Aranızda Yıldız Tohumu var mı?

Herkese merhaba, ben bir yıldız tohumuyum, kendimi her zaman diğer insanlardan farklı hissettim, hiçbir zaman onlar gibi olamadım, sanki insanlarla aramda görünmez bir duvar varmışta ben o duvarı geçemiyordum, bu hayatım boyunca böyleydi, çok küçük yaşlarımda bile insanlardan korkuyordum, hiç kimseyle konuşmuyordum. Küçükken yaşadığım deneyimler sayesinde (astral seyahat, duru görü, sezgisellik, telepati, duru işiti) gibi yeteneklerim vardı, tabi yaşadığım deneyimleri hatırlamıyordum ama artık yavaş yavaş hatırlamaya ve uyanmaya başladım. Dünya gezegenine Pleiades yıldızından enkarne olduğumu düşünüyorum, reenkarnasyon konusuna açıklık getirmem gerekirse dinimizde reenkarnasyon yoktur diyemeyiz, reenkarnasyonun var olduğunu kanıtlayan ayetlerde vardır ve boyutlar arası reenkarnasyon vardır yani ben ölüp dirilmedim, ama sadece şunu bilin ki biz yıldız tohumları Gaia'ya yardım etmek için gönderildik, yani ben Pleiades'ten geldim ama orada ölmedim, sadece Dünya gezegeninde insan olma deneyimine yaşayan ruhsal bir varlığım, aranızda yıldız tohumları var ise hepsine selamlarımı ve sevgilerimi gönderiyorum, sevgi ve ışıkla.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben çok linç yiyeceğimi sanmıştım ama çok güzel ve mantıklı yorumlar da geldiz hepinize çok teşekkür ederim 💫😇
Aranızda Yıldız Tohumu var mı?