Kızımi 13 yaşında bıraktım gittim şimdi büyüdü ve beni hep utandriyor cebimdeki parayı bile harxatmiyor çok utanıyorum?

Kızımi 13 yaşında bıraktım bir başkası için fakat bu zaman içerisinde kızım sürekli olarak birilerini vurup uyusturucuyadusmus ben ise ask peşindeydim ve kizim buyudu gun geldi devran dondu kizim bana hep uzak kaldi hep uzuluyorum yaptigim hatalar keske boyle olmasaydi benim yuzumden kizim cezaevine girdi butun suclari üzerine aldi simdi ise bana uzak onu cooooook sevi-yorum Kızım 23 yaşında evine gittim sigara aldım sigarayı bile kabil etmedi veya nezaman eve bisey almak istesem benim almami istemiyor hep kendisi diyor soyle eve ne istiyorsun ne ihtiyacınız var die benim cebimden 1 kurus harxatmiyor evine gittiğim zaman kızım direk diyor ne yemek istiyorsunuz bütün sofrayı veya sipariş parasını kendi veriyor ve sigaralarımı kendi aliyor ama cok cabik kusuyor bugün ise kocamla geldim o ise sustu neden böyle yapıyor nie ben pismanim
Kızımi 13 yaşında bıraktım gittim şimdi büyüdü ve beni hep utandriyor cebimdeki parayı bile harxatmiyor çok utanıyorum?