Ne kadar tipsiz , göt kılıklı ama boyu 1.85 üzeri arkadasim varsa kız kaldırıyor. Her haft sevgili değiştiriyor. Çevremdeki arkadaşlarım bana çok yakışıklı olduğumu söyler ayrıca fitim ama boyum 1.77 hiç sevgilim olmadı. Özgüven gayet yerinde. Ama 5 kez reddedildim, cidden bok suatli uzun arkadaşım her hafta kız değiştiriyor. Her 2 haftada bir kız değiştiriyor mj, daha böyle çok uzun arkadaşım var.
Evet öylee
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Her gün bir erkek boy muhabbeti yapıyor burda. Ne kadar takıntısısınız bu olaya ya😀Daha kaç olsun boyun gayet iyi ki bende 1 70 halimle söylüyorum
Her gun mü? Xhdhdhsus demekki herkes boyunu dert ediyor galiba, önemli bir şey boy
Evet. İstisnasız her gün biri kızlar boyum kısa mı sizce diye soruyor😀 dış görünüş açısından Boy önemli tabi ama tarz sahibi olmak karizma olmak özgüvenli olmak daha önemli
Boy önemli.
😀😀tek başına değil ama
Yani tabii ki tek başına değildir ama çok onemlidir
Çok gereksiz bir takıntı içerisindesin
Kanka 180 üzeri olup Yamuk tipleri ile istediği kızı alan haftada bir kız değiştiren adamlar gördüm. 170 lik olanlarda yakışıklı olmalarina , hatta ozguvenlerine rağmen hep yalnız kaldılar. Boy bir kadin için en önemli şey, içgüdüsel sanırım.
Sanmıyorum zaten ülkemizdeki boy ortalaması malum yani 1.77 kısa değil bence arkadaşında kızları çeken başka bir şey vardır
Yok kanka sadece boy poslari var. Bak adamın burnu öyle bir yamuk ve kemerli ki suratına bakılmıyor. Çok çok çirkin , sadece boyu uzun o kadar. Karakter desen o da yok hep kız değiştiriyor. Kızlar peşinde çünkü boyu 193. Ben ise ozguvenliyim çirkin değilim (arkadaşlarım yakisiklo olduğumu söylüyor) fitim, tek istediğim sevmek sevilmek, haftada bir kız değiştirmek gibi niyetim de yok onlar gibi ama olmuyor
Bilemiyorum ama arkadaşın çok uzun kızların boyu kaç ki?
Çoğu 1.50-1.60 falan.
Sadece biri 160-165 arası sanki
Garip ben 1.60 ım mesela ama 1.90 biriyle düşünmem çok seversem filan düşünürüm sadece fazla uzun
Yok kanka bak biri 152 kızı 193 adama kaptırdım. Bence boylsri yetmedigi için tipini görmüyorlar. O yüzden boyu uzun diye kabul ediyorlar.
😂😂 olabilir ama saçma bence çoğu kız kendinden uzun olmasını ister de okadar uzun olmasına gerek yok
Tipsiz, göt kılıklı derken? Belki o aşık olan kıza yakışıklı geliyordur herkes senin sevdiğin birşeyi sevmek zorunda mı?
Uzun olan sadece boylari degildir
Ne uzundur?
sen kısam ısın yaprağım
fakirsin işte
Değilim