Upuzun tırnaklarıyla yemek yapan yengemle kavga ettik, kim haklı?

Selamun aleyküm dostlar. İyi bayramlar.

Yengem Ukraynalı ve şu an evde abim, yengem ve ben yaşıyoruz. Annemler memlekete gitti 20 gün önce. Abimle ben çalışıyoruz. Yemeği de yengem yapıyor çünkü o çalışmıyor.

Zaten yaptığı yemekler lezzetli bile değil ama nimettir deyip yiyorum. Annemin yaptığı yemeklerden hiç saç çıkmışlığı yoktur. Natali hanım yengenin bütün saçlarını yedik sağ olsun. Yine de susuyordum. Ama upuzun ojeli tırnaklarıyla yapıyor yemekleri ve benim artık çok midem bulandı. 2-3 kere tatlılıkla rica ettim annemler dönene kadar tırnaklarını kesmesini. Asla kesmiyor, dün akşam da büyük kavga çıktı.

Kalk yemeğini kendin yap demeyin. Mutfak masrafı için maşımın 3'te 2'sini veriyorum. Tek talebim işten dönünce 2 kap temiz yemek. O da gitti.

Şu bilgiyi de vereyim öyle değerlendirin. Evde avuç kadar şortla dolaşıyor hanımda. Şükür kanı bozuk değilim. Başkası olsa yenge menge dinlemez. Böyle de bir kadın.

Abim zaten büyülenmiş, hiçbir şey diyemiyor. Türkçeyi o berbat aksanıyla konuşan kadınla akşama kadar kavga ediyorum. Evimde huzurum kalmadı.
Güncellemeler
+1 yıl
Evi terk etti. Artık annemler dönene kadar kebap yiyeceğim.
Upuzun tırnaklarıyla yemek yapan yengemle kavga ettik, kim haklı?