Selam, Bu ülkede esnaf açılmak için gün sayarken sırf şampiyonluk kutlaması için virüs yayılıyor ve olan gene esnafa ve halka oluyor. Maske yok, mesafe yok binlerce Sağlık çalışanın emekleri heba oldu. Beşiktaş taraftarı maskesiz, mesafesiz kutlama yapıyor! Sizce bazı şeylerin dozunu ayarlamkta güçlük mü çekiyoruz?
Ben ne anladım tam kapanmadan. Polis desen dışarda kağıt toplayan fakirin parasına göz dikmiş, bu geceye sessiz kalıyor. Bugün hangi takım şampiyon olursa olsun bu davranış asla görmezden gelinmemeliydi. Gerçekten yazıklar olsun emeklerimizi çöp eden herkese!
Bazı iş yerleri tamamen kapatılıyo bazıları daha az elemanla belli saatlerde açık oluyor. Bunlar eve kapanmamız için yapılıyor. Çalışmadığınız için normal tatiller ya da yaz tatili gibi oraya buraya gitmek, dışarda gezmek için değil. Virüs yayılmasın, kimseye bulaşmasın, virüsün bulaştığı kişiler varsa başkasınada bulaştırmasın, hasta ve ölen sayısı artmasın diye alınan önlemlerden biridir eve kapanmak. Ateş düştüğü yeri yakarmış. İnşallah bir kayıp yaşamadan anlarsınız durumun ehemmiyetini. Bazıları atlatıyo ama bazıları içinde ölümcül bir virüs bu (Mesela kalp rahatsızlıkları, astım.. vb hastalıkları olanlar gibi) Tabiki sevinebilirsiniz, kutlama yapabilirsiniz evden çıkmadanda yapılır bunlar. Tutamadınız kendinizi çıkmak istediniz maske, mesafe gibi kurallara elinizden geldiğince dikkat ederek kutlama yapabilirsiniz. (Dikkat edenleri TENZİH ediyorum tabiki) Bu yapılan kutlamayı bir yana bırakalım bütün bu virüs sürecinde sosyal medyaya daha çok göz atıyoruz hepimiz. Evine gidemeyen, çocuğundan, eşinden uzak kalan sağlık çalışanlarını gördük. Daha yeni mezun olmuş ne ümitlerle mesleğe başlamış, mesleğe başlayalı çok olmuş bir sürü kişiye faydası dokunmuş bir çok sağlıkcının bazı ihmalkarlar nedeniyle öldüğünü gördük. Bir çok farklı meslekten çalışanın gecesini gündüzüne kattığını görüdük. Bunlar saymakla bitmez bir videoya denk gelmemişseniz başka bir tanesine illaki denk gelmişsinizdir. O yüzden sizden daha dikkatli olmanızı rica ediyorum🙏 Bende daha dikkatli olacağıma söz veriyorum ✋ 《Bu yazdıklarımın hepsi sadece bu kutlama için değil》 [Bu arada tebrikler Beşiktaş (Her ne kadar Galatasaraylı olsamda sevindim kazanmanıza)]
Yasak bitsede halk eve girse dediğimiz bir dönemde gayet normal değil mi? Biz ülkece böyleyiz yapacak bir şey yok. 😂😂😂
Bu arada 16. şampiyonluk için Beşiktaş camiasını kutlamak gerek.. Keşke böyle bir durum ile karşılaşmasak ama, bugün kim şampiyon olursa olsun bu sahne kaçınılmaz bir sondu. Bizim futbol sevdamızda, Vatan sevdamızda böyle. Her zaman aşırı. 😂😂
O zaman öğleleri de kimse dışarı çıkmasın bu yapılanlar da yanlış tabii ki ama hem kendiniz dışarı çıkıyorsanız gezip tozuyorsanız buna da pek laf etmeye hakkınız yok ikisi de yanlış ayrıca bu kadar abartılı da kutlama yapılmamalıydı günahtır o kadar olay var en fazla 5 10 dakika sevinir geçersin hassas bir zamandan geçiyoruz birbirimize destek olmalıyız filistin için
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
16
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Devlet yasaklasın hemen sabır etsinler polis jandarma yok mu dağıtsınlar derhal bu salaklar yüzünden onca emek boşuna gidicek yaza iyi girelim diye millet evde sıkıntıdan patlıcakken bu mallar yüzünden yükselecektir gene daha hala aktif hasta sayısı güzel düştü 600 binden 157 bine ama günlük vakalar bence hala yüksek geçen yıla göre bu yaz daha sıkıntılı geçicektir kışın insanları evde tutmak kolay ama yazın zor tutarız çünkü havalar güzel insanlar gezmek eğlenmek istiyor onun için mayısın sonuna kadar yasaklar devam etmelidir
Bence bunlar psikolojiye oynuyor. Birine ceza yazıp diğerine yazmamak gibi bir saçmalık oluyorsa bunlar resmen sen kafayı ye ya intihar et ya da birilerine sataş diyor. İnsanların psikolojilerini kötü etkileyip psikolojiyi düzeltmek adına yine ilaç taktiği yapabilirler.
İnsanlarımız aşırı bencil günlerde evde yasaklar bitsin diye dua ediyoruz kendi zevkleri için başkalarının hayatlrını hiçe sayıyorlar emin olun corona olduğunu bile bile kalabalıkta farketmezler diye o kalabalığa giren bi sürü düşüncesiz insanlar vardır.
Bunun beşiktaş taraftarıyla alakası olduğunu düşünmüyorum geçenlerde adana spor da aynı kutlamaları yaptı, maskesiz mesafesiz konferanslar oldu biraz objektif bakılmalı bence bu duruma
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Beşiktaş taraftarı maskesiz, mesafesiz kutlama yapıyor! Sizce bazı şeylerin dozunu ayarlamakta güçlük mü çekiyoruz?