Konuşma zaten bitiyo yani iyi gcler yazıyorum ve bana duşa giricem useniom falan yaziyo. Yani napayım kaldırıp götürecek halim yok ya. Bide uzatiyo yanu
Güncellemeler
+1 yıl
seks yapmak istiyormuş🤦🏻♀️bir arkadaşlığın daha sonuna geldik. 6 yıllık arkadaşa da bu niyetle yaklasilmaz beee.
Lisede 4 yıl ayni siniftaydik pandemide biseyler oldu konuşmamiz arttı. 6 yıldır tanıyorum da son bir yıldır aktif konuşuyoduk. Haini fazla uzakta aramiycakmissin bunu öğrendim. Manitam olmasın diye her konuştuğuma laf atiyodu şrfsz
Gerçekten öyle ya. Her insan karşı cinse karşı temkinli olmalı diye düşünüyorum. Kankayız falan diye normalden daha samimi olup yaklaşmaya çalışıyorlar. Akıllarından başka şeyler geçebiliyor. Tabiki lafım herkese değil. Kimisi kankasını kardeşi gibi görüp kollar. O ayrı. Herkes aynı değil bazıları böyledir dikkat etmek lazım. Sende yüzünü görmüş oldun iyi oldu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Seninle seks yapmak istiyor. Test et sonra buraya gelip bana haklıymışsın üstadım de.
Konuşuyorum şu an sonucu paylaşırım 😂👌
Buraya bir şey yazman gerekiyor.
Haklıymışsın üstadım
😎😎
😂😂keşke haklı olmasaydın ben cinsellik sevmiyorum evlenmek şart
Yokluyor seni demekki
☹️
Nereden anladın itiraf mı etti
Bu kez de ben dedim öyle yalandan duşa giriyorum diye sonra döküldü...
Ne dedin sen sonra konuşmayı kestiniz mi hsdhjsj
S*ktir git kardeşim dedim ne deyim valla 🙂abim duymasin fena benzetir dedim yazmadı sonra
6 yıllık arkadaşına bunu demişsin helal olsun valla sjsj
Lisede 4 yıl ayni siniftaydik pandemide biseyler oldu konuşmamiz arttı. 6 yıldır tanıyorum da son bir yıldır aktif konuşuyoduk. Haini fazla uzakta aramiycakmissin bunu öğrendim. Manitam olmasın diye her konuştuğuma laf atiyodu şrfsz
Gerçekten öyle ya. Her insan karşı cinse karşı temkinli olmalı diye düşünüyorum. Kankayız falan diye normalden daha samimi olup yaklaşmaya çalışıyorlar. Akıllarından başka şeyler geçebiliyor. Tabiki lafım herkese değil. Kimisi kankasını kardeşi gibi görüp kollar. O ayrı. Herkes aynı değil bazıları böyledir dikkat etmek lazım. Sende yüzünü görmüş oldun iyi oldu
Birlikte ıslanalım diyor
Bence yanlış tepki vermişim uzun yıllar arkadaş olmak bir şey yaşanmaz değildir
Bilemiyorum
Tekrar düşün bence iyi ilişkiniz varsa
Samimi olduğunuz için söylüyordur
gidip keselersin sıkıntı olmaz
seni deniyor kankan gizli abaza olabilir
🤣🤣
🙃🙃
doğru tahmin etmişim 😂
😂😂devir çok bozuldu keşke bi 20 yil öncede olsak dedim. Bu ne rahatlık yav😂
evet çok değişti umarım düzgün bir kanka bulursun
Teşekkür ederim 🙂
Sende gel diyor
Ahhh benim sapik arkadaşım 🤦🏻♀️ama biz kankayiz bide kaç yıllık arkadaşım ya rahatsız oldum
Arkadaş ayağına seni götürecek
Benim sevdiğim var şansını kaybetti
Valla bilmem niyeti bu yönde
Teşekkür ederimm
Beni boşalt ta öyle duşa gireyim diyor
Boş muhabbet yapıyor işte
Duşa gireceğini söylüyor işte
Amaç belliii