Bizi toksik atık olarak görüyorlar bence ya. Ne biliyim bana öyle geliyor
Nefret eder
Hayır sadece tercih etmezler
Her ikiside degil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır tabiki böyle bir şey yok. Bu boy konusunu aşırı abartan kızlar genel olarak kendileri de 1.50 nin üstüne çıkamamış kızlar oluyor. Erkeklerin kızlarda fiziğe dikkat ettiği gibi kızlar da erkeklerde boya önem veriyor evet bu doğru. Ama boyu 1.80 ten kısa olan kendine erkek demesin gibi toksik düşüncelere sahip olan kızlardan zaten ne sevgili olur ne arkadaş. Kafa yapısı bu şekilde olan insanlar kendine bakmalı önce. Hem erkek hem kadın için. O yüzdden sosyal medyada yapılan saçma sapan kalıplar yüzünden kendine bu şekilde toksik atık gibi tabirleri asla yakıştırmamalısın bence.
Gerçek hayatta da karşılaştım ve evet 150 kadınlar o kadar kötü ki. Gerçekten çok kötüler. Ne zaman görsem kaçarım. Kendi kisaliklarina bakmadan beni asagiliyorlar. 169 boyundayım
Eğer uzun olsa ve kendine göre birini arıyor olsa hak vericem ama 150 boyundakilerin seni aşağılıyor olması gerçekten komik. Ayrıca boyu kısa diye aşağılamak nasıl bir vizyonsuzluktur bu da ayrı konu
190 adama yürümek için beni kullanıyor mesela bu yüzden yapıyor, arada bir durduk uere boyuma dokunduruyorlar falan öyle
Cevap
4Cevap
Evet bizim mahallede 3 tane kısa boylu erkek gizemli bi şekilde öldürüldü.
Kanka dassakgecme
Ya niye nefret edelim ki Sadece sevgili kriterine uymuyor diye nefret mi ediyoruz sanıyorsunuz.
Bazen direkt asagiliyorlar. Sevgili kriteri de tabi moral bozucu
Senin boyun kısa değil mi?
Genelde kısa kadinlar öyle oluyor da
Hayır merak ettim. Yani genelde kısa boylu kadınlar buna aşırı takıyor tajmin ettiğim gibi mı o sebeple soruyorum
Sevgili kriteri dedin ya o yüzden :)
Yani belirli bir boyun altındakilerle sevgili olmak dersen bu kriterdir mesela buna takmış olamz misin? mesela 180 in altında erkekle asla olamaz gibi
Nefret ediyorsunuz demedim ama nefret eden var çevremde aşağılayan tiplerden biliyorum. 169 um.
İyi günler
Geneli uzun boy tercih ediyor gibi son zamanlarda çok dile getiriliyor
Ya tamam uzun boylu sevebilirsin ama sürekli dilegetirmek ne ya
İnsan nefret ettiği birini tercih etmez.
Bendede haklısın
Saçma boy takıntısı olanlar onlar.
Çoğu sevmiyor emin olabilirsin
Emin olayım mı?
Abart
Kötü tecrübeler yaşadım ki abartiyorum. Boş yere konuşmuyorum ya.
Bu toksik atıkları nerden buluyorsunuz abi xd benim çevremde böyle kızlar hiç yok boy kompleksini bu sitede öğrendim ben
Her yerde onlardan kaynıyor. Ben yaşadığıma göre degerlendirdigim zaman bir nefret var hepasagilama falan filan. Ayip yani
Ayıp bencede asıl toksik atık onlar xd ben nefret etmiyom mesela uzun boylu erkekle kısa boylu erkek arasında hiç bir fark yok benim açımdan :d
Bide bilmiyorum ama 150 olanlar en beterleri bsnim gördüğüm. 169 boyundayım mesela.
Benim de boyum 155 😂 hep öyle diyorlar gerçek hayatta hiç karşılaşmadım böyle bi kızla bende bunları özel olarak üretiyorlar galiba xd
Vallaha hiç bilmiyorum , beni asagilayarak benim üzerimden 190 adama yürümeye çalışan 152lik bir arkadasim vardı. Arkadaş değil şeytan daha doğrusu. İstediğini de aldı zaten. Bir kaç tane daha boyuma dokunduran insan vardı. Neyse baya olay yaşadım. Belki kırsal bir yerde yaşıyorsan o yüzden olabilir.
Mal bunlar takma kafana ya üzme kendini şunlar için
Diyarbakır ama ilçe değil merkez. Bağlar xd
Evet işte Diyarbakır biraz farklı olabilir , ben İstanbul'da yaşıyorum. Kötü yanı durum. Belki sende İstanbul'a gelsen görürdün.
Ordaki kızlar daha mı kompleksli takıntılı oluyo şehre göre fark oluyo mu yaniiii
Kültür farkı var. Diyaebakirda pek onemsenmez diye düşünüyorum. İstanbul'da önemsemiyor bu olay. Tabi bence fark var yani
Evet nefret ederler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?