akraba terörü yemin ederim bir tane en yakın akrabama tahammül edemiyorum artık bi insan bu kadar mı saçma storyler atar salça olur yaaa 😀 silmek istiyorummmmm onu ama silemiyorum ayıp olacak diye şunu yaşamak istiyorum bakın 😂😂😂
Akrabalarım ekli de geçen 85 yaşındaki çocukluk doktorum aradı, sen ne romantikmişsin paylaşımlarını görüyorum diye 🤩 Teyzem ya çok tatlı bir insandır🤭🤭🤭
Instagrama çok nadir giriyorum evet ekliler ama sorun olmuyor aktif kullanırsam birgün silerim hepsini sjhds
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hayır hiçbirini eklemiyorum sorduklarında kullanmıyorım diyorum profilimde gizli ve profil fotomdan tanımasınalr diye kendi fotomu koymuyorum ismim de başka..
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
adımdan buluyorlar ya diğer akrabaların listesinden kullanmıyorum desem inanmazlar
eğlenceli komik sayfaları haber sayfalarını filan takip ediyorum 0 takipçim 80 küsür bu tip takip ettiğim sayfa var akrabalar arkadaşlar ve bu tip saçma paylaşım yapanlara tahammülüm yok
Ben takmıyorum ya silerim 😅 biri dedi beni silmişsin galiba diye 😅 çok paylaşım ya da boş paylaşım yapan babamın oğlu olsa silerim bu iki kriterden birine mi takıldın yoksa dedim 😂