Arkadaş ortamında vurmalı oyunlar?

Bana çok saçma geliyor. Ben kazandığım zaman birine hızlıca vuramıyorum. Vuramıyorum derken vurmak istemiyorum. O adam bana hızlı vursa da ben ona hızlı vurmak istemiyorum. O eğlencesine yapıyor ama ben yine de eğlencesine de olsa hızlı vuramıyorum. Kazanmak yeterli değil mi? ben kazandığım zaman mutlu ve tatmin oluyorum. Vurmayı ne yapayım çiçeğine koyayım. Ben kazanmayı sevdiğim için kazanmak istiyorum. Birilerine vurmak istediğim için değil. Bu yüzden bu oyunlar bana saçma geliyor. Adamlara vurma olmadan oynayalım diyince korkuyor sanıyorlar. O yüzden böyle insanlarla hiç takılasım gelmiyor ama çoğu kişi de böyle. Oyundan tat alamıyorum çünkü ben kazanmak için oynuyorum ve kazandığım zaman takdir edilmek yerine millet dayak yiyeceğinden dolayı kazandığıma üzülüyor. çiçeğine koyayım kazandığım zaman takdir edilmeyeceksem ne anlamı var? Ben bir oyunda vurma falan olmadan mantık ve düşünce gerektiren oyunlarda kazanınca ve takdir edildiğim zaman zevk alıyorum. Vurduğum zaman değil. Benim gibi olan var mı?
Arkadaş ortamında vurmalı oyunlar?