2 yıllık arkadaşım var başka şehirden sevgilimle beni o tanıştırdı. Arkadaşımla hep dertleşirim beni en iyi anlayacak kişi de o bende sevgilimle ayrılma noktasına geldim hiç iyi değilim arkadaşıma "seni özledim konuşamadık diye yazdım oda 2 gün sonra bana mesajla "Farkında misin aynı şeyleri anlatıyorsun durup durup diye yazmış bu sabah tamda bu mesajı... Kötü zamanlar geçirdiğimi biliyor sırf ilişkimi anlatıyorum diye böyle söyledi çok kırıldım
Güncellemeler
1 yıl
...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dert anlatmak birı eşik gibi sanki. Bence bırakmalısın. Kimsenin umurunda değil çünkü, bunu anladığında bırakırsın umarım. Ayrıca o arkadaşına anlatmamalısın artık.
Derdim onu sıkıyorsa artık hiçbir derdimi paylaşmamam gerekiyor biliyorum... Bu ara çok bunaldım o yüzden onunla konuşmaya ihtiyaç duydum. O mesaj dan sonra soğudum kendisi Antalya da yaşiyor deprem oldu yaşadığım yerde aramadı yazmadı ama bu sabah aynı şeyleri anlatıp duruyosun dedi bana çok kırıcı gerçekten birde 2 yıllık arkadaşlığım
Dertleşmek belki eskilerden bir gelenek artık, insan bu devirde kimseyle dertleşmemeli. Arkadaşlık veya dostlukların 2 yüzlü olduğunu düşünüyorum.
Depremde yaşadığınız korkuları ve üzüntüleri sizinle paylaşıyoruz. Yurttaşlarımın rutin hayatlarına bir an evvel dönmesini dilerim.
Sağlıcakla kalın.
Asla bir daha konuşmazdım
Hatta normal arayınca. Niye arayıp duruyorsun dedi bir ara biraz dengesiz. benim ilk kez böyle bir arkadaşım oldu keyfi bir geliyor bir gidiyor hiçbir şey yokken benımle alakası bile yok. Kendi haline takılmak istiyor sonra aa knk seni özledim diyor dengesiz tavırları var bir çok yakın bir çok uzak biri tuhaf
İnsanlar ilk başta gerçek yüzlerini göstermezler sonradan size alıştıkları zaman gösterirler
Bence onunla iletişimini kes
Bazı şeylere göz yumdum çünkü herkesle böyle dengesiz ilişkileri var misal arkadaşı kaza yapmış hiç aramamış yazmamış bile kaza hafif ama yakın arkadaşı hastanedeymiş... Gitmek istemedi yazmadı iletişim kurmadı hatta kaza yapan arkadaşi beni aramadın gelmedin demiş öylede tuhaf biri
Nedesin
Anlamadım
Napıyorsun