Güncellemeler
+1 yıl
biz ailemize söyledik benim babam çok ve aşırı derecede çok karşı çıktı 1 ay konuşmadı her şeyin eksiksiz diye sen nasıl böyle bir şey yaptın çok konuştu haftalardır suçluluk duygusu hissettirdi sanki başka bir şey yaptım onun da babası dövdü arabasını kartına kadar her şeyi elinden aldı ama benden vazgeçmedi dahada gizli konuşuyoruz şuanda hemen gel gidelim diyor bir yerde sakin yaşam süreriz diyor ama okulum bitmedi ve ben bu okul konusunda ailemi hüsrana uğratamam ne desem olmuyor napmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Okul konusunda uğratamamın sebebi eğitim konusunda babam oldukça iyi bir baba oldu ilk yurt dışı deneyimim 8 yaşında Almanya yaz okulunda kalmak oldu özel okullar özel öğretmenler bunları demiyorum bile benim ve kardeşim üzerindeki emekleri oldukça fazla ingilizcem güzel olsun diye 2 sene boyunca annemle ingilterede kaldık 12 yaşımdaydım ve sahip olduğum her şey babamın sayesinde ona çok şey borçluyum her yaz almanca kursu için yurt dışına gönderdi ek şeylerde bulundu onun sayesinde 4 dilim oldu
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bizde internetten burdan tanıştık. Üzerinde bir dakika düşünülmedi. Bu bizim kararımız. Sizde öyle yapın
Ailenin tepkisi tam olarak ne oldu
Kız ailemin değil. Benim
Mecbur yalan söyleyeceksiniz anneler bence bı yolunu bulur yardımcı olurlar size
Onlarda eşlerinin nasıl bişey olduklarını biliyor bizi destekliyorlar ama onlatında elinden. Gelen bir şey yok maalesef
Ya okulda tanıştık falan dersiniz bence
Aynen ben Üniversitesi de tanıştık derim oda aynısını desin inşallah kabul eder yalan söylemeyi
İnşallah kabul eder 😂
İnternet değil farklı bı hikaye buldur ama basit olsun ki herseye bı cevaap hazır olsun
Oğlumun peşini bırakmak için ne kadar istiyorsun söyle... 300 bin , 400 bin kaç TL
Benimde başıma geldi bu durum 🥺
Sonra ne yaptın
Durum çok karışık bizde bşrçok şey oldu ama evlenmeye bir türlü razı olmadılar hala ikimizde bekarız.
Sen nasıl onun yanına gittin ailen nasıl izin verdi
Lisedeydim okul gezisi oluyor diyordum bazen ama çogunlukla günü birlik oluyordu dışarıda kızlarla piknik yapıcamdiyordum ama uçaga saat 11 de binip akşam 7-8 gibi evde oluyordum annem biliyordu onuda tanıdığı ve sevdiği için izin verirdi annem baskıcı veya sıkı bir kadın değildir her şeye izin verir senin hayatın der benim sadece sana doğru yolu söylmem gerekir der 2 sene böyle geçti o geldi gitti çoğunlukla aramızda 2 yaş var o benden önce 18 e girdiğinde daha kolay oldu sıklıkla o gelip gitti şu an üni 2 deyim liseden daha kolay istediğim zaman giderim hatta kalırım ya da 1 ay gelmem şu an daha basit babamda özgür bir adamdır gez eğlen der ama internetten arkadaşlık etmeye hele sevgili cidden çok kızacagı ve onaylamayacağı bir şeydir her zamanda hatırlatmasını yapar
İnternetten deilde uzak sehir olduğu icin istemeyebilir peki siz beraber kaldınız mı hic yani bas basa uyudunuz mu
Tam yaz dizisi kıvamında
Yalan soyleyin
Gerçeği soylemeyin
Nete güven olmaz