Karantinam süresiz uzatılırdı.
Ben güzelim hayatım, dışarıda salınırdım.
Diğer (Görüş olarak belirteceğim.)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Aslında o lafın algılandığı şekliyle söylendiğini düşünmüyorum. Büyük ihtimalle turistlere hizmet edecek herkesi aşılayacağız demek istedi ama Türkçe işte. Nereye çekilirse oraya giden bir dil malum. Ama soruda olduğu şekilde söylenmiş olsaydı da yine de dışarı çıkabilirdim herhalde. Hem benim görev kağıdım da var. 😏😏
Görebileceği derken temasta bulunacağı diyor, çirkinlik güzellik değil. Adam çirkin olur ama turistleri taşır veya onların alışveriş için gittiği çarşıda dükkanı olur ne yapacak😅 ama yine de yanlış turis gitmeyen yerdekilerin suçu ne? Ayrıca öğretmen ve öğrenciler daha öncelikli olmalı.
Cevap
55Cevap
Ooo böyle bir durum varsa ben iptalim arkadaşlar. Turist sezonu bitene kadar ben iptal. Yarışmacı arkadaşlara başarılar 😢😂
Ağa pardon da turistler kim köpek ya.. bune demek tır ya. ne kadar ayıp bişey ya.. ilk kendisine yaptisin o zaman yoksa baya uzatır.. böyle bı saçmalık da neyin kafası ağa ya.. bazen diyorum ki böyle zirvaliklar başka ülkelerde de oluyor mu.. hee adam gelcek 2 3 günlüğüne tatile ben 3 gün için estetik yaptircam.. oldu paşam bı ara gelsin avucumu yalasin.. benim ülkemdeki herkes o turistlere bin basar.. onlar yaptırsinlar bizim için..
eig🤗
ricalar efendim ricalar 🤗
Bu ülke benim ülkem. Turistlerin ne düşündüğü umrumda değil. Ülkemi ziyaret ettikleri için minnettarım onlara, ama turistler memnun kalacak diye parmağımı kıpırdatmam. Bu ülkenin insanına nasıl davranıyorsam, turistlerede öyle davranırım.
Benim ülkemde turist elini kolunu sallayarak geziyor, hiçbir yasağa takılmıyor, seyahat etmesi teşvik ediliyor ama ben burnumu dışarı çıkaracak olsam türlü türlü yasaklar ile karşılaşıyorum. Tamam, hastalık var ve dışarı çıkmamaya özen gösteriyoruz. Buna bir itirazım elbette yok ama en azından bu kadar vatandaşın gözüne soka soka turistin gezmesini teşvik etme ama. Vatandaşının iyiliğini düşünüyorsun da turistin iyiliğini neden düşünmüyorsun.
Bu resmen dış ulkelere bağımlı olduğumuz diğer ülkelerdeki insanlar için köpek, köle olduğumuzu gosterir bu kadar vasifsizliga gerek yok Atatürk'ün kemikleri sızlıyor valla yazık ya
Bunların Allah belasını versin. Ülke zerre umurlarında değil. Açık açık diyorlar ki; Turizm sektörüne atıldım, zarar etmemem lazım...
İyide turistlerin yüzde 95 i ne Adriana Lima ne Brad Pitt bu durumda turistlerede estetik yapılmalı benim göz zevkimi bozmaya hakları yok.
Evet mesele çirkin kızlarımız plajlara girememeli yurt dışında bizi temsil edecek güzel kızlarımız vitrinde olmalı
Tipini koysana görelim senide. gerçi caz geçtim koyma yorumun kalitesi düşer kezo
Profil resminde kendini gizleyip insanların göz zevkini bozmama erdemini gösterdiğin gibi plajlardada kendini gizleye bilirsin bu milli bir mesele zaten ekonomi sıkıntıda birde turizm gelirlerimiz düşmesin neyse.
Herkes bir şeyler sallamış. Arkadaşlar madem öyle düşünüyorsunuz neden sandıklar hala bu adamları seçiyor?
Böyle bir şey denseydi zaten ben böyle bir ülkede yaşamaya utanır çıkmazdım.
Utanç verici buna benzer aşıyla ilgili söz de ayrıca.
O zaman turistten vergiyi alsinlar
Zaten her sey dolara gore artiyor Türk lirasini birakip dolarla maas alip harcayalim bizde rahat edelim turistler icin 😅😅 dun aldigin sey 2 gun sonra 3 lira zam aliyor
Gomuşum o havalara. S^k^mde değiller. Cirkimsem de yakışıklıysamda çıkarım
Bence çirkin Türkler köle olarak kullanılmalı. Sırtımızda falan taşımalıyız. Ne de olsa döviz getirecekler. Kırbaçla dövmeliler bizi.
Göz zevkimizi bozan turistler ülkeye alınmaz ise iş çözülür gibi
Zeki jojuk
Ülkenin yüzde 80 ninin karantinasi en az 5 yıl uzardi
Turizim icin bizi yaktilar varya hemde nasil yaktilar
estetiğe bakandan başlanmalı televizyonda gördükçe göz zevkim yeterince bozuluyor.
Bende göz zevkimi bozacak çirkin turistleri görmek istemem.
Ülkeyi tek kurşun atmadan verdik, hani kefenlerinizle çıkmıştınız lan yola? 😂 😂 😂 😂
Aşırı güldüm. Bilmiyorum yetkililer bir güneş gözlüğüyle kontrol etsin ahahahah
Turistler kendilerini beğendirmek için kapımı geliyor tabiki çıkıp seç beğen al yapacağım
Kendimi beğenmiyorum ama bu kadar değil rahatça çıkardım
Turistlerimize temas ederse turist virüs getirmiş oluyor ülkemize ve salgın artmış oluyor.
Turistlere benzediğimi düşünüyorum bence ben de sorun çıkmazdı :D
Turistler bizim her şeyimiz sırf onlar için yıllarca karantinada kalmaya razıyım😌
carii açığın sebebi benim karantinaya girdim diye dolar 1 liraya gerileyebilir 😁😁
O turistlerin göz zevkini bilmm naparim burasi benim Türkiyem onlar begenmiyormiyorsalar gelmesinler
Bu nasıl saçma sapan bi soru yaa azıcık mantıklı olun ya. Ya
Zaytung tan yine ironik haber. Bayılıyorum onun paylaşımlarına.
Rahatlıkla çıkardım dışarı🥳🥳🥳
Şimdi bu turistten turiste değişir yoanız napcaz 😂
Ve ne güzelim ne de çirkinim. Gerçi çirkine daha yakın olabilirim
uzamaz ama onu diyecek... yok kimsede turist kim ya
Hollywood film yıldızı gibiyim gelsinler bakalim 😀
Benim tipimi düzeltecek estetik varsa gelsin yapsınlar. Keşke o kadar kolay olsaydı.
zaten kendi ülkemizde parya olduk bu yönetemeyenler yüüznden
Turist kızları yatırıp o koca ayaklarına falaka çekmek için firsat kollardim😘🤩
Kadınlar neyse de, erkeklerde Rus, İngiliz ve Almanlar önce kendilerine baksın her türlü giderim var onlara karşı 😂
Yoo onlarda kotu degil hatta alman erkekleri baya iyiler
Bakımsız her erkek kotu gözükür turk erkeklerinin de cogu göbekli ztn
Tek fark Türklerinin göbeği hamurdan onlarin ki zenginlikten :))))
Hayır uzamazdı Rus ve ukranialı kızlarla aram iyi oldugu için sorun olmazdı 😎
Ailem K pop dinleme kızıyor nedeni ise lgbt ve makyaj yaptıkları için aileme lgbt sevmediğimi ve desteklemediğimi söylesemde kızıyorlar ayrıca makyaj yapan erkek mi oluyor diyorlar ne yapmalıyım help ಠ_ಠ.
ಠಗಠ
İyi de o zaman butun meclis, burokrasi, vs karantinaya alınır...
Ben çıkardım kendime turist sevgili ayarlardım.😂😝
Kendim cok guzeli tourist donup donup bakacagina evimde kalirim ulke onlarin olsun!
bu ne demek ya! Bıktım artık görünüşe göre kısıtlamalarından çeşitli sözlere maruz kalmalarından insanların. Oldu canım onlar için birde hep beraber evde duralım
Hola,
Sanat eseri olarak bana bakabilir turistler😂.
Emine yengen beni pek beğenir guzum. Köyün en yakışıklısı sensin yiğidim der bir iş yaptıracağı zaman
Ben güzelim hayatım, dışarıda salınırdım. Hatta aşılamazlarsa beni gidip turistleri yalarım. Özellikle italyan ve yakışıklı olanları xD
Türkiye'de hem akp hem chp vatandaşa it kadar değer vermiyor...
Görüntüyü devlet görse vatandaşlıktan atardı
(Şaka yaptım lan)
Marketler de kişisel bakım ürünlerini yasaklayanlar bunu neden yapmasın agdhsgdhdk
Beni kesinlikle eve katmazlardı turistleri bi arada tut peşinden ayrılmasın derlerdi
Bir de onlar için böyle bir saçmalığı kabul mü edeceğim?
Bir daha gün yuzu göremezdim akbdjsjsja
Turistler domalın dese domalıcaz yani 🥴🥴🥴🙄
Allah duysun sesini. Hadi inşallah.
Turistler gobek sevmez 😂
Orta düzeydeyim, kısmi kapama yiyebilirim...
Ben güzelimdir heralde
Uzardı. Virüs getirirler çıkmam onlar varken.
Turistler para versin estetik yaptıralım ayool
turistlerin ekstra vize alma sebebiyim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?