Genel olarak eğlenceli bir yapım var diye düşünüyorum, arkadaş/sevgili fark etmiyor. Bir yerde toplanılırsa benim gelmem için ısrar edenler olabiliyor. Ama çabuk sıkılan birisi olduğumdan çok da uzun sürmüyor.
sevgili olduğumuzda aramızdaki arkadaşlık sınırı kalktığından manyak manyak espiriler yapıp saçmalayabilirim şhngfklhşgf ama arkadaş olmak daha eğlencelii çünkü 'sevgili' adı bazı şeyleri kısıtlayabiliyor, mesela sevgili olduğunda arkadaş gibi takılamıyorsun hep bi hayatındaki insanları kıskanma hissi filan.. koruma içgüdüsü yüzünden çok insan kaybettim
Biri benimle sevgili olursa bi tek sevgili olmuyor, arkadaş, dost, sırdaş, kanka, baba, abi, sevgili, eş, partner, yeri gelince modacısı, yeri gelince fikir vereni olurum söylemesi ayıp ilk ve son ilişkim 2 yıl sürdü hemde ergenlik döneminde bu kadar uzun tutabildim yani 😂😂
İkisinde çok ayrı karakterlerdeyim😃Arkadaşlıklarımda çok eğlenceli, mizahşör bir yapım var. İlişkilerimde ise durgunum, espiritüel yanım sebepsizce yok oluyor 😅 Onun yerini romantikliğimle dolduruyorum. Bu yanımı da arkadaşlarım bilmez mesela😃Arkadaşlığımın daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Toksik bir ilişkim olmuştu geçmişte işte bu yüzden eğlenceli miyim sevgiliyken bilmiyorum, sevgili yaparsam test ederim, aklımda😃🤣 arkadaş ortamımda duruşum bile arkadaşlarımı güldürmeme yetiyor xbzbdb
Sevgili olduğum kızlara karşı daha samimiyim bu yüzden daha eğlenceliyim. Arkadaş olduğum kızlarla arada belli mesafeler olacağından dolayı samimileşemiyorum, istediğim gibi mutlu ve eğlenceli olamıyorum.
Sevgilim bana arkadaşlık edemiyorsa, ben onun yanında arkadaşlarımın yanında olduğum gibi rahat edemiyorsam o benim sevgilim olamaz zaten. Ben sevgilimin yanında da arkadaşlarımın yanında da aynı adamım. Her halükarda keyfimi çıkarabilir😎
Ben sevgilimle ilk olarak arkadaş gibi olmalıyım çünkü onunla arkadaşımmışım gibi rahat olmak isterim. Bu yüzdende fark etmez yani. Her iki şekildede arkadaş halimle olurum.
Her iki durumda da benzer oluyorum. Hayatımdaki insanla aynı zamanda arkadaş olurum, aksini yapamam zaten. Duygu yoğunluğum farklı oluyor sadece, tek fark bu. Eğlence olarak aynıyım diyebilirim.
Kesinlikle arkadaş iken daha eğlencelidir herkes. Kıskançlık, kısıtlama, müdahale yoktur. Mecburiyet yoktur. Yalan yoktur. İstediğin şeyi istediğin gibi söylersin, eğip bükmene gerek kalmaz.
Sevgililik sanırım. Genelde arkadaş kavramında eğlenilecek değilde dost denen kişilerden oluyorum sanırım. Benle eğlenmek isteyen kızlar oluyor. Onlarda hemen yürüyor. Arkadaş olamıyorum
Sevgili olmak çünkü sevgilime hem arkadaş hem dost hem eş kısaca herşey olurum benimle iyi eğlenir 😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hanımefendiler artık kaçtıkları yufkacıları, aşk mesajı yazdıkları Ümitcan Uygunları eğlenceli buldukları için ben sıkıcı olduğumu kabul ettim. Herkese gönlüne göre eş, kendime de huzurlu bir yalnızlık diliyorum. 😊
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Tabiyki arkadaş olmak çok iyi bir çöpçatanımdır bana ayarlamaya çalıştıkları kişileri bile başkalarına ayarladığım oldu uzaktan suratsız derler ama en yakın arkadaşlarıma gerçek yüzümü gösteririm manyak , deli ve trajikomik bir insan oluyorum.