Aile & Toplum Neredeyse bu mübarek ay bitti! Kaç gün oruç tuttunuz? Aasiyah Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ve merak ediyorum tutmadığınız günleri geriden getiriyor musnuz? Güncellemeler+1 yıl Ya arkadaşlar çok çok çok çok özür dilerim yaaa😞😞😞😞 yaa hala elim ayağım titriyor çok özür dilerim kusura bakmayın nolur🙏😞 Neredeyse bu mübarek ay bitti! Kaç gün oruç tuttunuz? Cevapla Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
yorumcunuz Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. hepsini tuttum çok şükür.. kalanları da tutucam.. Allah doğru yoldan ayırmasın insanları inşallah. 1 2 Yorumla Aasiyah +1 yıl Ne güzel maşallah Allah kabul etsin yorumcunuz +1 yıl Amin inşallah
Hissiz72 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sekiz gün tutmadım 2 18 Yorumla Aasiyah +1 yıl Allah kabul etsin 😍 Hissiz72 +1 yıl Neden ozurdiledin sen? Aasiyah +1 yıl Saçma biri öyle saçma sapan yorum paylaştıki birde görüş paylaşanların altında da paylaştı yorumu 🤦🏽♀️🤦🏽♀️ Hissiz72 +1 yıl Engelleseydin hemen Aasiyah +1 yıl Engelledim zaten ama herkese attığı için özür dilemem gerekti🤦🏽♀️🙁 Hissiz72 +1 yıl Sıkıntı etme isteyen görüşünü kaldırıp engelleyebilirdi 🤜🤛 Aasiyah +1 yıl Öyle tabi ama düşüne bileceğin en en en en üstündü bu hakaretler vallaha bekleyemedim ben sildim🤦🏽♀️ Hissiz72 +1 yıl Profili? Aasiyah +1 yıl Nasil Hissiz72 +1 yıl Ya bi tanesi var sürekli hesap açıp geliyor hakaret küfür ediyor... sanırım o yine ve ben yine denk gelemedim uyuyakalacak zamanı bulmuşum!!! Aasiyah +1 yıl Birşey diyeyim mi iyiki gelmemişsin gerçekten ♥️ Hissiz72 +1 yıl Bi türlü denk gelemiyorum ki...'na.. gebberrseydi keşke dünya bi pslikten kurturuldu namus yoksunu Srfszz Hissiz72 +1 yıl Gördüğün an şikayet et Hissiz72 +1 yıl Sen ağız dalaşına girme onunla... Aasiyah +1 yıl Oyle yaa Aynen öyle yapacam ki umarım hiç bir zaman denk gelmem böylelerine🤦🏽♀️ Aasiyah +1 yıl Şoktan varya hiç bir kelime yazamadım yazamaz ki insan böyle biri var olduğunu bilmek çok şaşırtıcı ve üzücü oldu Hissiz72 +1 yıl Biliyorum... allahin gazabı üstünde olsun onun inşallah yanına kalmaz merak. etme Aasiyah +1 yıl Inşallah inşallah
PetroSexual Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Hiç tutmadım, özür dileme nedenin ne? 0 1 Yorumla Aasiyah +1 yıl Ya saçma sapan biri saçma saçma yorumlar yaptı yaa Yorumla
Peugeot90 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben hiç tutmadım. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
hepsini tuttum çok şükür.. kalanları da tutucam.. Allah doğru yoldan ayırmasın insanları inşallah.
Ne güzel maşallah Allah kabul etsin
Amin inşallah
Sekiz gün tutmadım
Allah kabul etsin 😍
Neden ozurdiledin sen?
Saçma biri öyle saçma sapan yorum paylaştıki birde görüş paylaşanların altında da paylaştı yorumu 🤦🏽♀️🤦🏽♀️
Engelleseydin hemen
Engelledim zaten ama herkese attığı için özür dilemem gerekti🤦🏽♀️🙁
Sıkıntı etme isteyen görüşünü kaldırıp engelleyebilirdi 🤜🤛
Öyle tabi ama düşüne bileceğin en en en en üstündü bu hakaretler vallaha bekleyemedim ben sildim🤦🏽♀️
Profili?
Nasil
Ya bi tanesi var sürekli hesap açıp geliyor hakaret küfür ediyor... sanırım o yine ve ben yine denk gelemedim uyuyakalacak zamanı bulmuşum!!!
Birşey diyeyim mi iyiki gelmemişsin gerçekten ♥️
Bi türlü denk gelemiyorum ki...'na.. gebberrseydi keşke dünya bi pslikten kurturuldu namus yoksunu
Srfszz
Gördüğün an şikayet et
Sen ağız dalaşına girme onunla...
Oyle yaa
Aynen öyle yapacam ki umarım hiç bir zaman denk gelmem böylelerine🤦🏽♀️
Şoktan varya hiç bir kelime yazamadım yazamaz ki insan böyle biri var olduğunu bilmek çok şaşırtıcı ve üzücü oldu
Biliyorum... allahin gazabı üstünde olsun onun inşallah yanına kalmaz merak. etme
Inşallah inşallah
Hiç tutmadım, özür dileme nedenin ne?
Ya saçma sapan biri saçma saçma yorumlar yaptı yaa
Yıllardır hepsini tutarım
Hiç tutmadım
Ben hiç tutmadım.
Hepsini tuttum
Tutmadim
full oruc tuttum