Instagramda akrabalarını takup ediyor musunuz, bıktım akrabalardan 😂😂?

Resmen kısmetimi kapatıyorlar ve komik duruyor. Hepsi, hepsi ekli bir kaçının profili acik cok komik gönderiler paylaşıyorlar. Ben bakarken utanıyorum aslında takmam akrabadir severim hepsini ama komik duruyor. Profil resimleri de zaten komik. Iki üç akrabam patik, tülbent sayfası açıp istek atti, hepsini ayıp olmasın diye kabul ettim skajeisjdhfj arkadaşımdan çok akrabam var takup ettiklerimde yemin ederim. İki sene öncesi bir tane yengemi takipten çıkmıştım kadin anlamış ilayda ben seni takip ediyordum çıkmışım takipten nasil oldu bu diyip salak ayağına yattı 😂 Sülale de tek açık benim diğerleri kapalı hepsi kapalı. Utanmıyorum ama resmen kısmetim kapanıyor benim annem diğer akrabalarıma göre rahat o yüzden açık giyiniyorum ben, beni görüp beğenen, instagram dan istek atınca iki uc kisi bu yüzden soğumuş. Sevgili olmak isteseler olmam diye teklif etmemişler kulağıma geldi, evet etmeyecektim ama utandim. Az once bir tane daha yengemi çıkardım kadın cok iyi biri anlarsa ne dicem 😂 siz takup ediyor musunuz akrabaları? Napıcam ya bıktım artık yakın arkadaşım bile ee çık takipten kızım dedi skwhr
Instagramda akrabalarını takup ediyor musunuz, bıktım akrabalardan 😂😂?