Sevgilimle internetten tanıştık bunun için ailemiz evlenmemize karşı çıkacak ne yapmalıyız?

Biz 4 senedir sevgiliyiz interntten tanıştık o İstanbul'da ben antalyada uzak mesafe ilişkisi ama her zaman buluşurduk işten fırsatı oldugu zaman o gelir beraber vakit geçirirdik ya da ben giderdim ayda bi kere olurdu bir kaç kere gezilere ya da campa gittiğimiz oldu.
birbirimizi çok seviyoruz evlenmek istiyoruz ama onun babası çok sert kuralları olan biri kendine uygun gelini adayı ister ben uyarım yinede sıkıntı olmaz.
sevdiğim adamla oldugum sürece bi kulubede yaşasak yeter bana

babası yüzünden çok baskı görüyor ve bunalıyor bütün şirketi fabrikayı bırakıp gitmek istiyor babasına bağlı olmamak için bende bunu destekledim
evlendikten sonra yapalım dedim eğer Babasını terk etmiş bir şekilde gelirse benim babamın gözünde iyi bir izlenim bırakmaz

benimle evlenmene izin vermesse ne olucak napıcaz dediğimde o zaman oğlunu kaybeder dedi
baba oğul arasına girmiş olucakmıyım? burada kendimi çok kötü hissediyorum:(

çözüm bulamıyorum benim babam ve onun babası internetten tanıştık diye çok sorun çıkartacak eminiz her zaman bize derler sakın ha istemiyoruz
diye bizde tamam deriz ama aslında öyle Değildir
Annelerimiz biliyor onlarda sıkıntı yok hatta tanışıyorlar
Ama bizim halimiz ne olacak acaba babalarımıza evlenene kadar tanışma hikayesini yalan mı anlatsak sadece mutlu huzurlu bi aile için?
Güncellemeler
+1 yıl
biz ailemize söyledik benim babam çok ve aşırı derecede çok karşı çıktı 1 ay konuşmadı her şeyin eksiksiz diye sen nasıl böyle bir şey yaptın çok konuştu haftalardır suçluluk duygusu hissettirdi sanki başka bir şey yaptım onun da babası dövdü arabasını kartına kadar her şeyi elinden aldı ama benden vazgeçmedi dahada gizli konuşuyoruz şuanda hemen gel gidelim diyor bir yerde sakin yaşam süreriz diyor ama okulum bitmedi ve ben bu okul konusunda ailemi hüsrana uğratamam ne desem olmuyor napmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Okul konusunda uğratamamın sebebi eğitim konusunda babam oldukça iyi bir baba oldu ilk yurt dışı deneyimim 8 yaşında Almanya yaz okulunda kalmak oldu özel okullar özel öğretmenler bunları demiyorum bile benim ve kardeşim üzerindeki emekleri oldukça fazla ingilizcem güzel olsun diye 2 sene boyunca annemle ingilterede kaldık 12 yaşımdaydım ve sahip olduğum her şey babamın sayesinde ona çok şey borçluyum her yaz almanca kursu için yurt dışına gönderdi ek şeylerde bulundu onun sayesinde 4 dilim oldu
Sevgilimle internetten tanıştık bunun için ailemiz evlenmemize karşı çıkacak ne yapmalıyız?