Aile & Toplum konusunda 413 cevap paylaştı. Merhabalar aile arasında yaşanan tartışmalar ve huzursuzluklar olasıdır. Her insan duygularına yenik düşerek olumsuz cümleler söyleyebilir ve kalp kırabilir. Fakat görüyorum ki eşinizin annesi arayı düzeltmek adına sizden böyle bir istekte bulunmuş. Size tavsiyem bir küçük olarak büyüğünüze karşı saymak ve anmak bakımından istediğini yapabilir hatta sizde bir adım atarak ayriyetten farklı bir yemek-tatlı yapabilirsiniz.🙏🏻
06 Yorumla
Soran+1 yılYapmak istiyorum onun sesi bana hakaretleri geliyor ve hevesim kaçıyor diyorum bosver yine gelir konuşur falan yani aslında samimiyeti kurmak istemiyorum bi yandan da 😓😑🤔
Soran+1 yıl26 yaşındayım 2 sene kadar beraber yaşadık daha doğrusu yaşamaya çalıştık ben ne yaprsam yapayım kusur bulurdu hatta yapmadığım şeyler yüzünden bile oğluna sikayet eder beni kötüler hakaret ederdi cocugum olunca da bırakmazdı cocugumla ilgilenyim kendi fikrimi soylemek haram olmuştu en son ailem yanina gittim 2 ay kaldım eşim ev tuttu falan ayrıldık o zamandan beri konuşmuyorum evet büyüğüm benimde annem babam var haklısınız ama ben ondan sevgi gormedim ki saygı gostereyim ki ben elimden geldigi kadar saygımi korudum sonucta bende insanım
Soran+1 yılEvet
En İyi Cevaplar
+1 yılBence konuyu tatlıya bağlama olayı, bir poğaça ile kapanmamalı. Yani bu kadar kolay değil. Sana hakaretler etmiş, eşinle aran onun yüzünden bozulmuş hiç hoş değil bunlar.. Sen bunları hak etmiyorsun sonuçta. Önce sizi bu duruma getiren sıkıntılar masaya yatırılır güzelce konuşulur, anlaşılır, ondan sonra çay çorba daha bir güzel içilir zaten. En başta sıkıntıların kapanması tamamiyle ortadan kalkması, bir daha da yaşanmaması lazım. Sonra istersen on kez poğaça yap.. Benim görüşüm. Ayrıca bende 26 yaşındayım ama hiç evlenmedim ve bekarım. Dışarıdan bakan bir göz ile söylüyorum. 🌸 Haksızlığa da asla gelemiyorum..
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim evlenmemiş olabilirsiniz ama beni anlamışsınız gerçekten he onlar unutmuşlar oglu kendisi ama ben hak etmediğim için unutamıyorum bende istiyorum hafızam silinsin ama yok malesef onurum kırıldı benim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek. Etrafımdan gördüğüm olaylar çerçevesinde konuşuyorum. Mutlu olmak için, güzel bir aile kurmak için evleniyorsun sonuçta, üzülmek için değil. Böyle şeylerin yaşanmaması, tabiri caizse, yaşandığında bile uygun şekilde konuşulup normal bir aile hayatı için, ortadan kalkması lazım... Eşinle konuşmalısın. Çünkü sende insansın...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Selâmlar, ya Ramazan ayındayız, bu gün cuma mübarek aydayız aranızda küslük olmasın, sen küçüksün barışma niyetinde bir poğaça yap bence Ramazan ayında küslük olmaz. He yapmak zorunda değilsin ama ben yapmanı tavsiye ederim aranızda olan buzları eritmek için. Eğer yaptıktan sonra hala sana kötülük yapmaya devam ederse birdaha yapmazsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılIste tek sorun bu yaptıktan sonra yine kotu olucaz ondan istemiyorum
Bence... Yapmalısınız. Hangi kaynana iyi oldu ki? Sonuçta eşinizin annesi. Aranızı biraz da olsa ısıtacaktır bu. İyi geçinemiyorsanız bile, ikinizin de bunu denemesi gerekiyor en azından. Yani... Bir koca bunu ister, bilesiniz. :D
Hatamız var ise affola.
Hayırlı ramazanlar12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Elbette yapmak zorunda değilsin. Bana sorarsan yap ama mesafeni koru ve hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını göster. Poğaça yapsın demekle seninde yapmanla geçmiş silinmiyor bunu bi anlasın. Muhtemelen konuşma çabaları bunlar izin ver konuşsun sonuçta eşinin annesi mesafeli konuşursun yine. Küsmeyi ben olgun bir insana yakıştırmadım bu güne kadar. O yüzden küsme sadece çok haşır neşir olma.
10 Yorumla
+1 yılsana gelemiyor sen gel istiyor. yaparsan seni etkisi altına aldığını bilecek. yapma onu takmadığını görsün
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet aynen istiyor ben gideyim ayağına ama gitmem
Kesinlikle yap demekki barışmak istiyor. yeni bir sayfa acın
26 Yorumla
Soran+1 yılImkansız ama bakalım
Soran+1 yılPeki
Soran+1 yılEşimin benle mutlu olduğunu sanıyordum meğersem aldatilmisim
Bence yap. Belki de o da kendince seninle küslüğü bitirmek istiyordur, o yüzden poğaçayı bahane ediyor olabilir. Kendini ezdirme mesafeni koru ama annen yaşında bir kadının ricasını da geri çevirme. Büyük bişey istememiş zaten.
20 Yorumla
+1 yılCook uzuldum bebegim ama kotuluk insana geri doner sen dogru dur, egri belasini bulur...
11 Yorumla
Soran+1 yıl😓
+1 yılBen olsam yapmam. Bana pislik yapanı hayatımdan çıkartırım. Suçum olmadığı takdirde bana pislik yapanı ömrü boyu doğduğuna pişman ederim. Ama bana iyi biriyse, karakteri iyiyse onun mutlu olması için herşeyi yaparım.
12 Yorumla- +1 yıl
Hep böyle diyenler süt kesiliyor😀
- +1 yıl
Süt kesiliyor ne anlamadım?
ayıptır canım yapı verin bir poğaça ne olacak yaşlı kadın sonucda
11 Yorumla
Soran+1 yılYok valla benden dinç 🤣
+1 yılFırsatı değerlendirmeli seveceği bir poğaçayı yapmalısınız. Eşinizin Annesi eğer yapmazsanız ben adım attım görüyorsunuz o hiç bir şey yapmıyor diyecektir. En önemlisi siz daima iyi davranın mecbur düzelecektir.
10 YorumlaEvet demekki konuşmak istiyor ne olcak gününü yap çok büyük birşey yoksa altan al barışın. Ben ailemle konuşmuyorum mesela sanırım çok ihtiyacım var ama onların bana yaptığı kötülüğü hatırlayınca kinleniyorum.
11 YorumlaYaşlı insanların duygularını isteklerini dile getirme şekilleri farklı olabiliyor. Poğaça istemek onun dilinde belki barışma adımıdır, yap bir şey kaybetmezsin.:)
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ne yaşadınız bilmiyorum ama sana bir adım atmış gibi görünüyor ona karşılık vermezsen hep kötü olan sen olacaksın. Yap ver sonra onun yaklaşımını bekle ve tekrar en ufak hatasında kes ilişkini direk.
20 Yorumla
+1 yılHmm zor bir durum tabi ama bence şans vermeye değer. Bu vesileyle belki barışırsınız ve yoluna girer herşey. Olmazsa yine konuşmazsın en fazla. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılBir adim atmis, sende ona atmalisin özen güzel yap. Yoksa hep suclu sen olursun soyleyim. Kiz gecerken bizede birak adresi vereyim kapinin onune koyuver 😅 hatunla yeriz not veririz
10 Yorumla
+1 yılYapıp eşinle yollayabilirsin.
Konuşmak istemiyorsan sen iletişime geçme.
Eşim annesine götürsün gelsin.10 Yorumla
+1 yılkaynanana sevgin olmayabilir. buna eyvallah. ama eşini seviyorsan onun sevgisine saygı göstermelisin. ama yine de sen bilirsin.
20 YorumlaO belki arayı düzeltmek için böyle bir şey istemiştir. Allah rızası için yapiver mübarek gün bir şey kaybetmezsin
10 YorumlaSana her kötülüğü yapmis olabilir bence yine büyüklük sende kalsin yap allah büyüktür elbet mukafatini alirsin hz. Peygamberimizinde bi hadisinde şöyle buyuruyor sana taş atana sen gül at diye 😊
12 Yorumla
Soran+1 yılCidden o kadar haklısnız ki cidden bana ne yasattiysa aheste aheste yaşıyor ama ders çıkaracağını düşünmüyorum
+1 yılYap kız eline mi yapışacak şu mübarek günlerde o iyilikten anlamazsa da Allah görür yapabildiğin kadar güzelini yap çeşit çeşit yap hatta
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılResmen şok üstüne şok yaşadım poacadan nasıl iş aldatilmaya döndüm onu çözemedim.
20 Yorumla
+1 yılBu soruya bu kadar görüş gelmesi... yap. O yaşlıdır
20 Yorumla
+1 yılBelki buzları eritmek icin adım atmıştır ben olsam kavgalı bile olsa canı çektiyse düşmanıma bile yaparim sonuçta canı çekmiş
22 Yorumla
Soran+1 yılKendisi yapabilir ama
- +1 yıl
Buzları eritmek için adım atmıştır diyorum kendisi yapabilir diyosun
Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Bence yapmalısın, sonuçta eşinin annesi öyle küslük uzamamalı.
Bu da barışmaya vesile olur. :)21 Yorumla
Soran+1 yılBi yandan istiyorum bi yandan istemiyorum yine samimi olucaz yine aynı kavgalar olucak o yüzden diyorum bosver simdi hzuurum yerinde çünkü
+1 yılBence yap boşver eskiyi eline yapışmaz bi puaça sonuçta
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıladim atmaya calisiyor. küslük bitsin istiyorsan adim atip, yine de mesafeni koruyabilirsin.
10 Yorumla
+1 yılPogcayi zeytin dali mahiyetinde istemis olabilir mi?
10 Yorumla
+1 yılo sana bi el uzatmış boşver ilahi adalet var yaptığı yanına kalmaz yap gitsin.
10 Yorumla
+1 yılYap gitsin, barışmak istemiş demek ki. Ne olur ise olsun, yap sen iyi ol.
10 Yorumla
+1 yılYap bişey olmaz sonra eşin demesisn annem bir logoca istedi yapmadı.
10 YorumlaBelki de pişman olmuştur bir şans vermekten zarar gelmez bırak büyüklük sende kalsın derim :)
10 YorumlaYapma yapma işim var de. Yüz bulursa eskiye dönersin.
10 YorumlaYap gönder bence. Mesafeni yine korursun bir de ramazan ayındayız bu tür şeylere hiç dayanamam🙁
10 Yorumla
+1 yılYap tabiki büyük kadin sana gelmiş senin ona 10 adım gitmen lazım
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılHak ettiğini düşünüyorsan yap, hak ettiğini düşünmüyorsan ve yaparsan yüz bulacaksa yapma...
10 Yorumla
+1 yılYapmalısın tabiki ne güzel barışmak için sebep olur
10 YorumlaBence yapmalısın. Kötülüğe kötülük ile karşılık verirsen ondan farkın kalmaz. Merhamet et ki sevgiyi öğret ancak iyi yürekli davranarak ona hatalarını görmesini saglayabilirsin. Boşver o kötü olsun sen büyüklük et derim :))
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılYap gönder ama istemiyorsam sen gitme. Sadece gönder... Tabi bu soru pek gerçekci gelmedi ama neyse...
01 Yorumla
Soran+1 yılYaşanmış bir hayat hikâyesidir mi deseydim 🤔
Aile & Toplum konusunda 680 cevap paylaştı. Bu kadar da vicdansız olmayın. Tabiki yapmalısın.
Kaynanan bile olsa üzerinde hakkı vardır. Nasıl insanlarsınız yaa siz hayret ediyorum...08 Yorumla
Soran+1 yılHic bir hakkı yok
Soran+1 yıl@Veneree evet çocuk büyütmüş olabilir ama pekte merhametli bi çocuk büyümemiş benim annemde beni büyüttü benim annemin hakkını kim ödeyecek
Soran+1 yıl@Veneree herşey soy hakkında bitseydi keşke soy adını vermeden önce bi adam eşini ailesi tarafından ezilmesine izin vermeyecek hor görülmesine asagilanmasina
- +1 yıl
@Veneree kesinlikle katılıyorum
Dolaylı yoldan kocanın annesi hürmet etmelisin saygı göstermelisin.
Yaptığı çirkinlik kötülük onun olsun.
Sen kocanın annesi olmasından dolayı bir hakkı var. Nereden bakarsak bakalım yaptığın yanlış. Gelmiş birde diyorsun poğaça börek istedi yapmalımıyım diye. Bunu buraya yazıyorsan soruyorsan zaten. Senin nasıl birisi olduğun az çok belli oluyor.
Soran+1 yılEvet soruyorum sormakta özgürüm Ne olduğum belliyse teşekkür ederim 🖐
yap gıtsın ya :) eşının annesı sonuçta hem bır adım olur ömür boyu küslük olmasın bırde bence anlaşamasanız bıle saygı çerçevesınde ıletışım kurmalısınız
01 Yorumla
+1 yılBence o bir adım atmış ne sebeple küssünüz bilmiyorum ama ben olsam yapardım
20 Yorumlayap gitsin kaşının gözünün sadakası olsun, poğaça nasıl yapılır görsün peynirli, patatesli, zeytinli oh oh çeşit çeşit. KS de paylaş görelim :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞöyle yapabilirsin. O muhatap olmaya çalışsa da sen olma. Hemen yaptıklarını gönder ve bırak orada. Zaten anlayacağını düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılBence yap ama sinirliysen pastaneden al sen yapmışsın gibi bir tabağa koy
13 Yorumla
Soran+1 yıl🤣🤣 guzel fikir
- +1 yıl
Geçmiş olsun :(
Soran+1 yılNasıl geçecek ki
Kayinvalidenle arani kötü tutarsan esinle de iyi olmazsin sevmesende alttan al oda bi anne saygi duyulmayi hakediyor
00 YorumlaKonuşmuyorsunuz ama nasıl istekte bulunuyor ki? Yapmama lüksün varsa yapma.
01 Yorumla
Soran+1 yılOğluna demiş
Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı. İstersen yapma? nereye kadar böyle gidebilir ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYap bence... Yapmaktan herhangi bir şey kaybemezsin... ayrıca mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz..
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBana kötülük yapana , iyilik yapmam, herkes hak ettiğini almalı bu dünyada. Sen bosverirsen , sana daha fazla pislik yapar , tepene çıkar, sakın yapma. zıkkım yesin.
10 Yorumla
+1 yılBence yap çünkü olay büyüyebilir. Bazıları barışırsınız falan demiş bence kavga daha büyümesin diye yap ama barışma çünkü bi kere öyle davrandıysa bidaha öyle davranır.
10 Yorumla
+1 yılBelkide seninle arayı ısıtmak için demiştir barış işareti olabilir , bence yap
10 Yorumla
+1 yılYapma bence hemen yelkenleri suya indirme
22 Yorumla
Soran+1 yılEvet o yelkenleri indirimw konusunda birinci gelirim kesin
- +1 yıl
Yapma sonra yine yuz bulup neler yapiyo kaynanalar
+1 yılSen yap Allah rızası için ne kadar sevap kazanıyorsun sen biliyor musun
00 YorumlaEline yapışmaz yap.
Hem kadın sana adım atmış sen hala ne yapsam diyorsun of of00 Yorumla
+1 yılYap gitsin boşver o sana kötülük yapsa bile sen iyilik yap olumlu dünya bugün varız yarın ne olacağız belli değil kalp kırmaya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılYap belki aranızdaki buzlar erir.
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen Allah biliyor sen insanlık yapıyorsun bunun bir de öteki tarafı var, hala sana aynı şekilde davranmaya devam ederse Allah'a havale ve ıslah et.
Soran+1 yıl👍👍🖐
+1 yılBen kıyamaz yapardım kesin
12 Yorumla
Soran+1 yılNe geldiyse başıma kiyamamaktan geldi
- +1 yıl
Evet benim de aynı durum..
Yap yesin boşver büyüklük sende kalsın
11 Yorumla
Soran+1 yılGaliba yapıcam
Yapma bence kötü insanlar hic bişeyi hak etmiyor
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet