Güncellemeler
+1 yıl
beyler evet kanunla ve egitimle suç oranını düşürebiliriz suçluları bulabilriiz ama suçun işlenmesine engel olamayız sorun burda oluyor cinayetin cezası cinsel organa elektrik olsada cinayet işler kişi yani suçları engelliyemeyiz sorun bu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
heryerde kamera var herkesi yakalıyorlar kolay kolay kimse cesaret edemez yapmaz da sen bence fazla paranoyaklaşmışsın
heryerde kameramı var? her yerde kamera falan yok ayrıca kişi kar maskesi takarsa ne yapıcaz?
hem ben ne dedim dinlemedinmi? milletin allahtan bile korkusu yok diyorum
olsun ne olucak kanundan kaçarım kafasında pek çok kişi var
ve hangi ülke olursa olsun her yere kamera koyulamaz
gerçekten olay dediğin gibi olsa herkes kafasına göre adam öldürür şu ankinin 10 katı adam ölür kar maskesi taksa da farketmez geçebileceği bütün sokaklardaki kameraları izliyolar buluyolar bir şekilde hem kar maskeli adam dikkat çeker araba ile bir yere gitse plaka var plakadan bulurlar araba kime aitse
kardeşim zaten şu anda cinayet işleniyor hem kış ayında kimse kalkıp bu niye maske takıyor demezki
soguktan giymiştir der hem evdede öldürebilir kişi
hepsini yakalıyolar
yakalıyamıyorlar
o kadar da degil
hem yakalansada insanlar yine de suç işliycek yakalasakda insanları öldürmüş olucaklar
o kadar kolay olsa adam öldürmek heryerde rahatça bomba patlatırlar neden bombaların çoğunu yakalıyor devlet daha şehirlere ulaşmadan
eskiden doğru düzgün kamera yoktu hiçbir yerde ona rağmen herkesi yakalıyolardı yakalanmayanlar da sürekli gizli saklı yaşamak zorunda kalıyorlardı toplum içine çıkamıyordu
bombayla bu aynı şeymi? ve ayrıca ama bak öldürülme oluyor ama
bombayla bu aynı şey degil
dediğin kadar yaygın değil bu öldürme yaralama olayları kimseye bişey yapmazsan kimse durduk yere sana bişey yapmaz
kimseye birşey yapmazsan kimsede durduk yere sana bireşy yapmazmı? o kadar suç niye oluyor peki?
rahat durmuyorlar bir de suç işleyenler genelde kürtler fazla dik başlılar millete sürekli artislik yapmaya çalışıyorlar kaşınıyorlar yani fazla suç vs düşünmüyorlar türklerde bu fazla yok
evet işte bende onu diyorum yan, i işliyenler elbet olucak demek istiyorum ayrıca şu var kamera aslında evet suçluları bulmak için iyi bir yol ama suçun işlenmesine engel degiller sorun burda
ve neden kürtlere mal ediyorsunki? kaç tane türk suç işliyor
ben mal etmiyorum istatistikler bunu ortaya koyuyor cezaevine girenlerin yarıya yakını kürt bazı yerlerde yarısından çoğu
hım bir bakayım neyse demek istedigim kamerayla evet suçlular tespit ediliyor ve onlara caydırıcı agır ceza vermek suç oranını azaltabilir ama kişi aman ne olucak kanundan kaçarım kafasıla düşünür ve böyle düşünmesede illa bir suç işliycek kişi olur o kişilerin suç işlemesine engel olamayız
hem sadece farklı bir yöntem kullanmış oluruz
aslında şöyle bişey var mesela adamı dövdün ya cezası 4 ay ile 1 yıl arası hapis o yüzden 2 yıldan az olduğu için hükmün açıklanması ileriye bırakılıyor 5 yıl suç işlemezse siliniyor bir de şikayete bağlı suç şikayet etmemen için seni tehdit edebilir adam toplayıp
öldürme yaralama yaygın değil de dayak yaygın
evet buda şey varda cinayetde suçun bedeli elektrikle idam olsa cinsel organa elektrik olsada cinayetler olucak çünkü insanlar allahtan bile korkmuyor işte o korkmıyanları engellememiz lazım yoksa insanların ölmesini engelliyemeyiz böyle
ha 30 yıl hapis ha idam ne farkeder ki ikisinde de bir nevi ölüyor adamlar o suçun cezasının bilincinde zaten ona rağmen öldürüyorlar ceza ile bunun önüne geçilemez bilinçli toplum şart
evet ceza ile bunun önüne geçilemez bende onu diyorum ama bir toplumda illa bir grup pislik olucak işte sorunda onlar kamerayla evet suçluları bulabiliriz ama suç işlemelerini engelliyemeyiz sorun burda şimdi düşününce evet kamera etkili zor olsada etkili evdede işlense suç bulunabilir evet ikna oldum ama malesef suçun işlenmesine engel olamayız eksik nokta bu
ikisinide ortaklaşa kullanmak gerek
@birsuryanikizsevdim ve ayrıca bir dakika her yere nasıl kamera koyucaz?
her sokakta var hemen hemen
kameralalrın yerlerini görebilcegim bir yer var mı? ve kamerayla hal olucak olsada olsun silahlada olur kameraylada hem kamerayla suçluyu bulabiliriz ama suçu engelliyemeyiz
orantılı güç kullanman lazım mesela karşıdaki yumrukla geliyorsa sen bıçak çekersen sen ceza alırsın yumruğa yumrukla karşılık vermen lazım ama bıçak çekerse sende bıçak çekip bıçaklayabilirsin ceza almazsın tabi 1 kere sokcan sadece
evet bunu biliyorumda biz neyin gerekli olup lmadıgını konuşuyoruz
da bence karşı tarafın saldırıya geçmesini engelliycek miktarda az elektrik ve biber gazıda olmalı
bıçak taşıma iyidir ama yasak ancak çantada taşırsan serbest o da ifaden alınırken diyebilmen lazım eve gidiyordum kullandım diye
bence bıçak olmamalı hatta bence yasak olmalı ama ruhsatlı silah serbest olmalı çünkü bıçakda bıçagın sahibini bulmak mümkün olmaz
daha dogrusu saplanan bıcagı bulmak mümkün olmaz kişi bıçagı unutacak kadar salak degilse
bıçağın sahibi önemli değil bıçakta adamın parmak izi olursa suçludur
adam bıçagı suç mahalinde bırakmassa ne yapıcaz ki?
Ne diyorsun cocuk
okumadınmı dediklerimi?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!