Sürekli ama sürekli izmirli zaten ne beklersin, tipik izmirli gibi laflara maruz kalıyorum. Çok merak ediyorum bu izmirle alıp veremedikleri ne? Bugün sabrım taştı artık. Bu cahiller deli ediyorlar🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Bir iş insanı olarak kendi fikrimi söyleyim İzmirde çok müşterimiz var çoğu İzmir vatandaşı kendini Türkiyenin geri kalanından farklı görüyor anladığım kadarıyla hepsi değil ama çoğu herşeyi bilen her konuda fikri olan en çok bilen kişiler orada yaşayanlar zannediyorlar ve ister istemez diğer vatandaşlara yansıtıp tepkilerini alıyorlar ama şunu diyebilirim okumuş ve hayatın yaşamanın farkına varmış İzmirliler pek öyle değil kankam ha ben İzmirden memnunum ekmek yiyorum ekmek paramı kazandığım çevredede anlattığıma benzer tipler yok mutluyum yani :) Problem yok
Bende izmirliyim.. İzmir de kendini aydın bir insan olarak gören o kadar çok cahil insan var ki.. bundan dolayı demiş olabilirler..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsanları yaşadığı şehire veya memleketine göre yargılamak cahillikten başka bir şey değil. Anadolunun köylerinde eşeklere bile hallenen dedeler var, biz her Anadolu insanına sapık diyor muyuz?
Demiyoruz tabiki.. tr nin her ilinde cahil var zaten ama ben izmirde kendini aydın gören kesime söyledim.. o cahil kesimden dolayı bizler de kötü görülüyoruz işte