Erkek kankam bana duş aliyim dedi dün de demişti ben takmamıştım o kadar ama bugünde diyince bi sorguladım neden derki bi erkek yakın kız arkadaşına böyle bişey
Tamam o zaman duşa giriyordur adam. Kızlar duşa giriyorum deyince normal de erkekler deyince niye garipsiyorsunuz. Sapık olsa hareketleriyle belli eder, sürekli iltifat eder, konuyu cinselliğe falan çekmeye çalışır. Ben de yakın bir arkadaşımsa mesaj beklemesin diye duşa girdiğimi söylerim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Denk gelmiş olabilir tek bir söze bakarak yargılamamak lazım. Farklı bir niyeti olsa başka hareketleriyle de belli eder.
Hiç böyle konuşmazdı bi kez daha dedi ama dikkate almamıştım
Tamam o zaman duşa giriyordur adam. Kızlar duşa giriyorum deyince normal de erkekler deyince niye garipsiyorsunuz. Sapık olsa hareketleriyle belli eder, sürekli iltifat eder, konuyu cinselliğe falan çekmeye çalışır. Ben de yakın bir arkadaşımsa mesaj beklemesin diye duşa girdiğimi söylerim.
Hımmm
Dus almak abest birsey mi sen fesatsin bende yani normal bisey
Senin yakın erkek arkadaşın böyle söyleyince normal mi karşılıyosun sen?
olumm bu erkekten kurtul spk bu erkekler duşta 31 çekiyo mesela biz mastürbasyon yaptıktan sonra peçeteyle silsek yatiyo ama onlar duş alıyo
Temizlenmek istemiş çokta şaapma🤭
Bunu diyen erkek kankasıyla nudeleşiyor
sana azdan azdan yuruyor
duş alacak çünkü ne demesi gerekiyor?
Senin yaklaşımını bekliyor olabilir
ben bunda bir anormallik goremedim
Kötü bir şey göremedim
Antepliler gibi konusuyorsun
Geç yazmış ben de fesatlaştım :d
Kankam bu sevgilim değil
Sapık işte
Öyle mi diyosun?