Arkadaşlar erkek arkadaşımla 1.5 yıldır birlikteyiz anneme söyledim kattiyen olmaz dedi ben seni aileviye vermem diyor annemi tanıyorum bir kere hayır dedi mi asla onu çevirmez ne yapmalıyım kaçmalı mıyım çok seviyorum ailemi karşıma almalı mıyım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu senin aşkına, sadakatine ve ona duyduğun güvene bağlı. Eğer annenin sözünü dinlemekten ziyade karşına alıp sevgilinle izdivaç kurmanla daha fazla mutluluk duyacağına inanıyorsan karşına alabilirsin.
Eğer annenin sözünü dinlersen sevgilini ömür boyu kaybedebilirsin. Ama sevgilinle kaçarsan annen seni bir süre sonra affedebilir. Çünkü mutluluğunu gördüğünde hele bir de çocuğunuz olduğunda aranızdaki duvarlar yavaş yavaş yontulacaktır. En azından birçok ailede durum böyle olmuştur.60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAhh bu ayrımcılıklar, saçma sapan kulaktan dolma bilgiler yüzünden kaynaklanıyor.
Bence çok seviyorsan, değecek biriyse aileni karşına alabilirsin. Hatta gerekirse kaçabilirsin ailen bir müddet sonra affeder.
Eğer sırf erkek arkadaşın alevi diye, aileni dinleyip onu bırakırsan ömür boyu pişmanlık duyabilirsin. Benim annem de çok katıdır, ama mesela aynı durumda ben kalsam sevdiğim adam buna değerse, elimi tutup, hiç bırakmayacağını bilsem, ailemi karşıma alırım.
Herkes ister, evden telli duvaklı çıkmak ama maalesef ailelerin saçma sapan iratları, kulaktan dolma dini bilgileri yüzünden sonu kaçmaya gidiyor.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa şimdi seviyorusun her şey boş geliyor ama ilerde annenin dediği lafa geliyosun emin ol aşk bir gün bitiyor eğer karşındaki insandan eminsen biraz daha zorla derim ama kaçma hayatının pişmanlığını yapmış olursun hayırlısı olsun hakkında
00 Yorumla
+1 yılAilen muhafazakar ve o da İslamı kendine göre ayarlayan bir alevi ise ailen haklı tabi. Adamlar ramazan orucunu reddedip kendine göre 13 gün oruç tutuyor. Bu sadece bir tane örnek. Eğer normal Hz. Aliye tapmayan kendi halinde bir aleviyse ailen haksız. Ama aileni karşına alma. Gerekirse ondan vazgeç
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
42Cevap
Alevi sünni konusuna girmicem çünkü benim için insan insandır ve birçok alevi arkadaşım da var çok da severim kendilerini. Benim diyeceğim şu ki hiç kimse için aileni karşına almaya değmez ailen herkesten daha değerli. Sevgili bulunur eş bulunur dost bulunur ama aile bulunmaz. İnsan ailesiz sahipsiz kaldı mı hayat çok zor oluyor ve gerçekten de o evlilikten bir hayır çıkmaz. Düşünsene düğününde ailen yok, hamileliğinde ailen Yok, çocuğun doğduğunda ailen yok. Kocan sana kötülük etse veya kocanın ailesi kötülük etse arkanda duracak bir ailen yok. İlerde sen de çocuk sahibi olacaksın biraz empati yaparsan belki aileni anlayabilirsin. Zaman her şeyin ilacıdır belki yeniden seversin yeniden yuva kırarsın ve daha mutlu olursun. Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Ben kendi görüşlerimi bildirdim karar senin ne yapmak istiyorsan onu yap. İyi günler
20 Yorumla
+1 yılAileni karşına almak? Ne için? Ailen sevgilini tanıyor mu? Karakterini mi begenmediler? Çok aykırı marjinal bir tip mi? Yani küpeli uzun Saçlı Türk örf adet gelenek göreneklerine çok ters bir tip mi? Alkol uyuşturucu mu kullanıyor? İşsiz mi? İş bulabilecek bir zanaati mi yok? Aile yapısı çok mu bozuk? Bunlardan biri mevcut ise aileni dinlemelisin. Eğer yoksa yazdıklarımı iyi oku ve beni dinle. Biz Aleviler bu ülkenin zencisiyiz. Büyük kismimiz etnik Türk de olsak, bu halk nezdinde Suriyeli Afgan Somalili mültecilerden dahi daha değersiz romanların bir tık üstünde bir sosyal tabakada bulunmaktayız. Devlet nezdinde ise en Alt tabakadayı. Evlenince kütüğün bizim köylerden birine taşınacak. Çocuğuna dahi Kızılbaşın tohumu diye küfür edecekler. Ne güzel Sünni doğmuşsun. Kıymetini bil. Yorumlardan da anlayacağınız üzere bu bedevi zihniyetin olduğu yerde Alevi olmak çok zordur.
00 Yorumla
+1 yılAileni ikna etmeyi denersin sen edemezsen erkek arkadaşın kendini kanıtlamaya çalışır baktın yine onay vermiyorlar kaçmak yerine ailene net olarak "siz onay vermesenizde ben kendi kararımı verdim gönlünüz olsun istedim ama madem yok, ben kendim yaşamak istiyorum evlenicem ve karışmanıza izin vermiyorum" diyebilirsin. Sonuçta evlenmek için kendinde sorumluluk görüyorsan kendi kararlarını alabilecek güçte olman gerekli nikah için gün alırsınız yine ailene gelin diye davet edersin baktın gelmek istemiyorlar kendileri bilir ama kaçmanı tavsiye etmem ailene sırt çevirirsin en azından böyle kırılırlar ama gönüllerini yine alırsın mutlu olduğunu gösterirsin anlamalarını yine sağlarsınız beraber.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilemiz bizim göremediğimiz şeyleri anında görürler ve inan özellikle de bir anne kızının iyiliğini ister. Çevremde o kadar çok pişman olan kişi var ki ailesinin yapma dediği şeyi yaptığı için. Bence sen iyice düşün, duygularını bir kenara bırak mantığını kullan. Eğer sevgilinden de vazgeçemiyorsan aileni kesin suretle ikna etmeye çalış. Ama cidden pişman olacağın bir karar alma sonuçta bir kültür çatışmasından bahsediyoruz, evlilik ve sevgililik bambaşka şeyler. Sen onun sadece sevgilin olduğu tarafı tanıyorsun, eşin olduğu tarafı değil. Dediğim iki düşün bir adım at. Umarım en hayırlısı olur senin için 🌸
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇocukla bir buçuk yıldır beraber kişisiniz bence çocuğu tanımak için kısa bir süre bu çocuğun alevi olmasına lafım yok sadece bence evlenmek için biraz daha birbirinizi tanımanız gerekiyor ailen bence çocuğu tam tanımıyorsun diye de karşı çıkmış olabilirler en iyisi ailene karsina alıp düzgün bir şekilde ön yargili olmalarını şöyle ve birbirinizi yeni tanimaya başladığınızı şöyle her aile çocuklarının mutluluğunu ister hem aileni hem kendini dinle ve lütfen kızgınken karar verme mutluyken de söz verme
00 Yorumla
+1 yılEğer maddi olarak kendinizi güvence altına alabiliyorsanız ve kendinizden eminseniz, aileni karşına alabilirsin.
Hem hangi yılda yaşıyoruz? Dini, mezhepi, ırkı ne olursa olsun birbirini seven iki insan kavuşmalı. Her şeyden önce bir insanın dini, insanlık olmalı.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılYaratılış gayesi her insanda aynıdır.. dinler ise politik bir eylemin gereği..
mezhep ise kuran da dahi geçmezken.. okudum zannedip böyle bilinçsizce davranmaya devam ederler..
alevi diye bir şey yok , Hanife diye bir şey de yok.. hepsi tarihsel kalıplaşmanın getirdiği bir olağın durum... bunda. 300 yıl önce alfb bilen yoktu..
neyi neye göre yargılıyor insanlar henüz anlamış değilim..!14 Yorumla- +1 yıl
Sana göre yok diğer insanlara göre vsr
- +1 yıl
@AhmetKaya62 herkese bir çok düşüncede saygın sonsuz.. fakat bilmediği ama bildiğini düşündüğü şu mezhep olayını anlayamamış kafaları anlamıyorum bende
- +1 yıl
Mezhep olayı şundan ibaret birşey okursun 3-4 kişi okur herkes farklı anlar o hesap
- +1 yıl
@AhmetKaya62 okumak var evet bir de okumak var.. yani tarihin aktardığı kaynaklar..
1 kişi bir şey söyler. 50 kişi o kişiden duyduğu için evet doğrudur der..
fakat sonra 1 kişi çıkar hayır yanlış biliyorsunuz desede 50 kişi çoğunluk kulaktan duyma bilgisiyle o doğru söyleyen bir kişiyi yanlışlar..
bu düzen Malesef böyle
+1 yılsevgilinle aranda olan bağa bağlı. ondan vazgeçmek ister misin, ya da o senden. eğer mutlu olacağını düşünüyorsanız. aileni karşına al derim. tabi ilk önce ikna et. baktın olmuyor ama siz ayrılmak istemiyorsunuz o zaman devamini düşün. ama sana önerim bir 2 sene daha sevgili kalın. ilerdr ne olur bilemezsiniz
00 YorumlaYa bazen aile karşıya alınmalı. Barfi filminde oğlan sağır diye ailesi istemiyordu ama sonra kız baya pişman oluyordu. İzlediğim en güzel romantik komedi / dram filmiydi öneririm. Erkek arkadaşın Alevi diye değil ama gerçekten ona güveniyor, inanıyor, o olmazsa başkası olmaz diye düşünüyorsan aşkın gücünü göster tatlım :b
00 Yorumla
+1 yılMerhaba
İki senaryo var eğer dindar iseniz mutlaka din alanında yetkili biri ile konuşun. Sonuçta ana, baba hakkı ve mezhep çatışması din ve allah için önemli bir konu. Ama dindar değilseniz şartlar uygunsa ve gercekten seviyorsanız kaçın derim. Sonuçta aşk bazen insanın kapısını bir kere çalıyor. Zorda olsa karar sizin. Şunu da unutmayın: her tercih bir vazgeçişdir.04 Yorumla- +1 yıl
Kim bu din alanında yetkili islami isidle yüzde 90 aynı anlayan imamlar müftüler mi
- +1 yıl
@AhmetKaya62 yani evet. imam olur, ilahiyatçı olur. Kuran ve hadislerin kendisinden bakabilir keza youtubede bu konulara değinin hocalar oluyor.
- +1 yıl
Bu dediğin hocaların alayı islami isidle terör orgutleriyle aynı anlıyor hocaya gitseler hocanın diyeceği şu dinimizde onların öldürülmesi lazım mum söndü yapıyorlar aliye tapip allaha şirk koşuyorlar cunub geziyorlar bilmem ne
- +1 yıl
@AhmetKaya62 benim bu konular hakkında fikrim farklı biraz o yüzden pek yorum yapmak istemem ama zaten biri koyu alevi diğeri koyu sünni ise evlenmesinler zaten anlaşamazlar ama ikiside ılıman ise pek problem yok diyebilirim.
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBatıl inançlarla kulaktan dolma bilgilerle Aleviler şöyle Sünniler böyle 🆚 diyerek ayrıştıran onlarla hiç komşuluk arkadaşlık yapmadığı halde olumsuz eleştiren Sevenlerin ayırılmasına aracılık edenlere Yobaz denir kim olursa olsun
41 Yorumla- +1 yıl
Yobazlar eksilemiş şaşırdık mı hayır tabikide her yerde varlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAileni kesinlikle karşına alma derim. Onların yaşanmışlıklarına hayat tecrubelerine saygın olsun en azından. Burada yazan sevgi sadakat hikayelerine itibar etme, çok pişman olursun bir büyük tavsiyesi. Bu alevi kardeşlerimiz kötü demek değil , sadece farklılıklarımız var.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDini uygulalamarı doğru mudur yanlışmıdır bilmem dinlerinden banane de, şu ana kadar tanıştığım alevlerin hepsi iyi insandı.
Aleviler iyi insanlardır, tersini söyliyen onlardan kötülük görmüş biride duymadım. Annenin nedediğini boşver. Seviyorsan evlen.00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya? Allaha inansın insan olsun yeter bence. Aleviler de müslüman ayrıca. Bence annenle konuş bunu iyice. İyi kalpli vicdanlı olduğunu anlat. En önemlisi bu olmalı bence evlilik kriterinde. Ne müslümanlar gördük yoksa hırsız yolsuz..
10 Yorumla
+1 yılEğer 18 yaşından büyük bir bireysen neden bu kadar kişisel bir konuda aileni dinliyorsun ki? Sonuçta evlenecek olan kişi sensin eşini tanıyan onun ne kadar iyi biri oldiğunu bilen kişi sensin karar tamamen senin kararın
00 Yorumla
+1 yılSayısız arkadaşım oldu aleviside sünniside bu tip konulara nerden ve nasıl giriyorsunuz bilmem ama uç boyutta sapkınlık barındırmayan her düşünceye saygı duymak lazım. Sonuçta bir din değildir alevilik başka dinden birini bile almak gayet uygunken buna karşı çıkan zihniyetleri anlamak zor. Ailenin bir şekilde rızasını al ikna etmeye çalış ve karşına alma derim bir yabancı için ilerde çok pişman olursun.
10 Yorumla
+1 yılAnneni tanıyosan başından böyle olacağını biliyodun demektir başlamasaydın ilişkiye. Kocaya kaçmak nedir kaçıncı yüzyıldayız ya ailesizlik, sahipsiz kalmak çok kolay geliyor galiba size
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkaçarsan nolacak? ne kadar iyi tanıyosun onu? ailesi hakkında ne biliyosun? sünni düşmanılarsa napacaksın? evden de kaçtın ailen de yok artık, bunun rahatlığıyla ya seni ezerlerse?
40 Yorumla
+1 yılAh bırakın dinin farklı olmasını mezhepler bile çatışıyor gerçi bu hep olmuş umarım ilerde bu tarz şeyler görmez duymaz ve okumayız
21 Yorumla- +1 yıl
Bu ana kadar böyle geldi bundan sonrada böyle gidecek maalesef
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçmalama
Annen haklı alevi bir erkek çok yakın bir arkadaşımın canını yaktı evlenelim dedi ailesiyle tanisti ilk kızın ailesi karşı çıktı kızdan borç para aldı sonrasında evlenicem seninle dedi kızla birlikte oldu ve şu an ortada yok23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@AhmetKaya62 Türküm ulan Türkten başkada dostum yok hayırdır battı mi
Cevap sahibi+1 yıl@AhmetKaya62 git lan
Cevap sahibi+1 yıl@AhmetKaya62 Araplar vurdu bu milleti kaç kere sırtından unutma
+1 yılBenim bi tanıdık var bayan ergoterapist ve alevi.. ona da sevgilisi Sünni ol yoksa olmaz demiş bitirmişler.. sen onla bi konus istersen sevgilileri değiş tokuş yapın 😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Sonradan sünni olunuyormu ki
- +1 yıl
Yok herhalde bilmiyorum yani de onda kız zaten ikimiz de muslumaniz diyordu ama Sünni olan çocuk kabul etmiyordu
+1 yılEğer dinine bağlı bir insansan fazla fikir ayrılığı yaşarsın. Ailene gelince hayat senin kimsenin yönlendirmesiyle hareket etme
10 YorumlaBana göre bu şekilde ayırmak saçma ama ailen sonuçta artık böyle bir şey yapıyorsa inatlarini kirman zor
11 Yorumla- +1 yıl
İnat olarak götmemek lazım
Anne baba evlatlarının kötü olmasını istemez
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAlevi aileler sünni gelinleri el üstünde tutarlar, seni sünnisin diye asla rencide etmezler. Ama mezhep ayrılığı konusunda aileler arasında çok sorun çıkıyor malesef. Seviyorsanız sonunu düşünmeyin dünya ya bir defa geliyoruz çünkü.
00 Yorumla Herkesin dini kendinedir bence pek takılmamak lazım
20 Yorumlaevlendikten sonra sorun çıkar. onların dini düşünceleri oldukça farklı
20 Yorumla
+1 yılTipis tipis geri donersin seneler sonra. Anne baba rizasi olmayan evlilik yurumez.
20 Yorumla
+1 yılBen ailesinin karşı çıkıp da mutlu olan kimseyi görmedim
22 Yorumla- +1 yıl
@BenCansuuu ya beni unutmaa
- +1 yıl
@bballbusting10 Ya oğlum sen her yere çıkma
+1 yılAlevi olunca ne oluyormus bir sor bakalim alevilerle ilgili ne biliyormuş hayatında hiç alevî insan tanımış mi sağdan soldan duyduğu dedikodularla yargilayamaz kimseyi cahil annen
50 YorumlaDoğulular ve Aleviler olarak ülkeyi terk edelim en iyisi nedir bu önyargı😂
10 Yorumla
+1 yılSeviyorsan aileni yumuşatmaya çalış ailen ile sevdiğin adamın arasında kalmak cok kötü bişey.
10 Yorumla
+1 yılAlevi diye karşı çıkmak çok yanlış önce insan mı kültür seviyesi ne ona bakmak lazım
00 YorumlaSeviyorsan ben karsima alirdim sevgiyi hakedecek insan kolay cikmiyo insanin karsisina.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. karşına almalısın ama konuşmak ikna etmek için :))
önce bi oluruna bak arayı bul..00 Yorumla
+1 yılaile her şeydir ama arkada duran aile her şeydir.
seviyorsan umrunda olmasın00 YorumlaAlevinin hiç kötüsünü görmedim biliyor musun?
Kalbin ne diyorsa onu yap 💜00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAleviler çoğu Rus sevgisi taşıyor kalbinde, komünistlik din karsitliği herşey var.
O bir kere Türk bile değil, Alevi Şii demektir yani İran kökenli birşey Türkiye'deki gerçek orijinal Aleviler İran kökenlidir , sizin ki özünde alevi olsa yine iyi maalesef Türkiye'dekiler çoğu Ermeni kökenli veya yezidiler, gizlenmek için aleviyim diyorlar kendine hiç uygun değil. Onlar din düşmanı
Bakın mesela Kılıçdaroğlu'nun annesi Ermeni ama aleviyim diyor 🙄01 Yorumla- +1 yıl
Türklük soy Sünni Alevi İse inanç belirtmek için söylenir. Hritiyanda olabilirsin bu Türklügünü etkilemez.
+1 yılKendi hayatın onlar yaşamıycak o hayatı al bence seviyorsan anlaşıyorsanız zamanla onlarda alışır
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. İşi gücü yerindeyse ve seviyorsan kimsenin ne dediğine bakma
00 Yorumla
+1 yılBurda ailenin de ne dediğinden cok, inandığın din ne diyor ona bakarsan iyi olur. Ha inancına göre sakınca yoktur, aileni ikna edeceksin bir sekilde, kacmak bilmiyorum ama en son dayanamıyorum falan dersen o zaman düsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNamaz kılmıyorlar oruç tutmuyorlar camiye girmiyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
sünnilerinde alnı secdeden kalkmıyor dimi. 70bin camiye kaç kişi geliyor bir bak.
Cevap sahibi+1 yıl@Hidrofobik muhalefet etmeye gerek yok benimde ilişkim bu yüzden bitti direndim ama olmadı asla camiye girmem diyor biz giren insanlarız
- +1 yıl
Ben de onu diyorum. Hepinizin maşallahı var. Camiler ağzına kadar dolu. Sabah namazı vakti namaz kılmaya kalkanların yaktiklari Lambalarla şehir Işıl ışıl oluyor.. iyi Yapmışsın ayrılmakla müslüman bir Kadın yalnızca muslumanla evlenebilir. Erkek olsaydın en azından hristiyan ve Yahudilerle de evlenebilirdin. Ama erkek değilsin. O da senin şansizligin.
+1 yılNe zaman yıkılacak bu kirli zihniyet çok merak ediyorum
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ailen seni bakmış büyütmüş bence karşına alma derim.
00 Yorumla
+1 yılevet o tür takıntıları olanlar olabiliyor. Sıkıntılı durum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBu tür bağnaz düşüncelerin hala var olması beni rahatsız ediyor. Bu zor bir karar.
00 Yorumla
+1 yılBence kaçma çünkü şu an onu çok iyi tanıyormişsun gibi geliyordur ama aslında kimseyi en iyi şekilde tanıyamayız.
00 Yorumla
+1 yılbenimde ailem mezhep ayrımı yapıyo ve sevgilim alevi:/
bence ailenle tanıt yinede istemezlerse kendin istediğini belirt00 Yorumlaben öyle düşünmüyorum reşit olduktan sonra istediğini yapabilrsin ki ailenin , erkeğindini inancından dolayı böyle davranmas saçma
00 YorumlaKaçmalısın iyi bir insansa eğer beraber kaçın sevginiz mezhep ayrımı yapmadan devam etsin
Ailenle aran iyi olur daha sonra00 Yorumla
+1 yılBence aile sözü inden çıkma mesela benim abim vardı kız onu parası için kandırıyordu abiminde işi çok iyiydi fabrikada müdürdü ama ailem anladı ayırdı
00 Yorumla
+1 yılerkekle 3 gun yataktan cikma 4 gun kabul edecek misin? oyle dusun... alevi kurt sunni safi senin tercihin. ama tercih edersen senin tercihin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhala şöyle şeyler var ya deliriyorum.. annene de ki aleviler sana naptı
20 YorumlaAlevilerin nesi varmış?
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye Aleviler insan değil mi, Sünnilerden kat ne kat iyiyiz herkes önce kendine baksın👌
30 Yorumla
+1 yılailenı karşına al bı bıtmedı yobazlar bro xd
30 Yorumla@gnl_1998 herkeste ne bu alevi ön yargısı ya
11 Yorumla
+1 yılAl bence mezhep farklı ise ne olur ki
10 YorumlaDin dil ırk ayrımı yapmak ne kadar doğru
00 Yorumla
+1 yılAilenizi dinleyin.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Aile her zaman lazım.
00 Yorumla- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Ailem, erkek arkadaşım Alevi diye evlenmemize izin vermiyor. Ailemi karşıma almalı mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler