Sizce? Hem karakter olarak hem tip olarak.
Tskler simdiden baska yere cekmeyin. Insan insandir sacma sapan yorumlari kendinize saklayn
Tskler simdiden baska yere cekmeyin. Insan insandir sacma sapan yorumlari kendinize saklayn
Aile yapısından dolayı Kürtler biraz daha muhafazakar, kapalı , içe dönük , dindar ve bunlardan dolayı kandırılması kolay ve maalesef doğu medeniyetinin telkinleriyle büyütülüyor aileye ve topluma önem verirler Türkler ise daha bireysel batı telkinleriyle büyür o yüzden eğitime , kendi ayaklarının üzerinde durmasına filan daha çok önem verir ve en önemlisi elin oğlunu çekmez. Dediklerimin tam tersi olan , coğrafya ve aileye göre değişen özellikler elbette vardır ben çevremdekilerden bahsettim.
Neden kandirilmasi kolay ki?
Öyle evet sendemi kürtsün
Kürt biriyle evlenirmisin
Kürt kızı amcası, abisi, dayısı, eniştesi yüzlerce erkeğin koruması (baskısı) altındadır genelde. Bu nedenle yakın çevre ya da akraba dışında ilişki, evlilik çok zordur, karşı tarafa da eziyettir. Bunun dışında güzellik vs ayrımı yapmak saçma; herkesin güzelliği kendine..
Haklisin * cokta genia olunulmamali herkesle gezip tozmak olmaz ki
Kürt kızı bir tık daha uyanıktır türk kızına göre ya da ben ve çevrem fazla saf bilemiyorum ama tanıdıklarımın çoğu öyle akıllılardı. Tip olarak genelde daha esmer gibiler ama sarışın renkli gözlü kürt bir aile gördüm apartmanda oturan baya düşmüştüm onların kızlarına boncuk gibi çocuklardı maşallah ama genel olarak türklerin bir tipi yok gibi karadenizlisi ayrı iç anadolulusu ayrı akdenizlisi ayrı egelisi trakyalısı ayrı bir tipe sahip.
Kürt kadını kodu mu oturtturur şaka şaka ikisinin arasında fiziksel değişiklikler arasında pek bir fark yok ama çok muhafazakar ailelerden olan kürt kızları türk kızlarına oranla daha çok çile çekiyorlar maalesef.
Cevap
21Cevap
ben diyarbakırlıyım..
kürt kızı faydaları
öldürsen aç bıraksan
deger vermezsen.. kısa ne yaparsan yap
asla eşini aldatmaz...
yeri gelir.. kendi çalışır...
ve kolay kolay boşanmaya gitmez
fiziksel olarak zayıftır
boyları kısa cılız yüzleri neredeyse yarı yarıya yok olmuş gibiler.
merhametliler şefkatliler..
türk kızları
cahil en olmadık yerde aldatabilirde yuvayı yıkabilirde.
fizikleri yerli yerinde olsada akılları kıttır güven vermiyorlar..
ne yazık ki kürt kızlarıda onlara özeniyor..
elbette bir erkeğin karısı dövmesi hoş değil.
dövdüğü zaman boşanması onu çekmesini istemiyorum türk kızları burada idare gösteriyor
kendini savunabiliyor koruyabiliyor..
Sen diyarbakurlisin kurt musun
evet bu arada hayırlı ramazanla diliyorum siz neelisiniz
Urfaliyim. Tesekkurler sanada hayirli ramazanlar
urfa mı seni anlıyorum yorumlarını okudum sana birazda üzüldüm konuşmak dertleşmek istersen yazabilirsin
Neye üzüldn anlamadim
bana özelden yazar mısın
Niye
sohbet ederiz güzel zaman geciririz belki iyi kalpli bir insan görürsün hayatta dürüst samimi insanalrın da var oldugunu görürsün
Bizim kürt kızları sıcak kanlıdır, hamarattır, vefalıdır, güzeldir ama özentidir, saftır, kendini geliştirmekten acizdir ve özünden utanır yoksa mükemmeller.
Ben hic ozumden utanmadim
Sen öyle olabilirsin çoğunluk değil gözlemlediğim kadarıyla.
Ozunden utanilacak ne varki
Onlara sormak gerek
Sendemi kurtsn
Evet diyarbakırlıyım
Iyi ozm
Ne bu sürekli ayrımcılık a... q Bölme çabaları yok sen İzmirli değilsin tiksiniyorum artık insanlardan...
Ne alaka bn ztn izmirlu deylim
Sadece İzmir'i kastetmedim farkindaysan... Herşeyde bir ayrımcılık düşünüyorsunuz kapalı açık Türk Kürt sen onu seçtin ben bunu bırakın artık bunları... Bütün olacagimiz yerde amacınız cahillik başka bişey değil ,❗❗
Kürtler daha marifetli hamarat giyim kusam farklılıkları var
Ne gibi farkliklar
Dedim ya giyim farliklari oluyor kıyafet falan yöresel elbiseler
Önemli olan içi tabi ama Kürt kızları biraz daha keyfine düşkün ve inat gibi geldi bana
Nieki
Benim tanıdıklarım öyleydi de ama çok seksiler
Bence kürt kızları iş konusunda daha yetenekli. O kadar şahsı ağırladıktan sonra hiçbir şey zor gelmez heralde 😂😂
Yaşadığı yere göre yetiştirilme tarzına göre değişir aynı yerde aynı şekilde yaşıyorlarsa fark yoktur
Onca misafiri ağırlayabilen her kürt kızı bordo berelidir
Madem insan insandır ne siye böyle bi ayrıma girdin
Merak ettim
Tanıdığım kürt kadınların, kendi yöresinde büyüyüp yetiştiyse, ego sorunu yok
Tip olarak kürtler biraz daha kıllı ve gırtlak yapısı sert oluyor
Biri fazlaca misafir ağırlar ve çok dertlidir öbürü ise her türlü dertlidir. Kızlar olarak cidden çok dertliyiz.
sonuçta hemiz Ademin evlatlarıyız insan insandır sadece kültür farkı vardır
Vallahi çok fazla fark var. Bir kere çoğu Selahattin Demirtaş'ı destekliyor.
Tip ve karakter dedim. Siyasi gorus degil
Karakterleri de farklı mesela korona var maske takmıyorlar hiç biri
kürt kizi aksi olur guvenmek zordur
turk ise uysal olur mazlundur
Saçma bir soru nedir bu türk Kürt merakınız hepimiz Allah kuluyuz hepimiz Türkiye Cumhuriyeti' vatnadasiyiz adamı uyuz etmeyin ya
Kürt kızında fizik çok iyi oluyor bir de bilmiyorum ama sadakat yönü de iyi derler genelde. Türk'üm ama Kürt kızıyla evlenirim sorun olmaz
Evet bu konzda haklisin sadakat ve vefa
Kocalarını her anlamda mutlu etmeyi biliyorlar bence
Biri pembe biri kara 😄ulan bu ne biçim soru insan insandir
Kim pembe kim kara🤣
Sen😄😈
Pembe ehuehue
Hahahayt
Ulan bu zaman kizlar 😄 çok cin lep demeden leplebiyi anlıyor
İkisi hakkında bir şey düşünmüyorum hemen hemen ikisi aynı
Niye
Kültürlü eğitimli değiller Orta doğu kafası kaba saba Erkek seviyorlar
emin misinxd
E senmisin kulturlu seni sevelim ozm😂
Ben geniş Kadın severim inanç doğrusunda birisini sevemem
Genis mi seni baska kizlarla gorsun ve ses etmesin oyle mi bu ne arkdsm oyle kadinmi olur
Ne ilgisi var aman of kapalısın bence kimlerle konuşuyoruz
Degilim? Kapali olmakla ne alakask var? Sevdigim kisiye baska kadinlar mi baksin benum. özelim o?
adam geldi adam xd
@birfahişefilozof kim
sen xd
@birfahişefilozof hahayt evet hakli deglmym ama kadn bnmkine goz dikicek bende orda oturup izlicem oylemi o gözler oyulur
helal sana onurlu kürt kadınların mücadelesi xd
@birfahişefilozof hahaha tjhghd sen nerlisin
hakkari xd
@birfahişefilozof iyi bakalim xd
bu ne yav bu ne yav bu ne yavv xd
biri diğerinden daha güzell
Hangisi
Cokmu begenion
Karakter olarak ikiside aynı tezeğin laciverti... Güzellik olarak türkler daha güzel bence
Harflerin yeri farklı sadece.
Kürtler daha esmer ve daha kıllı
Çok fark var
Nedir
Biri hamarat sert diğeri yumuşak sevimli
hamarat olan hangisi olir
hangi konuda hamarat olurlar peki
onlarin aynisinida sen yapabilirsin
niye senin elin ayagin beynin yok mu
bbbbb... bb
Kultur farki
Ne gibi