Bnden hoşlanıyordu çok umut verip reddettim. Sonra arkadaşlığa devam ettik ama artık mesajlarıma ve aramalarıma çok geç dönüyordu tartıştık. Aradı bakmadım sınıfta da başkasıyla oturdum (normalde istisnasız birlikte otururduk) Ertesi gün mesaj attım konuştuk tartıştık ve bana hadi ordan git dedi. Normalde asla küfür etmez argo konusmaz. Bana aşık gibiydi zaten. Bunu deyince tartıştık ve özürler diledi birdaha olmayacak dedi. Biri size hadi ordan git dese böyle bir ilişki de siz ne derdiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Sktr gt dedi
Aşk İlişkileri
Cam Cilt
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Bebek Bakımı
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Baştan aşağı haksizsin egonu tatmin ediyorsun bir insanın kendini sana karşı bu kadar elde hissettirmesi de onun aptallığındandır.
Haksız olduğumu biliyorum ama insan sevdiği kıza öyle söylemez
Saygı görmeden saygı göstermek büyük erdemdir. Herkes bu erdemi koruyamaz sen öteliyorsun oda kendince mesafesini ayarlıyor bu sefer sen mesafesini yargılıyorsun bu bencilce söylediği ağrına gitmesin bence bencilliğin karşısında
Her ne olursa olsun hata yapan birine küfretmek iğrençliktir. Sinirlenebilir ama ötesi olamaz o kim de bana küfrediyolar
O kim dediğin kişi biri ki sana söylediği bu kadar etkilemiş. Saygısızlığına rağmen takıyorsan o" kim" senin için önemli biri bence
Hiçbir hata tek taraflı değildir.
Sana biri küfretse boş ver ya deyip geçer misin?
Genelde bende karşılığında ya küfür ederim ya da küfürden beter bir laf sokar haddini bildiririm kime nasıl davranacağım bana nasıl davrandığını bağlı.
Herkesin tepkisi farklı işte ama işin özü kimse kimseye küfredemez ne olursa olsun. Sen hata yaptığında biri sana küfretse o haklı olmaz.
hadi ordan git demek yerine hak ettiğin yere dönmek istersen buyur yol senin dese acaba ne hak ediyorum ne demek istedi diye daha çok düşünürdün. Aklı çalışan biri değilsen ne dediğini anlamazdın belki günlerce
Haksızlığın karşısında haklı davranmak ne kadar kolay peki empati kurarak yargıla
Hiçbir zaman haklıyım demedim. Siz saçma biseyi savunuyorsunuz. Ona haksızlık ettin ve küfrü hak ettin diyosunuz bildiğin.
Küfür hak ettin dediğim olduğunu sanmıyorum. Sadece haksızlığın karşısında verdiği tepkiyi bu kadar büyütme derim kimi insanın dilinde kaliplaşmıştır argo boşluğunda bunu telafuz edebilir. Seni bu davranışına rağmen özür dileyen biri için biraz alttan alıp göz yunman gerekir derim.
Küfre bu kadar takan biri gelende çok sevdiği birinden hakaret duyan biri oluyor bir nevi tramva. Sende de bunu sezdim
Travmam yok kimse küfrü kabul etmez hangi kadın kendine küfür edilmesini umursamaz ki
Aman be arkadaşım noktasal bakıyorsun sorunlara çocuğa umut verip başka yönü gösteriyorsun dönüp gitse sen nereye diyorsun. İt değil insan buda hem sadakat hem itaat bekliyorsun. Hem ateşe verip hem dibinde duruyorsun sonra ben yandım diye kıvranıyorsun. Edemez demek yerine etmesinin sebebini düşün. Herkes kusursuz olamaz. Bu kadar takıntılı biriysen uzaklaş onun için daha iyi olur
abi sinirli anina denk gelmistir kizmazdim hani takilma boyle seylere
Sktr gt dedi?
kizma hemen boyle seylere azicik da onun acisindan bak ozur dilediyse sorun yok zaten
İlişkide saygı bitmiştir ki
Muattablığı azaltırım