Kaynanamlar çocuğumu köye götürmek istiyorlar, ne yapmalıyım?

Merhabalar 5 aylık bir bebeğim var Kayınvalidem ve Kayınpederim her zaman yanımızda değiller çoğu zaman farklı şehirde bir evleri var oraya gidiyorlar arada bir yakınımızda bir evleri var Orada kalıyorlar her geldiklerinde ya da biz onlara gittiğimizde çocuk memeden kesilsin yemek yemeye başlasın Ben oğlumu köye götüreceğim müsaade etmem ne işi var köyde Ben köy sevmiyorum ben göndermem çocuğumu kendim yetiştirmek istiyorum desem bile sen Göndermezsen gönderme Ben alacağım gideceğim ya da sen istediğin kadar gönderme o zaten gelmek ister Ben de alır giderim hafta sonları gelir görürsünüz Bu şekilde konuşarak beni takmadıkları nı hissettiriyor lar ne yapabilirim nasıl bir tepki verebilirim ne söyleyebilirim eşim de göndermek istemediğini söylüyor ama ailesidir Neticede kırmak istemiyor nasıl bir tepki Vermeliyim ki benim çocuğum hakkında bir daha falan yapamazsın lar. Görümce bekar ne kadar dil döktülerse yanlarında köye götüremiyorlar. Ben de diyorum ki Siz kendi kızımızı bir köye götürün bırakın torunun uzun kararını benle babası versin Ama yok Ben boşa konuşuyorum ben havaya konuşuyorum sürekli kendi aralarında çocukla alakalı İleriye yönelik planlar yapıyorlar ve ben bundan çok fazla rahatsız oluyorum çocuğumun adına kayınpederimin ismi ile beraber farklı bir isim koydum iki isimli inatla sadece kayınpederimin ismini söylüyorlar ne kadar düzeltmek istersem isteyeyim her seferinde sadece o ismi söylüyorlar ve beni duymuyorlar ben bu durumdan çok rahatsızım Ne yapmam gerekiyor lütfen bana yardımcı olur musunuz
Kaynanamlar çocuğumu köye götürmek istiyorlar, ne yapmalıyım?