Aranızda Yıldız Tohumu (Starseed) var mı?

Pleiades 😇🙏
Hangi galaksiden olduğundan nasıl emin oldun? Mesaj atabilir misin?
Tabi
Kristalimmm
Ne zamandır farkındasın
Cevap
4Cevap
Yıldız Tohumu bilmem ama babaannem ban Urus Tohumu derdi. Urus Tohumu olursa eğer ben varım :D :D :D
Hepimiz yıldız tohumuyuz zaten
Çiçek tohumu var olur mu
O ne demek ki
O ne
Ruhsal uyanışla ilgili bir kavram
Nasıl yani açıklar mısın
Bazı ruhlar dünyaya frekansı yükseltmek ve daha iyi bir yer haline getirmek için bir amaç uğruna gelir. Doğaya saygı duyarlar, hayvanları sever ve korurlar. Psişik yetenekleri vardır. Bedendışı deneyimlerde bulunabilirler vs. Bu ruhlara genel olarak ışık işçisi denir. Starseedler de ışık işçilerinden biridir. Doğdukları zamandan itibaren kendilerini bu dünyaya ait hissetmezler. Farklı galaksiden gelen 5. Boyut varlıklara starseed deniyor
Nerde geçiyor bu neye göre inanıyorsunuz
Çok uzun googledan bak istersen :) Kişi kendini biliyor hissediyor. Psişik yetenekler de kanıtı oluyor. Bazıları rüyalarında geleceği görebiliyor. Rüyaları çıkıyor. Astral seyahat yapabiliyorlar. Bazıları farklı varlıklar görebiliyor paranormal olaylar yaşıyorlar. Mesela ben birara ölücek kişileri rüyamda görüyordum. Ya da doğucak bebeklerin cinsiyetini bilebiliyorum. Tabi bu tamamen his şeklinde. Aa dur geleceği görüyüm diyip göremiyorsun. Birsürü şey var çok uzun bir konu. Ama en önemlisi kimlik arayışı ve farkındalık sahibi olmak. Diğer insanlar gibi bu robotsu hayata devam edemiyorsun. Dünyaya geliş amacının bu olmadığını biliyorsun. Birçok insan umursamıyor bile..
Bu pembe tek boynuzlu at değil mi yaa 😂
İndigo mu
En İyi Cevaplar