Yazın yorgan kesinlikle yasak! Sıcaktan pişiyorum ve cam açık olsa dahi hiç uyuyamıyorum. Pike veya battaniye ile uyuyorum. Eski evdeyken, evimiz rutubetten iyi ısınmıyordu. Kışları yorganın üzerine battaniye koyarak uyurdum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Yorgan, çarşaf ne biliyim bir hava katıyor uykuya çok hoşuma gidiyor yazın kışın fark etmez bazen yastığa sarılıp da uyuduğum oluyor öyle daha rahatlamış hissediyorum Ama yastığa sarilip da uyumayanda ne bilim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Koruyucu gibi yazın sineklerden kışın soğuktan, çocukken hayaletlerden, büyürken yalnızlıktan. Hep örtünücez doğarken sarıp sarmalamasalar böyle olmazdı tabi olsun ziyanı yokki faydası var.
Dizi izlemiyorum ama film olarak iyi bir izleyiciyim. Profildeki film Moonu, kapaktaki film Rowdy Rathore. İzlemediysen moonuyu kesinlikle izle. :) gerçi delibal filminin aynısı delibal bundan esinlendi.. ama bu daha güzel. müzikleri de harika. her gün dinlerim.
Delibalı izlememişsen çok güzel. Orjinalini izlemen lazım çünkü. Moonu filmini izle. İnternette link bulamazsan özel olarak yardımcı olacağım bu linki bulman için. Çok sıcak ve güzel bir filmdir yeri bende ayrıdır :)
Evet o müzik bu filmin müziği zaten. Ve bu filmi şu açıdan iki müziğini de oyuncuların kendisi söylüyor. O açıdan da çok özel o yüzden izlemeni isterim :)