Ben tam kapanma öncesi uygulanan haftasonu yasaklarında daha çok görüyorken, bu aralar denk gelmiyorum. Sizin hesaplarınızda gördüğünüz kadarıyla son durum nasıl?
Ne yazık ki halen dışarıda sebepsizce gezenler var
Balkondan gördüğüm kadarıyla bizim sokak hariç tam kapanma var. Ben kaçırmış olabilirim belki genelgede parantez içinde bizim sokağı falan yazdılarsa ondan olabilir
Herkes markete, yok manava yok fırına yok bilmem neye diye çıkıyor. Herkesin var bir bahanesi adam her çıkışında birini uyduruyor bu nasıl yasak anlamadım. Kimse uymuyor uymuş gibi yapıyorlar sadece.
İnsanımız hep ters mantık yaşamıştır. Yasaklardan önce inanın bu kadar dışarıda insan olmazdı. Ne zaman pandemi başladı insanlar yasağa inat dışarıda dolaşmaya başladı.
şu an mecburen çalışıyorum ama sokaklarda gereksiz dolaşan çok insan var. Markete gidiyorum diyerek yürüyüş yapan çok. Benim izin kağıdım var diye ilçe den ilçeye gezenler var.
türk insanının %60 ı aptaldır dediklerinde hep savunurdum ama gördüm ki az bile demişler %90 ı aptal bence herkes dışarda prk bahçe dolu poliste bıkmış artık salmış ucunu bombok oldu heryer zaten