Arkadaşlar birisiyle aramda bir olay olmuştu bende çok sinirlenerek onun attığı tehdit mesajına sen zamanı gelince görürsün demiştim bu kişi ile karşılıklı şikayetçi olmuştuk şimdi onun davası açılmış ben sanık durumundayım karşı taraf arayarakta tehdit ettiğimi söylemiş ama sadece öyle bir mesajım var başka bişey yapmadım öyle bir delilde yok. Bende bana attıklarını ibraz ettim ama olay 2018 de olmuştu o hat kapandı gitti her neyse öncesinde hiç suç işlemedim ve basit tehditten dolayı dava açılmış ve basit yargılama olacakmış duruşma olmadan sadece dilekçeyle. Çok ceza alır mıyım? Ya da ceza vermeme ihtimali var mı hakimin?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
İlk tehdit mesajını o attıysa dilekçende tahrik edildiğini dile getirirsen sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Avukat adayı olarak nacizane fikrimdir
Ben numaranın bana ait olduğunu fakat onu arayıp tehdit ettiğimi kabul etmedim çünkü öyle bişey yok sadece adli sicilimde hiç bir şey yok ondan hakim göz önünde bulundurur mu onu bilemiyorum
Mesaj kayıtlarını arkadaşının numarası görünür bir biçimde ibraz ettin mi
Ayrıca 2018 den bu yana geçen zamanda fiili bir saldırı vs yaşanmadıysa bu da göz önünde bulundurulur. Yani bir şey çıkmaz
2018 de ifade alınırken de sunmuştum o çıktıkların aynısı tekrar verdim yani ne olur bilemiyorum para cezası da olsa çok fazla olur mu
Sanık olsan sende kendini savun bir sey olmaz korkma
Takipsizlik çıkar muhtemelen hakkınızda, en fazla alacağın da ufak bir meblağ para cezası
Ben karşı tarafa öldürecepim tarzında tehdit edici bir şey demedim sadece görüşecez senle demiştim o da sinirle 2018 yılında daha sonrasında nerde yaşıyor onu bilmiyorum o kadar geçti aradan çünkü
Sıkıntı olmaz. 3 yıldır bir şey yok şimdi de olmaz. Basit bir olay düşünmene değmez, ceza almazsın korkma
Teşekkür ederim yorumun için böyle adli şeyler olunca insan korkuyor
İlk kez başına geliyor sanırım? Normal tabiki adliyelerin yüzü soğuk gelir insana haklısın. Ama dediğim gibi bundan bir şey çıkmaz erteleme ve takipsizlik tarzı bir karar gelir. Bir netice olmaz yani merak etmeyin
Evet yani daha öncesinde böyle ceza falan almadım, savcı davayı açmış basit tehditten dolayı ama 3 sene sonra açmayı akıl etmiş, sadece dediğim gibi zamanı gelince görüşürüz demiştim tehditte bu yani diğer suçlamayı kabul etmiyorum ortada bişey yok ne bileyim tedirgin oldum inşallah dediğiniz gibi olur
Sıkıntı olmaz. Muhtemelen ancak işleme girmiştir. Çok mühim bir olay olmadığı için zaman olmuştur. Bir süre daha koymasa zaten zaman aşımı yerdi. İfadeyi düzgünce ver, zaten direkt takipsizlik çıkar. İçini ferah tut hiç bir şey olmaz
Çok teşekkürler ☺️ inşallah hayırlısı olur 🙏
Rica ederim inşallah 😌 Gönlünü ferah tut gerisi halledilir 🙏🏽
İnşallah ☺️☺️
Dilekçeye kendini doğru ifade etmezsen alabilirsin ki dosyaya sanık olarak geçmişsin
Neden duruşma yapılmadan böyle bir şey oluyor hem 2018 de yaşandı bu olay 3 sene içinde yeni açılıyor ve ben kimseye bişey yapmadım
Sizi uzlaşmaya çağırdılar mı bu süreçte tebligat geldi mi
2018 de gelmiş ama tebligat bana hiç ulaşmadı sadece telefonda konuştuk biz size döncez dedi uzlaştırmacı öyle geçti gitti şimdi öyle dava açılmış o da basit yargılamayla olacakmış dilekçe savunma gibi bişeymiş işte ben o mesajı yazdım ama telefon açarak tehdit etmedim ona dair hiç bir delil yok
Uzlaşsaydınız kapanırdı muhtemelen uzlaştırma mı karşı tarafı arayınca müşteki kabul etmedi uzlaşmayı bunlar bir süreç sonra iddianame yazılmış hakimde kabul etmiştir. Adli para cezası alabilirsin
Biraz canım sıkıldı ondan böyle rahatsız ettim kusura bakmayın sonuçta öldürcem tarzında bişey demedim sadece o sinirler görüşecez seninle demiştim bende müşteki sanık durumdaydım ama şikayetimi sırf uğraşmamak için vazgeçtim bakalım hayırlısı
Canını sıkma herkesin başına gelebilir
Teşekkür ediyorum yorumların için umarım hayırlısı olur
Ne kadar para cezası aldin?
Ceza falan almazsın merak etme.
Merhaba bende ifademde tahrik edildiğimi söyledim ama karşı taraftan özür dilediğimi , pişman olduğumu belirttim sizce benimde basit yargılama usulü olur mu? Bir de ne kadar para cezası verilir?
Ceza alirsun 6 ay gibi oda paraya cevrilir
Uyarı alırsın