Yanında bile olsa hiç kimse seni gerçekten senin kadar iyi anlayamaz en büyük dostun sırdaşın arkadaşın Yine kendin olursun Seni senden daha iyi bilen içindekini ne hissettiğini ne düşündüğünü bilen bir başkası yok Olamaz Böyle sözlere Kanmak bile aptallık yani bana göre Çünkü kimsee tam manasıyla senin yanında değil Kimse Seni tam anlamıyla anlamıyor senin ne düşündüğünü bilmiyor ne hissettiğini bilemiyor sadece senin söylediğin kadar senin yanında ama senin içinde olan bütün savaşları bilmiyor Senin nelerle mücadele ettiğini bilmiyor kimse gerçekten tam anlamıyla senin yanına da olmuyor Olmaz olamaz da
"Seni anlayamıyorum" diyenler çok yok hayatımda. Genellikle bir derdini anlattığın zaman "anlıyorum seni haklısın" diyenler yoklar nedense. Zaten anlamış olsalardı eğer şu an hayatımda olurlardı. Tek bir kişinin anlamasını çok isterdim bir bilseysi aslında "çok şey" olduğunu ama anlamak istemedi.
Tünelde falan sanırım. Seni gayet anlıyorum diyen birine ne anladın diye sorarım. Çünkü bu yaşıma kadar beni anlayan 1 kişi görmedim boş cümlelere tokum.
Battı gemi yan gider Yanımda kimse yok sanırım Bu hayat ne kadar tuhaf Acaba tuhaf olan hayat değilde biz insanlar mıyız? Daha dün arkanda ben varım diyenler bugün sanki bir hiçler hiçç!