Yurt dışı tatiline çıkmak istiyorum ancak birkaç ay daha beklemem lazım. Git gide hayal oluyor.

Yurt dışı tatiline çıkmak istiyorum ancak birkaç ay daha beklemem lazım. Git gide hayal oluyor.

Evet maalesef hayal oldu. ayni ülke o kadar kötü durumda ki bırakın zaten yurt dışını yurt içi tatilleri bile sorun olabiliyor maalesef. bu yüzden de artık yaşı küçük genç kişilerin tatil yapma şansı biraz azaldı yani dolar kuru yüzünden daha çok. bu yüzden de iyice para biriktirip gitmeleri gerekiyor ama o zaman da çok zaman geçer yani gençken yaşamak güzeldir bazen bu yüzden de ben hayal olduğunu düşünüyorum ama bir gün Amerika ülkesine gitmek isterdim
Ben daha ilçe dışına çıkamadım sen yurt dışı diyorsun. Bu zamana kadar sadece 1 ya da 2 kere başka şehirlere gittim o da okul sayesinde oldu. İl merkezine de genellikle sınav ve hastane için gittim.
Şehir dışına çıkmak bile hayalken yurt dışı ütopik bir hayal oldu artık. Umarım bu düzen değişir, biz ve bizden sonraki gençler doya doya gezer, gençliklerinin tadını çıkartırlar.
Cevap
11Cevap
Dolar kuru sıkıntı. Tatil için döviz işi problem oluyor. Gezip tozmak için de orada dolar lazım.
Evet hayal bundan sonra bazı malum kisiler yüzünden. Umarım bu seçimde kemal dedem kazanır.
Maalesef Ampül insanların Umutlarını söndürdü. Kendileri ABD Chanel felan.
Niçin öyle düşünüyorsun ki, çıkmanın püflerini bilince zor olmuyor inan ki
Şu an benim için hayal.. Ama bunun için adımlar atıp hayallerimi gerçekleştirmek için çabalayacağım.. Ve inanıyorum. 🪄🧙♀️
Pahalı tabi ya gidip eğlenebilen arkadaşlara selam olsun
Türkler kendi ülkelerinde antalyaya bile tatile gidemezler.
Zorlaştı baya ama hala gidilebiliyor. Tanıdık, akraba vs. varsa zaten onlar da destek oluyor.
Şu an için evet bütçene uygun ülkelere bakabilirsin tabi bizden daha batık ekonomi hangisi ise.
Milyoner olmayanlar icin evet
Çıkamaması hayaldi gerçek oldu.
Siz tatile mi çıkıyordunuz🤧
Bir kaç ay beklersen bence çıkman daha zor olur😃
Hayal falan değil bir şekilde çıkacaz
Yurtiçi bile hayal şu an
hayal tabii ki
Hayır ırak ucuz
zaten hayaldi
Hayal tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?