bayram için gelmemi istiyorlar ben ise hayır diyorum ama onlar hayır geliyorsun bu bayram tartışmaya kapalı diyor ben bir tane arkadaşımdan şey duydum ben olsam lafını bile etmezdim onlar gidicegi vakit bay derdim gelmezdim diyorda sizce bu işe yararmı? bayram
diye gelmemi istiyorlar kimsede laf etmesin bana size ne lan? gelmek istemiyorum sadece zorla güzellikmi olur? hıhım neyse sizce bu yöntem işe yararmı? onlar bezene kadar direnerek gelmiyerek hayır diyerek onları bıktırıp iyi gelme dedirtecek noktaya getirerek?
diye gelmemi istiyorlar kimsede laf etmesin bana size ne lan? gelmek istemiyorum sadece zorla güzellikmi olur? hıhım neyse sizce bu yöntem işe yararmı? onlar bezene kadar direnerek gelmiyerek hayır diyerek onları bıktırıp iyi gelme dedirtecek noktaya getirerek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende ablamla aynı taktiği uyguladım gelmek istemiyoruz dedik oturduk iyi deyip gittiler
harbimi la? harikaymış da kendimi ezik hissettim arkadşaım bana bunu söylediginde ve şimdi düşününce farkettimki aslında gitmemi saglıyan tek sey psikolojik baskıymış biraz direncim gayretim cesaretim olsa aslında sorun olmıycakmış
ve ya evdeki bilgisayarı interneti alırlarsa?
benim vaktimin çogu buna gidiyor
Ben gitmeni öneririm bi kaç yıl önceydi bu olay şimdi büyüklerimi göremiyorum diye gitmek istiyorum ama yasaklar mani oluyo herşey zamanında insanlar hala nefes alıyorken onların yanında olmalısın
kaç yaşındaydın bu vakitler? ve olsun ben yine de gitmek istemiyorum
hadi yani nefes alıyorken görmelisin falan deme 5 gün ne yapıcam ben köyde? hem istemiyorum ben köyü
O zaman 16 17 ydim şimdi 21
5 günde çokmuş ya biz günü birlik gidip dönüyorduk
hım tamam ve ben görmek istemiyorum sen istiyorsun ama ben istemiyorum köyü sevmiyorum
son mesajını geç gördüm
ve aynen baya fazla
neyse bilgisayarı laırlarsa ne yapıcam ve telefonu?
evde yemeklik malzemeler var aç kalmamda bu iş sıkıntı çünkü ben telefonumu bilgisayarımı seviyorum
bilgisayarmı dedigime bakma annemşn biglisayarı (dil çıkarıp gülen emoji)
Yine ya mali
Bana mı dedin mali?