Kedimi özlüyorum pişmanım?

Arkadaşlar ben kaç yaşından beir kedi istiyorum almıyorlar don 5 yıldır çok fazla istiyordum hep ağlıyordum yok diye canıma kıymak istiyordum ailem tuy döker masraflı pis diye almadılar tiskiniyolarmis 19 Nisan cuma günü babami arayıp istedim tekrar babam akşam konuşuruz dedi bende tamam dedim akşam gelince kediyi aldım pazartesi gelecek dedi çok mutlu oldum pazartesi oldu aldık gece oynadım ettim ama uyutmadı hiç derslerimi ihmal ettim onun için evde tuvaleti kokuyordu yerleri tırmalıyor du esyalari düşürüyordu bizde bir hayvan severe vermek zorunda kaldım çok pişmanım o kediyi kucağına aldığında elimden gittiğinde okadar aglqdimki dayanamiyorum kedi o hayvan severdende kaçmış aradim onu 2 gün bulamadım hiç okadar ağladım ki sabah akşam bugün sabah buldum mama verdim sokakta ama onu okadar özlüyorum ki sokakta beslemekle bir değil dayanamıyorum ben ailemi tekrar almasına ikna edemiyorum 100 lira aşıya vereceğine kendine bisey al kokuyor diye almıyor brn dayanamıyorum pişmanım ağlıyorum 1 günde olsa çok alıştım ona evladım gibiydi tekrar tekrar nasıl ikna ederim lütfen
Kedimi özlüyorum pişmanım?