kimisinin hayati da öyle iste..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
orada o parayı kazanan Burdada kazanır. Yurt dışında yaşayan biri olarak söylüyorum. Her iki ayda bir Ülke me geliyorum.Çalışan kafasını kullanan her yerde kazanır. Avrupa da Lüks araçlarla dirift atan Türklerin o araçların görgüsüzlüğün kazandıkları kirli paraları gayet iyi biliyoruz. Kimse boşuna nutuk atmasın avrupa şartları daha güzel diye. Eğer öyle düşünüyorsan buyur önce gelebilecek misin 2. si yaşa da gör ondan sonra Türkiyemiz hakkında yorum yap derim.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
14Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 707 cevap paylaştı. Parası olursa gelir yapar imkan meselesi
00 YorumlaAvrupa’dan yazıyorum, yalnız yaşıyorum ve ben 3 yıldan sonra 1 haftalığına İstanbul’a aileme ziyarete gidebildim. Herkesin burada da tuzu kuru değildir. tuzu kuru olanlar en milliyetçisidir ve vatana gelip paşalar gibi sofralar kurup eğlenceleri yaptıktan sonra Avrupa’ya geri döndüğünde pahalı olduğunu, gurbetçilere hep kazık atılıyor diye şikayet ederler
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
canım olarak görüyorum taylanda.. singapur.. filipinler endonezya euro ile daha ucuz dolarla bedava nerdeyse...üstelik Türkiyeden çok daha güzel ülkeler... ya da latin amerika ülkeleri... ben yutdışında yaşayacağım Türkiyeye çakma fransız kopyası sözde cumhuriyete geleceğim ya kafayı yemek lazım bunun millici olmakla alakası yok zaten çok milliyetçiyse ne işi var yurtdışında zaten... komik gurbetçiler... gerçi gurbetçiside ülkedeki insanlarımız gibi çakma...
00 Yorumla - +1 yıl
devlet onlara o imkanı sağlıyorsa gelip tatillerini yapabilirler ben yadırgamıyorum biz gidemiyoruz nasılsa
00 Yorumla Paraları ve iş gücü değerli yaşadıkları ülkede.
O açıdan bizim gibi az gelişmiş ülkeler onlar için fırsat00 Yorumla- +1 yıl
Biz de bugün bazı güney ülkelerine gitsek benzer şekilde tatil yaparız. Nice ülkede benzer şeyler var. Ne düşünüyorum? Boş.
03 Yorumla- +1 yıl
Hangi ülke? 😂
1 Papua Yeni Gine Kinası bile 4 TL
www.google.com/search - +1 yıl
Vardır vardır. Aksi halde Türkiye'de hiç kimse tatile çıkamıyor olurdu. Ama ne altında arabası eksik bu memleketin ne de tatili, keyfi, neşesi. Alım gücüne bağlı. En fakir ülkede bile sanki orayla alakası olmayan insanlar oluyor nasılsa.
- +1 yıl
@kafeinsiz biz zaten ancak kına yakariz 🤣
Adamlar ucuza hayat yaşıyor be. Bizde hizmet ediyoruz 🤨
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Anlamlar abimler hepsi yurt dışında bizde onlarla birlikte yapmış oluyoruz
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Ablam*
- +1 yıl
Tatili illaki otelde yaşamak kalmak zannetmeyin.
Büyük boy bir aile çadırı alarak da sahilde konaklayabilir, dışarıdan yer içebilirsiniz.00 Yorumla Paranın değeri diyelim
00 YorumlaOnların sucu ke siz olsaniz sizde yapmazmisiniz
00 Yorumla- +1 yıl
bizi bu hale düşürenlerin ayıbı
00 Yorumla Bir büyüğümüzün de dediği gibi coğrafya kader..
00 Yorumla- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Hallkımız böyle istedi.
00 Yorumla utanıyorum
00 Yorumla- +1 yıl
Ekonomı sıyorm
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Normal
00 Yorumla - +1 yıl
ne alaka
00 Yorumla Keşke diyorum keşke
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > İnsanların yurtdışından türkiye'ye gelip paşalar gibi tatil yapması hakkında görüşünüz nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi