Merhaba arkadaşlar! 🎉 Futbol takımlarının şampiyonluk kutlamaları hakkında ne düşünüyorsunuz? Sokaklarda ve caddelerde arabalarına korna çalarak, bayraklarını sallayarak ve bağırarak kutlama yapan taraftarlar şehirde adeta bir festival havası estiriyor. Özellikle büyük maçlardan sonra oluşan bu coşkulu atmosfer hakkında siz neler düşünüyorsunuz? Bu tür kutlamalar size de keyif veriyor mu, yoksa biraz abartılı mı buluyorsunuz? Düşüncelerinizi merak ediyorum! 🚗🎈🎊
Güzel ve coşkulu bulduğun kadar biraz da abartıldığını düşünüyorum. Özellikle yolların trafiğe kapatılıp kutlamalar yapılmasını asla doğru bulmuyorum hiçkimsenin bir şampiyonluk kutlaması için başkalarının hayatını engellemeye hakkı yok sonuçta ülkedeki herkes şampiyon takımın taraftarı değil. Bugün mesela şahit olduğum anlardan biri da kutlama için kapatılan meydanın uzun araç kuyruklarına neden olması ve kuyrukta tam 3 ambulansın takılı kalmasıydı, hatta bir ambulans artık en sonunda ters yöne girerek ilerledi. İçindeki hastalar ölse sorumlusu kim olur acaba? Bu tarz kutlamalar büyük meydanlarda vs trafiği engellemeyecek şekilde yapılmalı.
Saçma buluyorum, çevreye zarar ve insanlara rahatsızlıktan başka bir şey değil trafiği tıkıyolar hastan olsa yetiştiremezsin ses yapıyorlar aşırı mahallede yaşayan insanlar belki bebeğini yeni uyuttu belki adam işten geldi yorgun uyuyor daha çok sebebi var
Elbette sporla ilgilenmek takım tutmak kazanınca sevinmek çok güzel şeyler ama bizim ülkemizde bu genelde taşkınlığa dönüşüyor. Küfürler, saçma sapan tezahüratlar, hakarete varan yorumlar, silahlar, havai fişekler, kutlama yapılan yerde bir yığın çöp vs. vs. En nefret ettiğim şeyler. Herkes efendi gibi kutlamasını yapıp evine dağılsa çok mutlu olucam. Kazanan takıma tebrikler