Kedimi sahiplendirdim ama onu çok özlüyorum?

1 yıldır baktığım kedimi bugün istemeyerek ve ağlayarak sahiplendirdim. Kedimi sahiplendiğimde 6 aylıktı o zamanlar yeni yeni kızgınlığa girmişti ve dışarı kaçma alışkanlığı yoktu. Son 3-4 aydır açık olan pencereden kapıdan kaçmak icin elinden geleni yapıyordu. Dün gece pencereden tekrardan kaçtı ve uyanır uyanmaz farkedince gece 4 de bir saat boyunca onu aradım bulamadim. Bugün öğle saatlerinde tekrar aramaya çalışınca buldum ama bazı yerlerinde kan vardi yollunmuş tavuğa dönmüştü. Her kaçmasinda kedilerden dayak yiyip yiyip geliyordu. Son zamanlarda hem kızgınlığın etkisiyle hemde dışarı gitmek ıstediği icin bize cok uzakti kendini sevdirmiyordu kendimiz gidip sevmeye çalışsak rahatsiz oluyor baska yere geçiyordu. Bugün öğlen saatlerinde abim sahiplendirmek icin ilana koydu ve arayan biri oldu. Bir yandan sahiplendirmemek icin kedime sarılıp ağlıyorum bir yandan sahiplendirsem belki daha iyi halde olur diye kendimi inandırmaya çalışıyorum. Iki ay sonra üniversite icin baska şehire gideceğim abimde askere gidecek geriye annemle babam kalıyor onlarda çalıştıkları icin ilgilenmeleri zor oluyor. Bu sebeplerden dolayı içimi ne kadar rahatlamaya çalışsamda bildiğiniz kalbim sızlıyor gerçekten oğlum olmuşta onu baska birine evlat veriyorum gibi hissediyorum. Kac saat oldu gözümde yaş bitmedi niye bilmiyorum ama vicdan azabi cekiyorum iyimi yaptim kötü mü yaptim diye. Bir yandan da onu cok özledim. Diyorum yarın gidip verdigim yerden alsam mi ama bu seferde ailem kabul etmiyor bir daha dışarı kaçıp başina bir sey gelir veya ölürse daha cok üzülürüz dediler. Kedisini daha once sahiplendiren arkadaşlar bu süreci nasıl geçirdiniz
Kedimi sahiplendirdim ama onu çok özlüyorum?