Kocam beni aldattı boşanma davası açtım kız beni bile bile kocamla ilişki yaşadı yetmezmiş gibi kendi evime geldiğimde kocama niye geliyor? Diye mesajlar atmıs mesajlarını yakaladım kızı dövmek yerine okudugu okulun etrafına böyle bir sey yapmayı düşündüm ceza almaya razıyım ama sizce ne tür ve ne kadar ceza alırım
Evet.. uzun detaylı bir mesele başlıyorum.. Öncelikli kişinin rızası olmadan fotoğraf veya videolarını yayımlayamazsınız. Ancakkkk... şahıs sosyal medya hesaplarında herkese açık profil adı altında paylaşım yapıyor. Genel kitleye yüzlerce insanın görebileceği şekilde resimlerini paylaşıyorsa. Bu yasak değil. Herkese açık profilli bir şahıs video ve fotoğraflarının başkaları tarafından kullanılmasından dolayı hukuianlamda eli pek dolu olmuyor. Ancak size ulaşım kaldırmanızı istediği takdirde kaldırmazsanız sorun yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda size fotoğrafı kaldırmanız için herhangi bir talepte bulunmadan mahkemeye veya savcılığa giderse savunmanız çok daha kolay olur kendinizi.
belli ki kıza yalan söylemiş biz ayrı yaşıyoruz falan ki kız da niye geliyor diye sormuş :D öyle bir adam için neden sicilini kirletesin ki? boşan gitsin
ağır bi ceza alacağını düṣünmem en fazla para cezası olur onuda ödersin zaten kocandan alacağın tazminatla 😆
Yuva yıkanın yuvası olmaz bazı kadınlar ve erkekler bunu kendine huy edinmiṣ evli erkek/kadın fantezileri var ve bide bunu "aṣk" diye tanımlıyorlar ya nefret ediyorum onlardan. Eṣin denen herife zaten diyecek yok yani istemese yapmazdı zaten Allah onuda bildiği gibi yapsın ama onunda cezasını kes.
Bu devirde birine güvenmek cidden güç oldu. burada bile evliler milletle, milletde evlilerlr sohbet ediyor utanmaları arlanmaları yok. Instagramda profilim açıkken nice evli niṣanlı sevgilisi olan ve hatta profiline baṣ harf koyup kalp koyan erkek storyimi izliyordu. Cidden bunları görünce artık midem bulanıyor evlilik düṣünemez birini sevemez hale geldim.