Instagramda akrabalarımı durup dururken takipten çıkarsam, DETAYA BAKMADAN CEVAP YAZMAYIN?

SİZ NE YAPARDINIZ BU DURUMDA? Annem yeğenlerini çok fazla övüyor ve beni küçümsüyor. İşte onlar böyle böyle sen böyle değilsin vb iki senedir üniversite sınavına hazırlanıyorum derslerim kötü gidiyor annem tüm sülaleye benim için çalışmıyor tembel diyor oysa ki çok çalışıyorum gücüm buna yetiyor. Tek hysalim güzel bir bölümdü ama annem sen bu yolu seçtin diyor ve herkese beni sanki okuma gözü olmayan biri gibi anlatıyor. Dediğim gibi ek hayalim bgüzel bir üniversite olduğu için çok üzülüyorum. Kuzenlerimin bazıları da tepeden bakıyor bana farkındayım. Annemin onları övmesi aşırı sinirime dokunuyor o yüzden anne tarafı kuzenlerimi ve annemin kuzenlerini takipten çıkıcam bana tepeden bakmayanı bile normalde ayıp olsun diye çıkmıyordum suç annemde onlar bir şey demiyor diye ama sizce durup dururken çıkarmam takipten saçma mı olur? Sürekli bize geliyorlar

Instagramda akrabalarımı durup dururken takipten çıkarsam, DETAYA BAKMADAN CEVAP YAZMAYIN?