Boyum 171. Ve 182 en iyi arkadaşım dedi ki
"Dost acı soylermis ama sen o boyla anca elini s. kersin" dedi. Üzüldüm , haklı mı acaba?
"Dost acı soylermis ama sen o boyla anca elini s. kersin" dedi. Üzüldüm , haklı mı acaba?
Haklı
Haksız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Tahminimce arkadaş içten içe seni kıskanıyor veya rakip bellemiş. Gerçekten hayatın bir şeylerine eline almış insan kötülemez aksine motive eder.
Kusura bakma afedersin ama arkadasin gerizekalinin teki bir de en iyi arkadasim diyorsun bu cumleyi kuran insana yazik valla.
Benim 165 arkadaşım var birsürü 170 kızlarla sevgili oldu
170 kız bana olmaz 150-160 arası daha güzel geliyor nedense
Demek istediğim boyun pek önemi yok çok rahat 160 kız bulursun
aynen 1.71 ne lan karı mısın sen ben 15 yaşındayken o boydayım şu an 1.91 im ezik
Elimde değil kardeşim ne yapayım. Ben mi seçtim? 190 olmayı bende isterdim
benim sevgilim 1.75 boyunda git bi yerden atla ben olsam yaşayamazdım o boyla allah sana sabır verisn
Haklısın
Emrullah Allah sana boy vermiş ama gerisi koyvermiş. Azcık insan ol. Sen bu beyinsizlikle nasıl yaşıyorsan bu soruyu soran kişi 1.71 boyuyla her türlü yaşar merak etme.
@üzülmektenbıktım bokk yaşar kızlar benim gibi uzun erkekleri ister bunun gibi yer faresini kim ne yapsin ben sadece doruları söylüorum sende çocu kandırma adam ol teklif etse reddedersin
Allah akıl fikir versin sana. Benim erkek arkadaşım var ve kendisiyle aynı boydayım boyumuz 1.76. Bak demek ki her kız uzun boya bakmıyormuş.
Önemli olan uzun boy değil karakterrr karakterrrr. Saçma sapan yorumlarla çocuğun moralini bozma. Bir de git bir yerden atla demişsin. Bu bir psikolojik baskı farkında mısın?
@üzülmektenbıktım 1.76 iyi gene 1.71 e göre. 1.71 erkeyi kim ne yapsin atlasin tabi yaşamasi hata
Hala aynı şeyleri söylüyorsun yaaa 😤😤😤😤😤😤
@üzülmektenbıktım asıl sen kandiriyon onu. Ben doruları sölüyom
Yav adamın boyu kısa olabilir uzun olabilir. Bunlar normal şeyler. Allah öyle yaratmış bu kadar Fakat senin söylediklerin aşırı yanlış. Karı mısın ezik yok işte git atla yok yer faresi bilmem ne. Ne kadar iğrenç ifadeler bunlar. İnsanların kalbini kırmaktan çekinmiyor musunuz hiç ya
Ahahah ezikmişiz sen kurban ol bize. Asıl ben boşa vakit harcadım senin gibilere laf anlatmak hata. Hadi şimdi sen kaybol burdan. Sinirlerimi daha fazla bozma.
@üzülmektenbıktım kaybolmuyom nabican
Sen de dostunda orta boylusunuz 182 uzun bir boy değil Türkiye sartlarinda
Haksız
Ultra saçmalamış
kardeşim