Boyum 1.72 olduğundan bugüne kadar hiç sevgilim yapamadım. Defalarca kez yazdığım kızlardan sürekli red yedim. Şuanda hepsinin sevgilisi 1.80 den uzun. Evet keza uzun boy kadınlara güven verir ve kısa boylu erkeklere güvenmeyip nefret ederler.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Knk benim boyum çok uzun bazende Kisa olmak güzel 205 boyum var 20 cm eksik olsam 1.85 falan olsam efso olurdu
@DCshshshsge
Ama kızlar hep peşindeler.
Yok hocam uzun boy cidden çok iyi değil benden bazı insanlar çekiniyor aslında çünkü zayıf biri değilim ben bu boy yüzünden boksörluk hayatımı bıraktım ve 8 yıldır vücut geliştirme yapıyorum ama boyum kısa olsaydı şu an çok güzel boksör olurdum herzaman olduğun konumunun değerini bil dostum
@DCshshshsge
Ama aşk ilişkisinde sıkıntı yaşamıyorsun değil mi?
Yasiyabilirim knk benim kas oranımda kilo oranımda fazla ben 200 kiloydum 175 düştüm ve ilaçlar hayatımi zorlaştirdi Steroid olsun diğerleri olsun işte o kadar arabamda rahat edemiyorum düşün ve ilerde çocuğum olur inş ve çoğu kişi benden çekiniyor dostum yolda yürüsem milletin yarısi bakıyor boyum uzun diye ayakkabı yüksek taban olunca 2.07 gibi duruyorum ama olsun yapcak bir şey yok dostum boyunun kıymetini bil
@DCshshshsge
QAma 1.80 ve üzeri olmak şart sevgili yapabilmek için. Keza 1.80 den kısa erkeğin asla sevgilisi olmaz.
Ne alaka knk alakası yok sanki kızlar 1.80 üstümü bütün kızlar Max 1.76 yi görüyor ve çoğu 1.50 1.60 falan Ağa
@DCshshshsge
Ama hepsi sadece 1.80 üzeri erkeklerle sevgili oluyorlar.
Knk o kızlar kendini beğenmişler boş ver tskms illaki seni seven çıkar knk merak etme sanki kendi boyları uzunmu hepsi cüce knk 😂
@DCshshshsge
Her kız en az 1.80 üzeri erkek istiyor. Kısasını reddediyorlar.
Knk öyle kız varsa benim karışma çıksın ozaman kendileri çok aham Şaham bir şey mi aq
@DCshshshsge
Senin karşına çıksa sana yazarlar.
Ben istemem knk sizi istemeyeni hiç istemem
@DCshshshsge
Ama istesen direkt sevgili olurlar 1.80 üzeri olduğundan. 1.80 den kısa olunca olmuyorlar.
Reis sen neden taktın sinir çizgisi gibi 1.80ne olurlar knk insanın içi önemli
@DCshshshsge
Ben takmadım ki kızlar en az 1.80 istiyor.
Boyla ne alakası var sanmıyom. Boyum 1.87 sevgilim yok
@nsjdd
Çok alakası var. Ayrıca asosyal olduğun için yoktur keza 1.87 erkeğe kızlar kendileri yazarlar.
Asosyal diyorsunda dostum ben emlakçıyim dükkanım var bissuru insanla konuşuyorum ve ben takılacak bir insan aramıyorum direk evlencrk birini arardım ergen gibi ne takılcam
@DCshshshsge rahatlıkla bulabilirsin o zaman.
kesin sadece boydandır.
@kenarmahalletanrisi
Öyle.
Kandır kendini böyle ne alaka aq
@icardiii789
Kendimi kandırmıyorum, çok alaka.
E ben 1.76yim kaç tane sevgilim kaç tane flörtüm oldu tipte yok nasıl oldu
@icardiii789
Kankam oldu demek istedin herhalde. Zira kızlar kısa erkeklerle kanka olur ama asla sevgili olmazlar.
Ahhahaha tamam öyle olsun 😅😅
@icardiii789
Yalan mı?
Yalan. Çık bugün çarşıya 1.60lik adamların yanındaki kadınlara bak.
@icardiii789
Çıktım baktım. Yanlarında kadın yok.
1.60'ın yanındaki kadın 1.50 falan üstelik onlar genç olmuyor genelde zamanında aile baskısı veya başka şeylerle evlenmiş 45+ dayılar oluyor. Gençlerde böyle bir durum yok.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!