Kiz kardesimi zapt edemiyoruz? Ergenlige girmiş delirdi? Öfke kontrol sorunu?

Henuz 13 yasinda. Okadar cok nasihat veriyorum ki hep anlatiyorum dogru yanlisi ama anlamiyor yuzunu burusup tuhaf tuhaf bakiyo ya sinirlenuyo alay ediyo. 1 yildir online egitime girmiyo ve bugun giricekti denedik 1 kere olmadi yine denicektim asla izin vermedi tel sifreli ac bakacam denicez dedim istemedi yokkk asla istemiyorum filab dedi sonra ogretmene yazdi olmuyo diye. Ogretmende aradi. Acmayin sakin filan dedi izin vermedi teli acmamiza. Simdi acsak ogretmen kardesimi isteyince de veremicez cubku konusmucak. Bizde acamadik. Napicaz bilmiyorum zaptedemiyoruz hicbi konuda. Dini konuda oruc iyi falan diyorum neyime yaricak diyo anlatiyorum anlamiyor hicbirsekilde. Babamdan pek sevgi gormedi acaba ondan boyle sinirli olabilirmi? Mesela yanina cagirip asla halimizi hatrimizi sormadi. Bir nasihatte bulunmadi. Kardesim Cok sinirli herseye sinirleniyo hatta sidete meyili. Hani erkek cocuk zor derler ya codden bu esittir 10 erkek cocuk kafayi yiycem. Napiyoruz ne ediyoruz olmuyor bu saaten sonrada nasil olsun? Ergenlige girmis ve asla dinlemiyo bizi nasil duzelicek bilmiyorum dakince konusun demeyin asla istemiyor. Piskolojisi hic iyi oldugunu dusunmuyorum. Tek arkadasi yok hergun evde. Hic iyi degil napicaz bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Yardim edermisiniz
Kiz kardesimi zapt edemiyoruz? Ergenlige girmiş delirdi? Öfke kontrol sorunu?