Gamer Sosyal oyunlar? postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sosyalleşme açısından en iyi oyunlar nelerdir?@postmodernpokemon @gamer Sosyal oyunlar? Cevapla En İyi Soruları Oyun Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yasinselcuk07 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Valorant aşıri sosyaleştiriyo oyunda hiç konuşmuyorum ama bazen öyle mükemel insanlar geliyoki sadece altan mesaj atarak bile mükemel sohbetler yapabiliyosun 1 0 Yorumla
benkendall Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Lol oyna kesin sosyalleşme taktiği 1 4 Yorumla bankaiyeahh +1 yıl sakın başlamayınnn bırakamıyosunuz nalet oyun Yorumla benkendall +1 yıl nalaka yaw Yorumla bankaiyeahh +1 yıl bağımlısıyım bırakamadım bi türlü o yüzden özr Yorumla benkendall +1 yıl Ben de birakamıyom Yorumla
whywhomw Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Gta5 Fivem rol yapma oyunu var deneyebilirsiniz sarıyor 1 0 Yorumla
ahmettbsll Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Artık yok ya hiç bir oyunda sosyalleşemiyorsun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valorant aşıri sosyaleştiriyo oyunda hiç konuşmuyorum ama bazen öyle mükemel insanlar geliyoki sadece altan mesaj atarak bile mükemel sohbetler yapabiliyosun
Lol oyna kesin sosyalleşme taktiği
sakın başlamayınnn bırakamıyosunuz nalet oyun
bağımlısıyım bırakamadım bi türlü o yüzden özr
Ben de birakamıyom
Gta5 Fivem rol yapma oyunu var deneyebilirsiniz sarıyor
Pugb sjsj
Artık yok ya hiç bir oyunda sosyalleşemiyorsun