Tek bir cevap veriyorum kendi adıma. Evet ağüsşsşsşsğşslsl Yüce tanrı şahit altın havuzunda yüzücem, Prada çantalarımla kuzenlerime WhatsApp durumundan imalı cuma mesajlarıyla gönderme yapıcam. Her parmağıma ayrı bir oje sürüp çeyrekli çiğköfte yapıcam wiiiiii💃👠💄 Bana sormayın BİM milkaları ben Newyork aşiretine gidicem.
Aşirete gelin gitmek her Türk kızının hayali midir?
Aşiret geleneği yavaş yavaş bitiyor. Cumhuriyetin ilk yıllarında Türk aşiretleri, Kürt aşiretlerden 40 kat daha fazlaydı. Bu gelenek sadece Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde devam ettiriliyor artık. Ayrıca her aşiret zengin değildir, genelde olarak bölgede seçkin insanlar daha çok aşiret sahipleridir ve emin ol çok sıkı kuralları vardır. Özgürlüğüne düşkün biriysen hiç hayalini kurma. :D
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Newyork aşiretini duymadın 😎 ahhh ne diyebilirim ki. Kayın pederim nike şalvarla geziyor wışş lele💅💃
Hayir tabiki. en fazla şakasi yapilabilir. evlendigin ilk gece carsaf almaya gelip ustune kuma getirtip seni carsafa sokup kocandan habersiz kiyafet degisemedigin bi hayat. Yok arkadaslar sgaolun
En İyi Cevaplar