbir yere gitmeyelim evde oturalım virüs bitsin diye çıkıp kutlama yapıyorlar. Bu ülkede esnaf dükkan açmak için beklerken sen kutlama yapıp virüsü yayacağın için o esnaf dükkanı dahada geç açıcak. Sen mutlu olacaksın bir günluk için millet eve tikancak.
Turist istediği gezip bizi eve tıkmış, turist memnun olsun diye otellerdeki çalışanların ağzına ben aşı oldum yazılı maske takılmış onlara laf yok👏👏👏 Çifte standart olmamalı turisti elini kolunu sallaya sallaya gezdirirsen taraftar sabaha kadar kutlar şampiyonluğu.
İnsanları bu konuda uyardığım zamanda senin takımın kazanmadı diye kudurma diye cahilce şeyler söylüyorlar.. Ben insanların dışarıya çıkmasına karşıyım kutlama yapmasına değil. Evde aile arasında bir kutlama yapılabilir fakat bütün mahalle ayağı kaldırılmaz.
Hepsinin beyinsiz olduğunu düşünüyorum milletimiz bu kadar aptal olamaz dedikçe her gün başka bomboş şey için sokaklara dökülüyorlar bir senedir hiç evden çıkmayan insanlar var , doktorlar tam bir senedir cocuklarini bile göremeden canla başla çalışıyorlar. Aşı yok tedbir yok insanlar ölüyor ve hala biz yok takım şampiyon olmuş kutlayalım yok filistine destek için yürüyelim gerçekten başımıza gelen her şeyi sizin sayenizde hak ediyoruz.
Bir Beşiktaşlı olarak şampiyonlar ligi şampiyonu olsak bile şu durumda çıkmam dışarıya asla. Her gün yüzlerce kişi coronadan ölüyor, Mescidi Aksa zulüm görüyor. Ayrıca sağlık her şeyden daha önemli yasak olsun olmasın corona varken çıkılmaması gerek.. Pandemi bitsin daha nice şampiyonlukları görürüz inşallah Şampiyon BeşiktAŞK 🖤🦅
Gayet iyi yaptılar. Hangi takım olursa olsun olması gereken buydu. Turistler gezecek millet ev hapsinde olacak. Böyle bir Pandemi olamaz. Canan Karatay açıkladı bu salgın ilan edilmesi gereken bir hastalık değil diye. Zaten ölüm ve iyileşme verileri bunu doğruluyor. Anayasaya aykırı bir genelge ile ceza kestikleri için iptali gayet basit. Ben bu süreçte kendimi kısıtlamadım, dağ bayır bisiklete binip gezdim eskisi gibi. Dağ yolunda bana ceza kestiler kaç kere. Haklarınızı bilin ve akıllı olun.
Ülkenin yönetilme biçimi işe yaramıyor diye düşünüyorum. Aslında çok şey düşünüyoruz ama söyleyince fetöcü ilan edilip içeri atılan çok insan olduğunu görünce susuyoruz haliyle.. Herkes bildiğini anlatsa ülkede taş üstünde taş, baş üstünde baş kalmaz.
O zaman devlet olarak herkese eşit şekilde davranacaksın. Parti kongreleri oluyor binlerce kişi dip dibe maskesiz takılıyo, şarkı filan söylüyo sonra milllet alıyo filistin bayrağını sokaklara dökülüyo gene bisey diyemiyon, bunları görmezden gelip şampiyonluğu kutlayan insanlara bisey diyemezsin , he diyeceksen de o zaman hiç kimseye izin vermeyecektin.
Artik hiçbir şey düşünmüyorum ne halleri varsa görsünler ben 1 ayı aşkın bu hastalığın bende bıraktığı etkileriyle uğraşıyorum Ömrüm de böyle hasta olmamıştım. Ancak corona olunca ben ne yaptım derler tabi ki fırsat bulabilirlerse
Burada sokağa çıkıp silah sıkanlar bile oldu. Sanki maç size ne kazandırıyor tuttuğunuz takım sampiyon olunca sizin hayatınızda ne değişiklikler oluyor🤷 Çok saçma abartıyorlar
Onu bırak kazanana kadar o kadar bağırdılar ki. Yani doğursalar bu kadar bağırmayacaklar anlamıyorum şu erkeklerin sevinme anlayışını. Sevinirsin olley dersin ama doksan dakika boyunca bağırmak nedir.
Doğru birşey değil tabi ki. Galatasaray taraftarıyım. Şampiyon olan Beşiktaş ı da yürekten kutluyorum hakettiler oldular. Tabi kutlama işi doğru değil biz şampiyon olsakta doğru değil bir ay sonra çok daha iyi gümbür gümbür yapabilirler ama işte bizim Türk halkına bunu anlatmak çok zor.
lan biz burda enayi miyiz xaq malı kazandı da ne b*k oldu sanki milyoner mi oldun bi de böyle tiplerin olgunuz demesi yok mu bebek gibi davranıyor itler
çikacaklar tabiki. Turistler disarida , filistin icin toplananlar disarida , tam kapanma basladigindan beri her yer bombostu da Besiktaslilar cikti gibi davranmayin.
İnsanlar daraldı yasaktan baktı atış serbest dışarı çıktı fener bahçe formasıyla Beşiktaş tezahüratı yapan adam gördüm adam dışarı çıkabilmek için Beşiktaş tezahüratı yaptı
Filistin olayı için sokağa çıkanlara ses yok ama taraftara gelince maşallah herkes ayaklanmış ikisi de doğru değil ama protestoya gidenlere ceza kesildi mi? Sesinizi cikarsaydiniz samimiyetinizie inanirdik boş muhaabbet yapmayın
Çıkan çıkar İsrail in yaptığı şerefsizlik içinde çıktı herkes baktılar bişey olmuyor bunda da çıktılar bu sadece Beşiktaş için değil fb veya gs de olsaydı onlarda çıkacaktı çıkmam diyen yalan söyler nokta
Tamam güzel şampiyon olduk eyvallah da şu an önemli olan bence sağlık ve koornanın yayılmaması derim. Tabikide vatandaşımız maşallah maşallah iyi yaydı 😂
Burada giki çıkmadi taraftarların. Sorumsuzluk yaptıkları taraftarjb alınan tedbirlerin boşa gitmesi? Yine yükselecek vakalar, kısıtlamalar devam edecek. Adana, Giresun aynı sekilde. Üzücü maalesef 😭
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Birçok insanın ahını aldılar hem bu kutlamaları yapanlar hem de bu kutlamalara izin verenler. Hakkım asla helal değil. Sağlık çalışanları 5 kat maskeyle dolaşıyor gün boyu sevdiklerine sarılamıyor, esnafın iş yeri kapalı, öğrenciler eğitimden mahrum, bizler dört duvar arasında hakkımızı haram etmeyelim de kim etsin?
Bencilce dusuncesizce bunu kendilerinde hak gormelerini de anlamiyorum milyon kez soyluyorum bunu ama bu virus degil bu dusuncesiz insanalr yuzunden ölüyoruz
Polisler nerde burda onene gelene yaz cezagi tek tek araç plakasına yaz cezayı sorgusuz sualsiz bakalım birdaha yapabileceklerini bunlar gibi fusuncesizler yüzünden covidle biz uğraşıyoruz
Bana göre evlerinde oturmaları lazımdı Beşiktaşın Fenerbahçe Galatasarayın Trabzonsporun Şampiyon olmaları Söylermisiniz Bizim hayatımızdan dahamı çok önemli
İnşallah hepsi korona olmuştur inşallah inşallah. Ayılara çıkmayın dediler yine çıktı. Cebinde 2 lirası var gitmiş meşale almış. Beşinci sınıf ülkelerde demekki böyle oluyor
Bu kapanma sürecinde zaten herkes dışarıdaydı yarın da herkes toplu taşımalarda üst üste olacak. Bu yüzden bu kapanmanın sadece adı vardı o yüzden fazla da şaapmamak lazım.
Gece Allah şahit yarım saat uyuyamadım. Bu... korna sesinden. Bende israili protesto ediyorlar sandım
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Şampiyonluk kutlamaları yaparken onlara kendi elimle sülfürik asitten yaptığım patlayıcı fırlattım kurusıkı tabanca ile üzerlerine değilde yukarı sıktım kaçtı bir kısmı. Ya skim sizin futbolunuzu gelip uykumdan uyandırıyolar
Beşiktaş şampiyon oldu tebrikler ama sokakta kutlama yapanlar sosyal mesafe sıfır maske yok ekmek parası için kağıt toplayana iki yaşlı insana köyün içinde geziyor diye ceza kesen devlet yetkilileri nerede adalet nerede?
Yaptıkları çok lüzumsuz, yahu takım kazansa eline ne geçecek kazanmasa ne. Onuda anladım, sokağa çıkmak nedir o kadar boşuna mı evde durduk?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
valla ölmeye ve hastalık bulaştırmaya o kadar meraklılarsa biz öldürelim? Hiçbir faydası yok bu insanların. Hiç düşünüyorlar mı ya kapıp evdekilere bulaştırırsam diye? Yok, bunları kanırta kanırta... sottuğumun insanları
Ne devlet tarafında net hareket edebiliyoruz ne de halk tarafında. İnsanımız böyle maalesef. Ne desek boş 😅🤦🏻♂️
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben bu spor fanatiklerini anlamıyorum. Sen takımına destek veriyorsun ama o takımın umrunda değil senin destek vermen. Onlar oynuyor onlar kazanıyor. Senin eline ne geçiyor? Hiçbir şey. Sadece seviniyorsun nasıl koyduk ama diye söylenip gidiyorsun. Saçmalık.