Konu çok ciddi.
Dava acmayi hazırlanıyorum. Dava oldukça yıpratıcı olacak. Bu yoldan geçenler var mı aranızda? Birkac sorum olacak.
Dava acmayi hazırlanıyorum. Dava oldukça yıpratıcı olacak. Bu yoldan geçenler var mı aranızda? Birkac sorum olacak.
Evlenirken gösterdiğimiz medeniyeti boşanırken de gösterdik anlaşmalı tek celse de boşandık.
Umarım sizin içinde herşey istediğiniz gibi yolunda gider bir an önce kurtulursunuz
Sizi tebrik ediyorum 👏
Fakat sizin evliliginizde çirkin şeyler yaşandı mi?
Şöyle söyleyim... evliliğin içinde şiddet varsa, dava medeni olarak bitmesini beklemiyorum.
Korku da var...
Asla ne şiddet ne küfür hiçbir sorunumuz olmadı. Sizde haklisiniz. Ama korkmaniz da normal fakat bunu karşıya asla belli etmeyin. Siz korktugunuzu anlarsa daha çok üstünüze gelebilir
Çok haklısınız. Zaten öyle ilerledi. Ben korktukça, sustukça ilerledi. Sonra kanunları araştırdım, bilgi edildim ve ayrılsam benim kaybedecek birsey olmadığını öğrendim. Bu sefer dik durdum ve susmadım, oyle olunca da "sen neye/kime guveniyorsun?" "Sen beni dolandırdın, benden çocuk yaptın şimdi de boşanıp benden birseyler koparmak derdindesin" diyor.. çok yoruldum.. 1 buçuk yaşında çocuk var ortada
Erkek adamlığını red edilince ve ayrılırken gösterir. Onun o söylemlerine hiç umursamayin. Ve asla korkmayın. Ve avukat tutacak durumunuz yoksa baroya başvurun onlar size avukat verirler. Asla geri adım atmayın. Olası bir tehdit anında yine şikayet edin.
Çok zor bi dönem yakın zamanda kuzenim boşandı benim de Allah yardım etsin size
Allah razı olsun 🤲 kuzeninize de geçmiş olsun 😔
Bizde de 1bucuk yaşında çocuk var. Çok uğraştım, olmadi... kendisi düşünmedikten sonra.. bu şekilde çocuklar da perisan oluyor. Böyle de düşünmek lazım. Hayırlısı neyse o olsun dedim her zaman...
Teşekkür ederim. İnşallah
Cevap
19Cevap
Acizhane konuya vakif değiliz ki ne diyelim. Evlilik boşanmak çok çiddi konu, ne olmuşsa hemen karar verme bence, sabrının sakinliğinin muhakkak karşılığını alırsın. Raporların var, Canından endişe ediyorsan bebişini al, ailenin yanında durumu yönetmeye çalış ( tabii tekrar ediyorum konuyu bilmiyorum ama kimsenin hele siteden falan insanların gazına gelip böyle şeyler sağlıklı çözüme kavuşmaz, hele şu anda o kadar manipüle ye müsayitsin ki deme yani). Boşanacaksan Muhakkak anlaşarak boşanmaya bak diğeri hiç sağlıklı yöntem değil ve en önemlisi Düşman olmadan boşanacaksan boşan. Bebişinin babası. Boşandın mı bitmez yani eğer cocuğunu o suçsuz bebişinin sağlığını düşünüyorsan. Sakin tanıdıklarının yanında seni sevenlerin yanında senin hoşlanmayacağım şeyleri söyleme ihtimalleri bile olsa avukatların gazına gelmeden süreci yönet derim. Kimse seni bebişini en yakınlarından anne baba vs. daha iyi düşünmez. Allah kolaylık versin, uzaktan bu kadar.
Görüşürüz için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Emek verdiniz 😊
Hemen verilen bir karar olmadı, birkaç aydır uğraşıyorum, hersey görmezden geliyorum ki yuva bozulmasın fakat daha da kötüye gitti durum. Tartışmalar, kırıcı laflar vs daha ben hamile iken başladı, doğum dan sonra şiddet boyutuna geçti malesef. Ailesi "bana daha kötüsü olur" bahanesi ile ona tek bir kelime etmedi, benim de tüm yakınlarım uzakta, gurbette yalnızım anlayacağınız... sayısız delilim var, polise kaydım, darp raporu, ses kaydı hatta video kaydı dahil, fakat ne yaptıysam bir avukat ayarlayamadim.. 3 tane avukatla görüştüm, 3ü de konu ile ilgilenmediler, yarın 4üncü avukatla görüşeceğim Allahın izniyle...
Süreç çok yıpratıcı, bu konu geldiğinde titreme başlıyor, çok zor olucak belli ki...
Üstelik artık beni aldattigindan da eminim 😔
allah iyilerle karşılaştırsın. evleneceğimiz kişiyi iyi seçmemiz lazım. benim bir yakınım acele etti 1 haftada kızı istediler nikahtan gitti. şimdi 1 yıl bile olmadan erkek tarafının ailesi yüzünden iş saçma yerlere gitti hatta şiddet bile olmuş. buna rağmen erkek tarafı kıza sahip çıkmadı. allah ıslah etsin o adamıda ailesinide. utanmayın kızlar siz utanmayın. başınız dik olsun. size zulm eden utansın size eziyet eden o aile utansın devran döner ahınız çıkar onlardan
Görüşünüz için teşekkür ederim. Moral verici bir yorum yaptınız. Allah sizden razı olsun..
Benim durum da buna benzer. Şiddet var vs... ailesine anlattım, onlar "esim bana bisey yapacak korkusu ila" ona tek kelime bile etmediler.. benim de son çağrem bir dahaki şiddette darp raporu almak ve polis çağırmak ama ne yazık ki dil bilmediğimden dolayı polis le fazla anlatamadım mevzuyu ve uzaklaştırma almadım o an (Almanya'da yasiyorum). Simdi baska bir sorunum var, 3 avukatla görüştüm, hicbiri yardımcı olmadi. Yarın Allahın izniyle başkasına gidecem...
Allah yardımcınız olsun hanımefendi. asla korkmayın heleki almanya gibi kurallar ülkesinde yaşıyorsunuz madem kesinlikle sizi garantiye alırlar. sizi kandırmalarına asla izin vermeyin yapan bir daha yapar. o herifin yaptıklarıda yanına kalmaz umarım. ben en çok o anne babaya şaşıyorum heleki anne ya. sen bir kadınsın annesin nasıl olurda oğlunun yediği haltı görmezden gelirsin. cidden allah akıl fikir versin sanıyorlarki bu dünya kalır onlara. kolay mı lan bir kadının hayatıyla oynamak?
Malesef burda bile oladar kolay değilmiş 😔 dün gece kavga çıktı, bu sefer bana vurmadan polisi çağırdım, sabah şikayette bulundu fakat uzaklaştırma alamıyorum çünkü "bu sefer adam beni dovmedi" 😔 bugün Almanya Türkiye'yi aratmadi malesef, çok üzülerek söylüyorum, lütfen beni kimse yanlış anlamasın 😔
Avukat ancak gelecek hafta perşembe günü randevu verebildi 😔
Avukat lazım ise sağlam avukat var hakim de savcı da yeterki sorunun ne olduğunu söyle
Haftaya avukat la randevum var. Elimde her türlü delil var. Polise kaydim var, darp raporu, küfür, hakaret ses kayıtları ve mesajlar. Ama yine de çok korkuyorum. Nasil olacak, ne olacak. Psikolojik olarak hiç iyi değilim
Bu saydığım delilleri ayırıp direk götürmem mi lazım? Yani polis ten ve doktordan hazır. Ama diğerleri? Usb ye mi koyayım? Ne yapmam gerek bilmiyorum
Hepsini avukatın ile beraber savcılığa gidiyorsunuz ve işlemler o gün başlıyor hiç korkma sana bişi olmaz ve o kim ise cezasını alacaktır devlet bişi yapmazsa sen kardeşine yaz
@Ülker2-12 merhaba bir yıldan sonra ne oldu boşandın mı
Benim Instagram adanali.0161
Elinde lehine karar varsa Allah yolunu açık etsin, umarım istediğini başarırsın soruları alayım hukukçu arkadaşlar var
Gercekten mi? 🤩 1 dakikalığına gizliden çıksan? Ozelden yazsam 🙏
Ben cekismeli bosanma yasadim. ilk etapda hakim yeni bir firsat vermekden yana oluyor. bu surede (3yil) yeni dava acamiyorsun. saglam bosanma delillerin varsa aninda halledersin
Rica etsem av. Gizem hanım'a yazdığım ilk yorumu okur musunuz
Merhaba Gizem hanım ben eşimden şiddet gördüğüm için babam beni jandarma ile almaya geldi. Eşim bana 18 Kasım da boşanma velayet ve tazminat davası açmış. 18 aylık erkek bebeğim var ve emziriyorum. Eşim dilekçesinde benim evlendikten sonra intihar ettiğimi , psikolojik durumumun iyi olmadığını iddia etmiş. Ama böyle bir durum söz konusu değildir. Sizce bebeğimi benden alabilir mi? Lütfen cevabınızı bekliyorum.
Tarafların çekilmesine göre değişir 5 seneye kadar uzayabilir.
Delilim varsa? Siddet le ilgili
Ipi hangi taraf daha gucluyse o cekiyo shhs kaybedersen elinde hic bisi bulamayabilirsn
Ben neyi kaybedecem ki? Niye kaybederim?
Erman toroglu iki tarafada kırmızı kart gösterir ve maç biter
Merhaba. Müvekkillerin durumu, karşılıklı rızalar vs göre durum değişir. Ortalama 1-3 seneyi öngörüyorum.
Burdan alacağınız bilgiler sizi karşılamaz ama bı hukuk bürosu size yardımcı olur
Tanıdıklarım oldu ben bekarım eger elinizde yeterli delil yoksa yıllarca surer dava uzar
Umarım kolay olur hersey.
İnşallah 🤲
Teşekkür ederim
Virusten dolayi normalden uzun surer gecmis olsun
Yapacak bisey yok..
Teşekkür ederim
2 3 seneye kadar uzayanlar var
Cocuk varsa isiniz çok zor allah yardımcınız olsun
1 seneden 3 seneye kadar uzuyor
Ben varım
Evet zor oldu ama oldu
Boşanmayın be kardeşim yapmayın etmeyin
Şiddet görsem bile mi? Kızımı dövse bile mi? Imza attırıp dolandırsa bile mi? Aldattığını dememe gerek yok, onu saymazsak da olur... 👏
Ne çok boşanan varmış ya
Ne gibi şeyler?
Zordur
Evet sorabilirsin
En İyi Cevaplar