Anneler günü babalar günü sevgililer günü dayılar amcalar günü tek bana mı saçma geliyor? Sizede saçma geliyor mu?

Bunları hangi işsiz bulmuş ya yetim öksüz annesi babası vefat etmiş çocukların bu günlerde kendilerini eksik hissedeceğini kimse düşünmüyor insanlar aşırı düşüncesiz ve kötüler.
Az evvel bir arkadaşım ağlayarak tlf açtı annesi vefat etmişti aklına gelmiş baya ağladı saçma sapan işler reklamlarda annem yoksa hiçim, annem beni düşünür , anneler gününe özel falan diye sürekli sloganlar var şuanda aşırı sinirliyim mk günleri.
Güncellemeler
+1 yıl
Sırf annem babam üzülmesin diye kutluyorum yoksa kutlamam ben sevgililer günü de hiç kutlamadım sevgililer günü kutlayanlar da tam bir aahmak
Anneler günü babalar günü sevgililer günü dayılar amcalar günü tek bana mı saçma geliyor? Sizede saçma geliyor mu?
Cevapla