Kesinlikle En Erken Yaşlarda Verilmesini Düşündüğünüz Eğitimler Nelerdir?

Bazı bilgiler vardır ve bunlar eğer okullar/aileler tarafından bireylere anlatılmazsa çok büyük tehlikeler oluşabilir sizce en az ilk okul birincini sınıftan itibaren insanlara verilmesi gereken ekstra eğitimler nelerdir?

Bence

Yabancı Dil
Günümüz global dünyasında zaten İngilizce bilmemek demek hiç var olmamak demek neredeyse Türkiye'de kaçını sınıftan itibaren okullarda İngilizce eğitimi veriliyor bilmiyorum ama en az 1. sınıftan itibaren sadece üç beş gramer bilgisi ezberletmek yerine konuşmaya ağırlıklı yani dili öğrenme ağırlıklı bir eğitim olmalı
Ekonomi
Neredeyse her şeyin Dolar a endeksli olduğu ve aslında insanın para nedir? Banka nedir? IMF nedir? Bilmediği Türkiye'de "ekmeği dolar la mı alıyorsun sorusunun cevabının evet olduğunu ve döviz kurlarının hayatı nasıl etkilediğini insanları öğrenmesi gerekir diye düşünüyorum.
Cinsel eğitim
(Bu bölümün açıklamasını Vikipedi dan aldım)
Cinsel eğitim, insan cinselliğine ilişkin konuların öğretilmesidir. Buna duygusal ilişkiler ve sorumluluklar, insan cinsel anatomisi, cinsel aktivite, eşeyli üreme, cinsel rüşt yaşı, üreme sağlığı, üreme hakkı, güvenli seks, doğum kontrolü ve cinsel yoksunluk dahildir. İnsan türünün cinsellikle ilgili yönünü sistematik şekilde araştıran bilim dalı olan seksoloji de vardır. LGBT için ayrıca olarak, LGBT seks eğitimi yaratılmıştır.
Tabi ki bunlar birinci sınıfa giden bir çocuğun anlayabileceği şekilde olmalı.
Peki sizce küçüklükten itibaren insanlara hangi eğitimler verilmeli?