Ceza alır mıyım?

2022 senesinde bi kız bana instagram üzerinden takıntılı bir şekilde yazıyodu bi ilişkim olduğu için reddediyodum kızla yolda karşılaştık kız beni evime kadar takip etti binama girdi benim isteğim olmadan kızı kovdum kız o günden sonra bana daha çok takıntılı hale geldim kız arkadaşıma söyledim sevgilimse kıza yazdı aralarında mesaj yoluyla bi tartışma geçti kız daha çok saplantılı hale geldi üstüne 2 3 sefer daha rededince kız karakola gidip beni taciz etti tarzi şeyler söyleyip beni şikayet etmiş konu öyle bi yere geldi ki kızın annesi kızından test bile istedi tabi o süreçte mahkeme kararıyla tutuklu yargılandım suçsuz olmama rağmen 27 gün sürdü kızın testinde bişi çıkmadı çünki olmayan bişey kız bunun üstüne yalancı şahitler bulup olayla alakası olmayan kişileri bile karıştırmış şu an reşitim ve martta mahkememiz var. Ne olucağı konusunda endişeliyim sizce ne olur avukatım net bişi söyliyemem diyo fakat ortada öyle bişi olmadığı için kızın elle tutulur bi delili yok dediği her şey sözde kız arkadaşımıda tehdit ve şantajdan şikayet etmis aralarında geçen tartışma yüzünden
Ceza alır mıyım?