İnsanın yanında kimsenin olmaması çok kötü değil mi?

merhabalar arkadaşlar kendimi kenara savrulmuş gereksiz bir kağıt gibi hissediyorum annemle babam ayrılar iki kız kardeşiz babam desen kötü bir kadınla evli hayat kadını gibi annem desen hep baskalarina bizi ezdiren bir kadın 3 gündür falan kardesimle bana hep eziyet ediyor kardesimin erkek arkadası var kardesimle anlasamiyolar onu hep uzuyor özünde iyi cocuk ama onunda ailesi cok kotu ananesiyle yasiyor kardesimi uzuyor diye onu kotuluyoruz diye 3 gundr evde tatsizlik huzursuzluk yasiyoruz durduk yere bize catiyor bağırıyor sanki 3 harfliler musallat olmus gibi davraniyor 1 yildir benim yatağimda yatiyodu ben kardesimle uyuyodum tıkıs pıkıs bugun sinirlendim yatağima yattım bana kalk yerine yat diyor o benim yatağım diyorum sizin gibi evlat olmaz olsun insallah yuzunuz hic gulmesin allah belanızı versin size verdiğim emekler haram olsun dedi inanın ki insanın kendini yok edesi geliyor yanında kimse olmayınca günahını bilmesem simdiye coktan ölmüstüm hayat bazılarına neler sunar bazılarınıda yerden yere vurur arkadaslar iste
İnsanın yanında kimsenin olmaması çok kötü değil mi?